Поискай енергийна подкрепа (4)

• 52 112
  • 170
  •   2
Отговори
# 75
За Sporty88  Hug  Hug  Hug

# 76
Благодаря ти, хубави вибрации и на теб! Hug

# 77
  • Добрич
Положителна енергия и увереност за Sporty88.

Скрит текст:
Sporty88, темата не е за хомеопатия, но ти споменаваш, че приемаш хомеопатични препарати. Когато се приемат такива е необходимо да се преустанови приема на кафе, какао, мента и др., за да не се антидотира хомеопатичния препарат. От 7 години и половина лекуваме дъщеря ни при класически хомеопат и сме много доволни.  Ние със съпруга ми също предпочитаме хомеопатичното лечение пред традиционното. Ако все още не си го направил, можеш да се поинтересуваш твоят лекар хомеопатия по Ханеман /класическа/ или по Боарон практикува, защото има съществени разлики в метода на лечение. Освен това е много важно и да попаднеш на точния хомеопат.

Успех!

# 78
Благодаря и на теб!
Намасте!  Peace

Скрит текст:
Относно хомеопатията, не знам до колко хомеопатите считат синдомът на пропускливите черва за реална болест, защото официално се води, че няма такава?

# 79
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте на всички ,
искам да помоля за вашата подкрепа за дъщеря ми Карина която в момента е в София .
Предстоят и много важни изпити на 3.07 ,7.07 и 10.07 .Готвила се е упорито и съвестно ,но има нужда и от малко късмет и помощ за да влезе в желаната специалност  .
Ще съм благодарна за помощта ви   bouquet

# 80
За Карина - да влезе в желаната специалност  fingerscrossed  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 81
  • София
За Карина:  Praynig Това, което иска, да стане!

# 82
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви от сърце за подкрепата  newsm51

# 83
  Момичета, моля за вашата подкрепа. Има проблем при родителите ми от който страдат и те и ние.
  Нека всичко се нареди при тях по най добрия начин, бързо и безболезнено.
   Благодаря ви.

# 84
За mama na iv нека всички проблеми се разрешат по най-добрия начин за всички! babydust7 newsm10 Two Hearts

# 85
  • в сърцето на държавата
            Здравейте на всички ,
искам да помоля за вашата подкрепа за дъщеря ми Златина-СтЗагора , усилено търси работа, а до скоро беше на работа при едни ужасни хора и се разболя от нервен срив-15 дни беше ад докато я закрепим.
                Моля за тласък да намери подходяща за нея работа!  БЛАГОДАРЯ предварително  bouquet НА всички, които помогнат от сърце!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 86

За Златина и всички в нужда   Hug

# 87
  • в сърцето на държавата
Благодаря ви от сърце за подкрепата  newsm51   

# 88
  • В сбъднатите си мечти
 Praynig За Златина и за проблема на mama na iv   bouquet
Благодаря Ви за подкрепата момичета ,за пореден път се убеждавам че безкористната молитва и подкрепа прави чудеса .
Дъщеря ми я приеха медицина и сме много щастливи .
Късмет пожелавам на всички ви  Hug

# 89
  • София
Praynig За Златина ! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт