Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

Да бе, малко за това такава каратова усмивка ..  Joy Аз съм ѝ направила преди седмица клип, само на нея, но на Зейнеп и Мурат, не смея, за да ѝ го пратя, каквото и да напишем за Уур или Мерт в инстаграма тя го трие, а там е най-сигурно, че ще го отвори, защото тя сама си каза, че туитър много не го обича, а и не влиза често .. Wink

Гамзе и Уур още се обичат - това е ясно!  Heart Eyes

Идеята е много хубава - опитайте ... Peace

Явно в instragram тя може да трие и постовете на феновете така ли - интересно. В twitter не може да го направи - вероятно заради това не го обича много ...  newsm12 

Да, в коментарите, може .. когато тя умря вече в сериала, всички я нападнаха за това, че тя е с Мерт и напусна сериала заради него, писаха ѝ, че била много по-добре с Уур или пак бяха писали, че пък Мерт и Гамзе си ходили, всички изтри ..

Ясно! Но не бива така да трие постовете на феновете - всеки си изказва мнението. Всички си искат Уур ...  Peace

Това си е нейна работа, а и като ги трие значи ги е видяла ..  Mr. Green

# 91
Малкият Тарзанчо е много сладък.ГАМЗЕ И МЕРТ СИ ПОДХОЖДАЛИ.NEVER,NEVER AND NEVER.ALWAYS  AND FOREVER GAMZE AND UGUR.КОЙ ИДИОТ Е ИЗМИСЛИЛ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ?

Не знам, но има и такива ..  Joy BUT FOREVER AND ALWAYS IN MY HEART GAMZE AND UGUR.

И аз съм с вас! Уур и Гамзе завинаги ... Two Hearts

# 92
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

Да бе, малко за това такава каратова усмивка ..  Joy Аз съм ѝ направила преди седмица клип, само на нея, но на Зейнеп и Мурат, не смея, за да ѝ го пратя, каквото и да напишем за Уур или Мерт в инстаграма тя го трие, а там е най-сигурно, че ще го отвори, защото тя сама си каза, че туитър много не го обича, а и не влиза често .. Wink

Гамзе и Уур още се обичат - това е ясно!  Heart Eyes

Идеята е много хубава - опитайте ... Peace

Явно в instragram тя може да трие и постовете на феновете така ли - интересно. В twitter не може да го направи - вероятно заради това не го обича много ...  newsm12 

Да, в коментарите, може .. когато тя умря вече в сериала, всички я нападнаха за това, че тя е с Мерт и напусна сериала заради него, писаха ѝ, че била много по-добре с Уур или пак бяха писали, че пък Мерт и Гамзе си ходили, всички изтри ..

Ясно! Но не бива така да трие постовете на феновете - всеки си изказва мнението. Всички си искат Уур ...  Peace

Това си е нейна работа, а и като ги трие значи ги е видяла ..  Mr. Green

Да, така е! Peace

# 93
Ние винаги ще си искаме Уур и дано това да стане по-скоро,че не мога да го гледам така като страда.

# 94
Ние винаги ще си искаме Уур и дано това да стане по-скоро,че не мога да го гледам така като страда.

Това го чакам от както са се развели и ще е така до края, вярвам, че все някой ден ще се съберат, като им гледам сцените, просто.. бях качвала зад кадър от 273 епизод, пак тя се беше усмихнала до край, той я беше прегърнал, през кръста.. много ми липсват като двойка, надявам се той да не бездейства и да си я върне .. ♥♥   Praynig

# 95
Ако не те затруднявам, може ли да ги качиш отново,благодаря предварително?

# 96
Ако не те затруднявам, може ли да ги качиш отново,благодаря предварително?

Снимката, която споменах зад кадър ли?  Rolling Eyes

# 97
# 98
# 99
Колко стари снимки на намерих на Гамзе с най-добрата ѝ приятелка, някои дори не съм ги виждала, но пък тя е страхотна ..  Two Hearts

# 100

Обожавам тази тяхна снимка - невероятни са. Благодаря ти и за останалите снимки на Гамзе ...    love001  Two Hearts Two Hearts

