Поискай енергийна подкрепа (4)

• 52 120
  • 170
  •   1
Отговори
# 90
моля за енергийна подкрепа за изцеление.
роси тренкова / софия

БЛАГОДАРЯ!  Heart Eyes

# 91
За Роси Тренкова от София   babydust7 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 92
  • София
За Роси Тренкова!  Praynig

# 93
За Роси Hug

И аз моля за сестра ми и баща ми.

Благодаря

# 94
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ!

Praynig За сестрата и бащата на sourit.

# 95
Здравейте,
Знам,че темата е за хора,но в момента наистина имам нужда от помощта ви за куче Моли-днес се натрови с отрова,в критично състояние е,в момента се борят за живота и,на командно дишане е и нещата изглеждат много зле..Моля ви,нуждая се от цялата ви енергийна подкрепа-всички,които сте имали,или имате куче,знаете за каква Любов говоря..Това е най-сладкото,лудо и непослушно бигълче,което в момента има нужда от невидима сила......Благо-даря ви Praynig Praynig Praynig

# 96
# 97
Помолих се за твоето кученце. То ще оздравее. Вярвам в това.След час ще се съвземе.Ако поиска да яде не му давай. Само водичка,колкото му се пие.

# 98
Моля за енергийна подкрепа към мен. Имам проблем свързан с хора,които нарушиха  закона и постъпиха безпринципно.Това вреди пряко на мен и по този начин страда цялото ми семейство. Помогнете ми  да се поправят сторените от тях неща. Моля от сърце ♡

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 23:03 от 0403

# 99
Благодаря 0403..За съжаление Моли не успя да се пребори и снощи ни напусна. Cry..Дано е в кучешкият рай и е добре там Praynig

Изпращам цялата си положителна енергия на всички,които имат нужда Praynig Praynig Hug

# 100
Благодаря 0403..За съжаление Моли не успя да се пребори и снощи ни напусна. Cry..Дано е в кучешкият рай и е добре там Praynig

Изпращам цялата си положителна енергия на всички,които имат нужда Praynig Praynig Hug
Много съжалявам Weary
Тя ще е винаги с теб. Спомняй си за нея не с тъга,, а с радост заради щастливите дни,които сте имали заедно и любовта,която ти е дала.
Когато бях на 16г. имах малтийска болонкка-прекрасна,бяла феерична и самата доброта. И тя, като Моли можеше да живее още дълго,но уви...... Страдах много,защото имах чувството,че целият свят се е сринал. И се чувствах виновна. А не е трябвало. Понякога се случват неподвластни нам неща. До ден днешен -повече от 20г. Буба/така се казваше/ -моята малка фея е в сърцето ми.  Така и Моли ще е с теб докато си я спомняш.

# 101

Много съжалявам Weary
Тя ще е винаги с теб. Спомняй си за нея не с тъга,, а с радост заради щастливите дни,които сте имали заедно и любовта,която ти е дала.
Когато бях на 16г. имах малтийска болонкка-прекрасна,бяла феерична и самата доброта. И тя, като Моли можеше да живее още дълго,но уви...... Страдах много,защото имах чувството,че целият свят се е сринал. И се чувствах виновна. А не е трябвало. Понякога се случват неподвластни нам неща. До ден днешен -повече от 20г. Буба/така се казваше/ -моята малка фея е в сърцето ми.  Така и Моли ще е с теб докато си я спомняш.
[/quote]

# 102
  • в сърцето на държавата
Моля за енергийна подкрепа  за Златина от Ст Загора-да започне работа-нещо се проточиха преговорите...  Благодаря ви от сърце-предварително на  отзавалите се....! Трябва малко тласък..!  bouquet

# 103
Моля за енергийна подкрепа за баща ми Praynig Praynig Praynig Praynig

# 104
Ей, наистина няма никой, на който да се иска енергийна подкрепа?  Много се радвам   Grinning

Hug     Hug

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 06:04 от Amitola

Общи условия

Активация на акаунт