Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
одрала му е кожата на Алп:)))
Добре дошла и от мен. Благодаря ти за поздрава. Hug
Всъщност те май нямат роднинска връзка. Peace
аааа ми много си приличат  Mr. Green

# 556
Още снимки .. ♥ Малкия, колко е щастлив..

Ох, миличкия, и той с гирите. От малък прави мускули. Ще го изям.  Hamburger Joy

# 557
Някъде по-средата на октомври се пада да е епизод 300.Дано да поканят всички Гамзе,Зейнеб,Чаала и Берк.Преди като празнуваха 100 и 200 еп. Гамзе и Уур бяха заедно и дано дотогава да се съберат. baby_neutral baby_neutral

Охоо, как се моля за това ..  newsm20

И аз се моля Берк, Чаала, Гамзе и Уур да отидат на партито за епизод 300. Все пак те винаги ще бъдат най-важните членове на екипа и най-важните и обичани двойки в сериала ...  Praynig Two Hearts newsm76    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 558

Ох, миличкия, и той с гирите. От малък прави мускули. Ще го изям.  Hamburger Joy

Голям сладур е ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 559
Гамзе ще ме умори. Joy Joy Joy

# 560

Ще ти помагам, толкова сладко дете имат, ама разбира се на тях се е метнало ..  Sunglasses

# 561

Ххахаха, да тук май не е могла да запали свещичките на тортата ..  Joy До, колкото помня оригиналните снимки, но тях ги имах на компа Sad

# 562
Много е ядосана нещо Grinning

# 563
Някъде по-средата на октомври се пада да е епизод 300.Дано да поканят всички Гамзе,Зейнеб,Чаала и Берк.Преди като празнуваха 100 и 200 еп. Гамзе и Уур бяха заедно и дано дотогава да се съберат. baby_neutral baby_neutral

Охоо, как се моля за това ..  newsm20

И аз се моля Берк, Чаала, Гамзе и Уур да отидат на партито за епизод 300. Все пак те винаги ще бъдат най-важните членове на екипа и най-важните и обичани двойки в сериала ...  Praynig Two Hearts newsm76    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Дай Боже, амин ..  Mr. Green

# 564

Господи, а аз си мислех, че съм полудяла тотално, имала съм конкурентката ..   Mr. Green

Много са яки.Откога са снимките?Гамзе и Зейнеп са удивителни.

Ако не се лъжа там където си танцува е от точно началото на сезона 251 епизод и последната, а останалите от 256 ..  Peace

Невероятни снимки! Гамзе и Зейнеп са много сладки ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 565

Ххахаха, да тук май не е могла да запали свещичките на тортата ..  Joy До, колкото помня оригиналните снимки, но тях ги имах на компа Sad

Невероятни снимки! Гамзе с тези физиономии ме разбира ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 566
Момичета хубаво си пишем, но аз съм гладна и викам да излизам навън с приятелка .. до после, дано сте изписали страниците ..  newsm51

# 567
Веднага ще я изтрия, мислех, че е качена само една друга, но явно съм объркала. Много съжалявам. Simple Smile
Защо ще я триеш? Остави я. Голяма работа, че не е от новия сезон. Hug

И аз това щях да кажа, всички качваме стари-нови снимки, няма смисъл да триеш, все ново не може, може някой път да сме пропуснали и да не сме качили и така ..  Peace

Точно така! Peace

Много благодаря на всички за подкрепата.  Hug

# 568
Роси искам да те попитам дали знаеш нищо повече за приятелката на Илкер. Аз само знам, че се казва Зейнеп Мутлу, че е адашка на сестрата на Илкер от втория брак на баща му, че фамилията й означава щастие, че е модел и има 7-8 годишна дъщеря ако се не лъжа. Моля те ако знаеш нещо повече каже. Ще съм ти благодарна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз не знам повече подробности за нея ... Peace

# 569
аа момичетаааа защо Мелек е напуснала сериала?

Общи условия

Активация на акаунт