# 101
Днешният епизод беше интересен, но през повечето време бяха на акция и почти нямаше забавни моменти ...  newsm10

Месут и Мелек ми бяха много смешни - и тя започна да ръмжи като него. Той дори й казваше как да го прави.  Големи скици са ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мурат и Зейнеп също бяха страхотни. След акцията Зейнеп каза, че е много уморена. Мурат предложи да заминат някъде само двамата. Да си поръчат нещо и да си починат. На Зейнеп й се искаше, но пак реши да се прави на недостъпна. Каза му, че още не са женени - освен това скоро й е подарил пръстен и ще трябват пари за сватбата, а не за осамотяване. Много бяха сладки ...  Mr. Green Heart Eyes Two Hearts newsm76 txtloves

Метин се държеше ужасно с Тунч, дори с брат си. Хюсню видя, че вместо да ходи на курс е в някакво заведение и му се скара ...  Peace

Този, когото търсиха само им се изплъзваше. Накрая се скри в някакъв квартал дето беше пълно с опасни типове. Наложи се екипа да се обърне за помощ към отдела за бързо реагиране. Така всички заедно влязоха в квартала - първо изтеглиха невинните жени и деца и после започнаха да преследват лошите ...  thumbsup

Времето беше ужасно - валеше силен дъжд - екипа тичаше в локвите. По едно време Зейнеп си сложи и качулка. Подгониха главатаря - стана престрелка и улучиха Хюсню в гърба - за щастие беше с жилетка и тя го спаси. Синан го попита дали е добре - в крайна сметка лошите бяха заловени ...  newsm10

Хюсню се прибра, а Метин пак се държеше лошо - когато Суат разбра, че Хюсню е бил прострелян,  отиде при Метин и му каза да не се държи лошо с баща си, защото днес е щял да загине. Дори го удари и той излезе ...
  Rolling Eyes

# 102
Нова прекрасна снимка на Чаала - невероятна е ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 103
Днешният епизод беше интересен, но през повечето време бяха на акция и почти нямаше забавни моменти ...  newsm10

Месут и Мелек ми бяха много смешни - и тя започна да ръмжи като него. Той дори й казваше как да го прави.  Големи скици са ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мурат и Зейнеп също бяха страхотни. След акцията Зейнеп каза, че е много уморена. Мурат предложи да заминат някъде само двамата. Да си поръчат нещо и да си починат. На Зейнеп й се искаше, но пак реши да се прави на недостъпна. Каза му, че още не са женени - освен това скоро й е подарил пръстен и ще трябват пари за сватбата, а не за осамотяване. Много бяха сладки ...  Mr. Green Heart Eyes Two Hearts newsm76 txtloves

Метин се държеше ужасно с Тунч, дори с брат си. Хюсню видя, че вместо да ходи на курс е в някакво заведение и му се скара ...  Peace

Този, когото търсиха само им се изплъзваше. Накрая се скри в някакъв квартал дето беше пълно с опасни типове. Наложи се екипа да се обърне за помощ към отдела за бързо реагиране. Така всички заедно влязоха в квартала - първо изтеглиха невинните жени и деца и после започнаха да преследват лошите ...  thumbsup

Времето беше ужасно - валеше силен дъжд - екипа тичаше в локвите. По едно време Зейнеп си сложи и качулка. Подгониха главатаря - стана престрелка и улучиха Хюсню в гърба - за щастие беше с жилетка и тя го спаси. Синан го попита дали е добре - в крайна сметка лошите бяха заловени ...  newsm10

Хюсню се прибра, а Метин пак се държеше лошо - когато Суат разбра, че Хюсню е бил прострелян,  отиде при Метин и му каза да не се държи лошо с баща си, защото днес е щял да загине. Дори го удари и той излезе ...
 Rolling Eyes

пхахаха, но той е оригинал ..  Joy

Не,не Зейнеп само повтаряше, "а след това" а той като ѝ каза, че само ще почиват се отказа, очакваше друго предложение, а не че само ще почиват..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Метин се държа, като хлапак, наистина едно момиче го отряза и край света е свършил, но тя е права, да не говорим после след куршума на Хюсню, как се държа, Суат добре направи , че го удари да се осъзнае.. накрая като се прегърнаха цялото сем. много ми хареса, само дето Метин, липсваше .. ♥

# 104
Нова прекрасна снимка на Чаала - невероятна е ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Страхотна снимка, благодаря ти ..  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт