Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
В шок съммммм, Гамзе явно има днес рожден ден
Dogum gününün sürpriz olaniiii , baska zaman kutlananıdır - Тук не разбрах
А на следващата снимка е написала "Birthday girl"  Crazy И в коментарите ѝ пишат "Честит Рожден ден"

# 406
А на следващата снимка е написала "Birthday girl"  Crazy И в коментарите ѝ пишат "Честит Рожден ден"

Интересно! Тя нали е родена на 26 август? Може по-рано да са я изненадали или да е родена на 24, пък в нета да са сбъркали ... Пише следното:  newsm12

Изненада за рождения ден. Ще го празнуваме друг път ....  Peace  Heart Eyes newsm76

Прекрасни снимки - Гамзе е супер ...
  Two Hearts

# 407

Интересно! Тя нали е родена на 26 август? Може по-рано да са я изненадали или да е родена на 24, пък в нета да са сбъркали ... Пише следното:  newsm12

Изненада за рождения ден. Ще го празнуваме друг път ....  Peace  Heart Eyes newsm76

Прекрасни снимки - Гамзе е супер ...
  Two Hearts

Мерси, много за превода, значи е днес, сигурно са сбъркали в нета .. И ОМГ ТОЧНО НА МОЕТО ЧИСЛО ДАТАТА МИ ПОЛУДЯХХХХХХ ..  Joy

# 408
Днес е 24 август - много специална дата за всички нас феновете на Берк и Чаала. Миналата година на 24 август Берк ходи на гости на Чаала в академията й и двамата ни пуснаха тези невероятни снимки. Толкова са готини, сладки и прекрасни. Те са любимата ми двойка - супер много ги обичам. Дай Боже скоро да ни зарадват с още някоя обща снимка ... Praynig  Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Роси благодаря ти за това, че ни припомни този толкова специален ден   bouquet  bouquet  bouquet

Няма за какво! Този ден е много важен за мен - няма как да го пропусна ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хах, как помниш, дано имат нови снимки да се зарадваш ..  Heart Eyes

Дай Боже! Аз важните дати ги помня ...   grinning039 Two Hearts Two Hearts
Днес наистина е един много важен ден, не бях забравила! Берк не можа точно днес да отиде при Чаала, но отново датата се оказа прекрасна, заради успеха й. Сигурна съм, че скоро ще видим и техни снимки, предчувствам го, както Синан - сигналите  Joy

Точно така! И аз вярвам, че скоро ще ни зарадват с някоя обща снимка. Те са невероятни. Днес наистина е важна дата. Миналата година Берк и ходи на гости на Чаала. Тази година тя имаше състезание на тази дата, но постигна страхотен успех и сбъдна една от мечтите си. Берк точно днес отново й писа и я поздрави. Преди малко Чаала даде Retweet на съобщението му, с което показа че го е харесала и му благодари. Така го пусна и на своята стена ... newsm44 smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves

Предполагам, че доста хора са й писали - приятели и фенове. Тя даде RT на 4-5 свои приятели сред които и Берк. За сега не е отговаряла на никого. Може би защото няма време или защото са много и няма как да отговори на всеки. И за да не обиди някого дава само Retweet.  newsm10

Най-важното е че даде Retweet на Берк, той е видял. А те после лично ще си поговорят и ще си благодарят ... 
grinning039 ppp  Hands Clap

Все някога ще отговори, сега сигурно се радва на победата ..  newsm51

# 409
Все пак реших да го кача .. ♥

# 410
Гамзе и сестра й .. ♥

# 411
Мерси, много за превода, значи е днес, сигурно са сбъркали в нета .. И ОМГ ТОЧНО НА МОЕТО ЧИСЛО ДАТАТА МИ ПОЛУДЯХХХХХХ ..  Joy

Да, вероятно е днес. Радвам се, че се е паднал на твоето число ... newsm51 Two Hearts Two Hearts

# 412

И двете са прекрасни и много си приличат. Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 413

Клипа е прекрасен! Прати ли й го? Сигурно Гамзе ще се зарадва ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 414
Нови прекрасни снимки на Уур с Муратхан и друго детенце - личи си колко се забавлява малкия. Изглежда татко му го е извел на разходка в парка ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76

# 415

Клипа е прекрасен! Прати ли й го? Сигурно Гамзе ще се зарадва ...  smile3525 Two Hearts  love001

Благодаря ти .. ♥ Не, не сложих Уур, а и няма да ми отговори  Mr. Green

# 416
Нови прекрасни снимки на Уур с Муратхан и друго детенце - личи си колко се забавлява малкия. Изглежда татко му го е извел на разходка в парка ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76

Как се чекне малкия ..  Joy Напомня ми на Гамзе, когато се беше провесила от един лост надолу с главата ..  Mr. Green

# 417

Клипа е прекрасен! Прати ли й го? Сигурно Гамзе ще се зарадва ...  smile3525 Two Hearts  love001

Благодаря ти .. ♥ Не, не сложих Уур, а и няма да ми отговори  Mr. Green

Е все пак нищо не губиш ...  Mr. Green

# 418

Как се чекне малкия ..  Joy Напомня ми на Гамзе, когато се беше провесила от един лост надолу с главата ..  Mr. Green

Да и аз добре си го спомням това ...  Mr. Green

# 419

Клипа е прекрасен! Прати ли й го? Сигурно Гамзе ще се зарадва ...  smile3525 Two Hearts  love001

Благодаря ти .. ♥ Не, не сложих Уур, а и няма да ми отговори  Mr. Green

Е все пак нищо не губиш ...  Mr. Green

Може има време до утре,няма да съм закъсняла много ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт