Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Днес е 24 август - много специална дата за всички нас феновете на Берк и Чаала. Миналата година на 24 август Берк ходи на гости на Чаала в академията й и двамата ни пуснаха тези невероятни снимки. Толкова са готини, сладки и прекрасни. Те са любимата ми двойка - супер много ги обичам. Дай Боже скоро да ни зарадват с още някоя обща снимка ... Praynig  Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Роси благодаря ти за това, че ни припомни този толкова специален ден   bouquet  bouquet  bouquet

Няма за какво! Този ден е много важен за мен - няма как да го пропусна ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хах, как помниш, дано имат нови снимки да се зарадваш ..  Heart Eyes

Дай Боже! Аз важните дати ги помня ...   grinning039 Two Hearts Two Hearts
Днес наистина е един много важен ден, не бях забравила! Берк не можа точно днес да отиде при Чаала, но отново датата се оказа прекрасна, заради успеха й. Сигурна съм, че скоро ще видим и техни снимки, предчувствам го, както Синан - сигналите  Joy

Точно така! И аз вярвам, че скоро ще ни зарадват с някоя обща снимка. Те са невероятни. Днес наистина е важна дата. Миналата година Берк и ходи на гости на Чаала. Тази година тя имаше състезание на тази дата, но постигна страхотен успех и сбъдна една от мечтите си. Берк точно днес отново й писа и я поздрави. Преди малко Чаала даде Retweet на съобщението му, с което показа че го е харесала и му благодари. Така го пусна и на своята стена ... newsm44 smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves

Предполагам, че доста хора са й писали - приятели и фенове. Тя даде RT на 4-5 свои приятели сред които и Берк. За сега не е отговаряла на никого. Може би защото няма време или защото са много и няма как да отговори на всеки. И за да не обиди някого дава само Retweet.  newsm10

Най-важното е че даде Retweet на Берк, той е видял. А те после лично ще си поговорят и ще си благодарят ... 
grinning039 ppp  Hands Clap

Все някога ще отговори, сега сигурно се радва на победата ..  newsm51

Със сигурност Чаала се радва и празнува победата. Дори да не отговори, даде Retweet на съобщението на Берк, което значи, че го е видяла - харесала го е и му благодари. Вече съобщението на Берк е и на нейната стена ...  txtloves newsm08 Heart Eyes Flushed  Hands Clap

След малко ще преведа съобщението му - уникално е ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

А те по-късно ще се чуят и лично - сигурна съм. Имам такова усещане. Пък и знаем колко са си близки ...
Mr. Green

# 421
Приятели ето прекрасното съобщение, което Берк прати на Чаала по повод 3-тото място, което тя спечели на Световното първенство по уиндсърф в Алачатъ. Не мога да му се нарадвам - личи си колко са си близки двамата. Берк казва, че много се гордее с нея и я нарича шампионе. Чаала видя съобщението му и явно много го хареса, защото веднага му даде Retweet и така го пусна и на своята стена. Невероятни са - супер много ги обичам. Дано скоро ни зарадват с обща снимка ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Ето превода на съобщението. Отдолу ясно ще видите, че пише Retweeted by Çağla Kubat ...  Flushed ppp  Hands Clap

Чаала, толкова се гордея с теб … Добра работа … Поздравления шампионе

# 422
Уау, намерих невероятни снимки на Чаала от награждаването й днес. Толкова е готина, сладка и чаровна. Особено на първата снимка е като принцеса. Затова Берк и всички ние се гордеем с нея - обожавам я ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 423
Уау, намерих невероятни снимки на Чаала от награждаването й днес. Толкова е готина, сладка и чаровна. Особено на първата снимка е като принцеса. Затова Берк и всички ние се гордеем с нея - обожавам я ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Че как няма 3-то място от цял свят, радвам се, че е направила РТ на туита на Берк.. сигурно утре ще му отговори, скоро и снимка ще има , вярвайте ..  Mr. Green  Heart Eyes

# 424
От партито на Гамзе, мъртво пияни са , абсолютно, напълно 6-то ми чувство го казва и свети ..  Joy

# 425

Че как няма 3-то място от цял свят, радвам се, че е направила РТ на туита на Берк.. сигурно утре ще му отговори, скоро и снимка ще има , вярвайте ..  Mr. Green  Heart Eyes

Аз вярвам и се надявам скоро да излязат техни общи снимки. Берк и Чаала са невероятни. Дори да не отговори, с Retweeta на съобщението на Берк, Чаала си каза всичко. Харесала го е и благодари. Тъкмо ще му го каже и лично - първо по телефона, а после и очи в очи. Да ни зарадват с някоя обща снимка. Наистина е страхотно постижение 3-то място от цял свят. Тя е уникален талант ... newsm44 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves Flushed  grinning039

# 426
От партито на Гамзе, мъртво пияни са , абсолютно, напълно 6-то ми чувство го казва и свети ..  Joy

Охо, колко много алкохол. Като нищо ще се напият здравата - пък и ти си предчувстваш ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Между другото - имам един въпрос относно instagram. Как може човек да види кого следва и кой го следва там. През компютъра става ли или може само през телефона?
  newsm78

# 427
# 428

Хахаха, започна и сама да си го честитява. Опасна е ... hahaha hahaha hahaha

# 429

Охо, колко много алкохол. Като нищо ще се напият здравата - пък и ти си предчувстваш ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Между другото - имам един въпрос относно instagram. Как може човек да види кого следва и кой го следва там. През компютъра става ли или може само през телефона?
  newsm78

От телефона и то само твоите последователи ..  Mr. Green Но аз имам един тарикатски начин:

Влизаш тук с регистрацията си ( същото е като instagram, само че с друг дизайн ) Влизаш в на който искаш instagrama и като натиснеш на който е последвал ти излизат ..  Peace

http://statigr.am/viewer.php

# 430

Направо моята откачалка ..  Joy Веднага го РТ и след това в любими, не се сдържах ..  Mr. Green Mr. Green

# 431
Между другото - имам един въпрос относно instagram. Как може човек да види кого следва и кой го следва там. През компютъра става ли или може само през телефона?  newsm78

От телефона и то само твоите последователи ..  Mr. Green Но аз имам един тарикатски начин:

Влизаш тук с регистрацията си ( същото е като instagram, само че с друг дизайн ) Влизаш в на който искаш instagrama и като натиснеш на който е последвал ти излизат ..  Peace

Браво на теб! Голяма работа си - а да не стане нещо така и да не може да се пише или харесват неща от компа. Там трябва на Authorize да натисна нали? Може и да опитам така утре, но първо ще пробвам през телефона. Значи с това ще видя и кой ме следва евентуално и кого аз следвам така ли ... Това е супер - мерси ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 432

Направо моята откачалка ..  Joy Веднага го РТ и след това в любими, не се сдържах ..  Mr. Green Mr. Green

А така! Така се прави ... 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
Между другото - имам един въпрос относно instagram. Как може човек да види кого следва и кой го следва там. През компютъра става ли или може само през телефона?  newsm78

Браво на теб! Голяма работа си - а да не стане нещо така и да не може да се пише или харесват неща от компа. Там трябва на Authorize да натисна нали? Може и да опитам така утре, но първо ще пробвам през телефона. Значи с това ще видя и кой ме следва евентуално и кого аз следвам така ли ... Това е супер - мерси ...  smile3525 Two Hearts  love001

Нищичко няма да стане, казвам го от личен опит, дори от тук тегля снимки, защото от instagram не дава ..  Mr. Green Authorize - не знам, къде ти излиза, ама надали .. и не само твоите, можеш също и на известните, гледаш кой ги следва и те кои следват, много е яко ..  Mr. Green

# 434
Виж, така ли ти излиза като влезеш? Тоест хората, които си последвала и снимките им на стената ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт