Отговори
# 360
mari:), rorrr,

Честити ви Ема и Явор! Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват Simple Smile

rorrr, и аз мисля, че си преживяла голямо изпитание и с екипа сте се справили страхотно. Сигурна съм, че е станало това, което е трябвало да стане, а ти си героиня като всяка майка. В крайна сметка раждането не е конкурс или състезание, а чудо, посрещане на нов живот.

mari:), значи след година чакаме бебе номер 4, нали Simple Smile Колко хубаво звучи Simple Smile У нас също се чуват разни такива идеи, но тази тежка бременност ми действа малко обезкуражаващо... Дано раждането ме заради с други емоции.

Аз сега си чакам термина (26.03.); когато стигна до термин, с лекаря ще преговаряме колко можем да чакаме след това. Преди време той беше казал, че би чакал седмица, а ние ще се опитваме да разтеглим до две... Много ме е страх от това преносване значи, но и аз си повтарям, че ще стане каквото трябва... Почнала съм постоянно да се чудя дали имам някакви признаци на приближаващо раждане... Вие колко преди раждането усетихте, че наближава моментът? Знам че е различно за всяка жена де, но ставам страшно нетърпелива вече Sad

# 361
Цитат
  Вие колко преди раждането усетихте, че наближава моментът?
2-3 часа. Laughing

# 362
Хаха, Лекси Simple Smile  Grinning
Май ще трябва да се разсейвам по-усилено Simple Smile

# 363
yoanna стискам палци всичко да се получи така, както го искаш  Hug

# 364
  • ул. "Мечтание"
atadar, дано нещата се наредят по възможно най-добрия начин и за теб и за бебето!  Hug

Йо, миличка, прегръщам те!  Hug Не се пренавивай, много скофтя. Предполагам, че си знаеш, но да си кажа, че съм насреща по въпроса да съм ти подкрепа на финалните метри.  Hug

Искрен нали се роди 4 дни след термин. Не че е много, но аз съм от нетърпеливките. Тялото ми цяла седмица се подготвя. Имаше вечери, в които дори контракциите ми бяха на по 2-3 минути, но с малка продължителност (около 30 сек.) с часове при това. Мъжа ми се шегуваше, че трябва да си разпечатам графиката и да я плесна в лицето на докторите, че някой път нещата не стават така, както те си ги мислят.  Whistling Отделно, че водите ми започнаха да текът 3 дни преди раждането, а тапата ми падна на термина.

В интерес на истината нещата потръгнаха в деня, в който реших, майната му, няма да засичам контракции, ще си изкарам хубаво деня, ще спя, ям и т.н. И в полунощ се появиха вече коренно нови контракции на по 10 минути, които постепенно се приближаваха една към друга и увеличаваха продължителността си.

# 365
Силвана, Нощни, благодаря за окуражителните думи Simple Smile

atadar, и аз се надявам се нещата да се случат  по най-добрия начин за вас.

Аз от няколко дни всяка вечер в продължение на час-два имам контракции, явно подготвителни, защото не болят, но понякога са малко особени. Хубавото е, че явно тече подготовка; но ми става все по-трудно чакането.

# 366
  • ул. "Мечтание"
Аз от няколко дни всяка вечер в продължение на час-два имам контракции, явно подготвителни, защото не болят, но понякога са малко особени. Хубавото е, че явно тече подготовка; но ми става все по-трудно чакането.

Това е чудесно!  Hug Опитвай се да си почиваш, колкото можеш. Да посядваш повечко, да си поспиваш, да си хапваш добре. Ще имаш нужда от сили.  Hug

Мале колко се вълнувам за теб!  Crazy Heart Eyes

# 367
  • София
Да разкажа накратко и аз какво се случи с мен. Вечерта към 8 часа на 16-ти март започнаха да ми изтичат водите и то доста доста. Изкъпах се и тръгнах към болницата.Приеха ме и се обадих на моята лекарка, която знаеше, че въпреки първото секцио искам второ нормално раждане. Уви, въпреки чакането нищо не се случи. Имах нерегулярни контракции, кървене и никакво разкритие. Бебето беше високо и решиха, че не могат да чакат повече. Така към 4.30ч. сутринта на 17-ти март взехме решение, че вече е необходимо секцио. Всичко мина нормално. Оказа се, че имам доста изтънен участък ниско под разреза от първото секцио и много вероятно е било да се разкъса, така че вероятно така е трябвало да се случи. Стоях един ден в реанимация, раздвижиха ме и ме качиха при бебчето. Като я видях забравих за всички болки. Вече сме изцяло на кърма. Имам изключително спокойно бебе и съм много щастлива майка. И така за съжаление не успях да родя нормално и ме предупредиха при следващо раждане задължително трябва отново да е секцио.

# 368
Честито бебче! Важен е резултата - здрави бебенце и мама!

# 369
St.Anger честит Александър   bouquet. Нека расте здрав и много обичан  Hug

yoanna стискам палци!

# 370
  • ул. "Мечтание"
St.Anger, да ви е чести Александър!   bouquet Hug

# 371
При мен имаше показания за секцио, плюс много къса пъпна връв, което също незнам какви последици би донесло при нормално раждане...
Но имам панически страх от нормално раждане, чувала съм за големи ужасии...

# 372
Това в каква връзка е?  Rolling Eyes

# 373
  • Пловдив
Аз имам панически страх от секцио. Чувала съм за големи ужасии...
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 374
  • ул. "Мечтание"
Графика на ICAN за това как се променят рисковете спрямо броя на операциите:

Но имам панически страх от нормално раждане, чувала съм за големи ужасии...

Не би било лошо да се консултираш с психолог или терапевт по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт