Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 303
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Много се извинявам, че вчера излязох, но имах спешна семейна работа. Иначе направих колажа. Вие сте сложили, но все пак ще ви го покажа. Извинявам се още веднъж. Дано не ми се сърите.

Не се сърдим на всеки се случва, иначе колажа ти е страхотен, много ми харесва ..   love001

Не се притеснявай! Няма за какво да се сърдим - случва се на всеки. Колажа ти е невероятен и на мен много ми харесва. Може да го използваме, когато правим другата тема, само ще напишеш Тема 22. Иначе веднага си го запаметявам - уникален е ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 76
Темата е станала страхотно просто !!! Много ми харесва ! Въпреки, че доста набързо се случи да се направи, е великолепна ...     bouquet   bouquet  bouquet

Радвам се, че ти харесва ...  Hug Hug Hug

# 77
mariastoeva, много е хубав колажа. Ако Рокси прецени, нека го сложи на мястото на моя, аз го направих, защото теб те нямаше, а бяхме доста напреднали с темата вече. Hug
Зад кадър от новия сезон. Peace

Не, няма проблем твоят колаж е много хубав. Само искам да ви се извиня за вчера.
Снимката е супер. Благодаря ти!

Сега ще остане така! В другата тема може да го ползваме, само ще сменим номера. Благодаря и на двете ви за страхотните колажи. Благодаря и за снимката ...
  newsm51 Two Hearts  love001

# 78
Тези двамата нови мисля,че са излишни.Мъжът не изглежда ли много малък на снимката,за да е комисар.Поне да бяха избрали по-хубави.

Съгласна и то напълно  Peace

И на мен младежа ми се вижда доста млад, но и за него както и за третата пише, че идвали от школата на полицейската академия. Вероятно заради това. Но нека първо видим дали наистина ще играят или не. Няма ги на промото ... newsm78

# 79
Според мен щеше да е много интересно да видим Елиф и Зейнеб заедно. Сигурно щяха да се разбират добре.

Охоооо, те Мурат и Синан, както винаги се защитават ..  Joy

Съгласна съм! Щеше да е невероятно ... newsm08 Two Hearts txtloves

# 80
Ето една снимка относно миналата тема. Нали там писахме кой харесваме. Дали Мурат и Зейнеб или Елиф и Синан. Сега напишете отдолу кой избирате.

По-скоро коя целувка  Mr. Green

Хиляди благодарности - страхотен колаж! Темата беше за целувка - аз харесвам и двете двойки, но на първо място са ми Синан и Елиф ... Mr. Green Two Hearts Two Hearts

# 81
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

Да бе, малко за това такава каратова усмивка ..  Joy Аз съм ѝ направила преди седмица клип, само на нея, но на Зейнеп и Мурат, не смея, за да ѝ го пратя, каквото и да напишем за Уур или Мерт в инстаграма тя го трие, а там е най-сигурно, че ще го отвори, защото тя сама си каза, че туитър много не го обича, а и не влиза често .. Wink

Гамзе и Уур още се обичат - това е ясно!  Heart Eyes

Идеята е много хубава - опитайте ... Peace

Явно в instragram тя може да трие и постовете на феновете така ли - интересно. В twitter не може да го направи - вероятно заради това не го обича много ...  newsm12 

# 82
Напомня ли ви на някой?  Joy

# 83

Е как - одрал е кожата на родителите си. Тук е като малък Тарзан - голям сладур е ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 Mr. Green

# 84
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

Да бе, малко за това такава каратова усмивка ..  Joy Аз съм ѝ направила преди седмица клип, само на нея, но на Зейнеп и Мурат, не смея, за да ѝ го пратя, каквото и да напишем за Уур или Мерт в инстаграма тя го трие, а там е най-сигурно, че ще го отвори, защото тя сама си каза, че туитър много не го обича, а и не влиза често .. Wink

Явно в instragram тя може да трие и постовете на феновете така ли - интересно. В twitter не може да го направи - вероятно заради това не го обича много ...  newsm12 

Да, в коментарите, може .. когато тя умря вече в сериала, всички я нападнаха за това, че тя е с Мерт и напусна сериала заради него, писаха ѝ, че била много по-добре с Уур или пак бяха писали, че пък Мерт и Гамзе си ходили, всички изтри ..

# 85

Е как - одрал е кожата на родителите си. Тук е като малък Тарзан - голям сладур е ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 Mr. Green
Одрал и съдрал ..  Joy Да, те така му казват фенове малкия Тарзан ..   Mr. Green

# 86

Да, в коментарите, може .. когато тя умря вече в сериала, всички я нападнаха за това, че тя е с Мерт и напусна сериала заради него, писаха ѝ, че била много по-добре с Уур или пак бяха писали, че пък Мерт и Гамзе си ходили, всички изтри ..

Ясно! Но не бива така да трие постовете на феновете - всеки си изказва мнението. Всички си искат Уур ...  Peace

# 87

Одрал и съдрал ..  Joy Да, те така му казват фенове малкия Тарзан ..   Mr. Green

Да и аз това забелязах ... Mr. Green

# 88
Малкият Тарзанчо е много сладък.ГАМЗЕ И МЕРТ СИ ПОДХОЖДАЛИ.NEVER,NEVER AND NEVER.ALWAYS  AND FOREVER GAMZE AND UGUR.КОЙ ИДИОТ Е ИЗМИСЛИЛ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ?

# 89
Малкият Тарзанчо е много сладък.ГАМЗЕ И МЕРТ СИ ПОДХОЖДАЛИ.NEVER,NEVER AND NEVER.ALWAYS  AND FOREVER GAMZE AND UGUR.КОЙ ИДИОТ Е ИЗМИСЛИЛ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ?

Не знам, но има и такива ..  Joy BUT FOREVER AND ALWAYS IN MY HEART GAMZE AND UGUR.

Общи условия

Активация на акаунт