Отговори
# 345
може ли името и  Wink

# 346
пратих ти на ЛС

# 347
  • ул. "Мечтание"
Gremlin, браво на вас!  Hug Чудесен екип сте били с бебчето ти и с лекарката ти!  Heart Eyes

# 348
  • София
Моля те ми пусни името и на мен Hug Страхотна история и много благодаря, че я сподели с нас Hug Heart Eyes

# 349
Gremlin може ли да ми изпратиш името на лекарката на лични.

# 350
Здравейте, на 13 март се роди второто ми дете - Явор Simple Smile Почти успешен VBAC, накрая се наложи секцио.

Историята накратко - имах уговорка с лекар, който беше съгласен да опитаме естествено раждане, въпреки че имам предишно секцио. Преносих 3 дни, имах си едни 2 см разкритие. Нна четвъртия ден в 18:30 започнаха контракции. До 22:00 ч вече бяха на 3-5 минути и се ориентирахме към болницата. Там установиха, че съм с 3 см разкритие, а контракциите вече на по- малко от две минути, много силни. Започна да ми прилошава и да повръщам на всяка контракция. Тук се предадох физически и се съгласих на секцио. Много ми беше гадно, че така бързо се предадох от. Еланивто си да родя естествено. Чакахме 30 мин да се събере екипа за операцията. Тръгвайки към залата за секцио усетих напъни. Вече бях седнала на операционната маса да ми слагат спинална и казах на моя доктор за напъните. Веднага ме прегледа и установи пълно разкритие! Доктора ми предложи да опитаме нормално раждане и веднага се съгласих. След няколко напъна обаче започнаха да падат тоновете на бебето и не се оправяха. Затова се върнахме в залата за операция и всичко завърши благополучно Simple Smile Докторът ми каза, че белегът от предишното секцио е бил напълно здрав и ако не са били лошите тонове на бебето съм щяла да изстрелям бебето Simple Smile Simple Smile Изключително съм благодарна на моя лекар, че позволи да пренося бебето, че ме свали от операционната маса, за да ми даде шанс да родя естествено! Това е историята за моя негероичен, почти успешен VBAC Simple Smile

# 351
  • ул. "Мечтание"
Е, не, какви са тия "негероични" изказвания!  Naughty Не приемам! Crossing Arms

Първо, честит да ви е Явор!  Hug Много радост и любов желая на цялото ви семейство!

Било си е много динамично преживяване, сериозно изпитание! Вероятно не ти е било лесно. И лична аз смятам, че с лекаря сте били прекрасен екип. Браво на вас! Hug Прегръщам те силно и искрено се надявам бързо и лесно да се пребориш с всякакви негативни мисли, които те мъчат.

Ако имаш време и желание бих се радвала да разкажеш историята си за сайта "За раждането - откровено" (можеш да видиш линк в подписа ми). Поканата е и към всички останали, които имат желание да споделят историите на ражданията си.  Hug

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 22:46 от Нощни очи

# 352
rorrr честита рожба  Hug. Страхотна история, браво на лекаря  bouquet.

И аз съм на мнението на  Нощни очи! Бързо възстановяване и много щастливи мигове.

# 353
Благодаря ви Simple Smile
С удоволствие ще споделя историята си на сайта, Нощни очи  Peace

# 354
Честито, rorr! Живи и здрави да сте цялото семейство!
Да те свалят от операционната маса до сега не бях чувала, браво на лекаря ти!

Нощни очи, и аз мога да напиша разказа си в сайта, кажи ако може Simple Smile, с удоволствие ще го направя!

# 355
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, и аз мога да напиша разказа си в сайта, кажи ако може Simple Smile, с удоволствие ще го направя!

Много ще се радвам!  Hug Всеки разказ е добре дошъл.
В сайта бихте могли да видите мейла, на който да изпратите разказите си.  Peace

# 356
Здравейте и от мен,моята трета дъщеря се роди на 4ти март -прекрасната ми Ема,50см,3110,секцио,бях си казала ,че ако е писано раждането ще тръгне преди датата на секциото,за съжаление секциото ми беше насрочено прекалено рано 10дни преди термин.Явно не се сработихме с доцента ,който бях избрала,настоявах за по-късно но той беше непреклонен,каза ми ,че е рисково-трето секцио,починал близнак ,който трябва да извади и тн.
 За щастие нямах нито едно срастване от предните операции,просто опериращия се възхити от здравата ми матка,така,че мисля,че съм имала и шанс за нормално,но няма да го мисля.
Накрая ми каза,ако искаш 4ти секцио след година. Simple Smile
Сигурно ще имаме и четвърто детенце,дай Боже. Hug
 Рорр,честито,героиня. Hug

# 357
  • ул. "Мечтание"
Мари, честита да ви е Ема!   bouquet Hug

# 358
Мари  честита дъщеря, нека расте здрава, щастлива и много обичана   bouquet

# 359
  • София
rorrr Честит Явор  bouquet била си толкова близо ... поздравления! най - важното е че сте живи и здрави Peace Heart Eyes  bouquet
mari:) Честита Ема  bouquet да ти е жива и здрава ... а като имате планове за четвърто, знае ли човек Rolling Eyes поздравявам ви с две ръце! Марков ми разказа за жена с 5 секцио и шестото се родило нормално ... никога не се знае...
при мен шансовете за нормално са почти нулеви ... надеждата умира последна, но вече двама доктори ми казват да забравя ... пратиха ме дори на трета ФМ заради изключително изтънялия белег и малкото слонче растящо в мен ... аз се чувствам прекрасно, но на фона на двете си деца и третото в мен имам угризения на съвестта да рискувам въпреки препоръките ... и все пак докато не се появи на бял свят има време разказа да се дооформя, дано ...

Общи условия

Активация на акаунт