Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък не мисля, че има някакво значение дали ще го покани или не. Те са се разделили, тя си има друг. Всичко е приключило. Макар че то и предния път беше приключило, но пак се събраха. И все пак това не е детска игра - да се разберат накрая обичат ли се, или не.
Според мен щом Гамзе е напуснала сериала заради Мерт, значи наистина го взима насериозно и няма намерение да се връща при Уур. Също така не мисля, че ако Мерт и забранява разни неща, като например да покани Уур на рождения си ден, тя ще го търпи и ще е с него. Всъщност ние не знаем как стоят нещата с точност, защото нито ги познаваме, нито нищо. Вярваме на жълтите вестници и си мислим, че знаем всичко, но всъщност само те и най-близките им хора знаят какво става наистина.
Това е моето мнение и аз може би съм единствения човек тук, който мисли така. Но всички сме различни, всички имаме различни мнения. Надявам се, че няма да изляза черната овца. Grinning Hug

Аз много неща си мисля, но за Бога, тя беше с Емре, толкова месеца и сега, какво? Заряза го, като мръсно коте ..  Mr. Green А и тук знаят всички знаят, че те са ми любимата двойка, просто не мога да го приема и вие ме разберете... Разбира се, колко пъти се събират и разделят, миналата година го покани, все пак, а да не говорим, каква надежда ми дават с тези сцени, а в instagram, дори които бяха писали, че я подкрепят с Мерт го изтри, а това за нея и Уур, дори не го пипна.. и да не ги познаваме, а и тя самата е странен човек, много даже ..  Mr. Green

# 256
Гледах по 227 еп. коледния на турски и те вече се бяха развели.Тия бтв май са доста назад с нещата щом не са проминили името й.

Нее, тогава още беше Пекташ, смениха я в турските серии 230, тоест днешния..

# 257
Hug Hug Hug

Аз много неща си мисля, но за Бога, тя беше с Емре, толкова месеца и сега, какво? Заряза го, като мръсно коте ..  Mr. Green А и тук знаят всички знаят, че те са ми любимата двойка, просто не мога да го приема и вие ме разберете... Разбира се, колко пъти се събират и разделят, миналата година го покани, все пак, а да не говорим, каква надежда ми дават с тези сцени, а в instagram, дори които бяха писали, че я подкрепят с Мерт го изтри, а това където, а това за нея и Уур, дори не го пипна.. и да не ги познаваме, а и тя самата е странен човек, много даже ..  Mr. Green
Как няма да знаем, че ти е любимка. Кой, ако не най-голямата й фенка, ще тръгне на следи кой коментар е изтрила и кой е оставила. Hug Рени дъ бест.  omm

# 258
Чудя й се на Гамзе- след всичко, което преживя още си върти номерата. Как може така-то си личи, че все още обича Уур. Защо не ги зареже всичките и не се съберат. Все още се обичат и си личи. Плюс това имат и дете.

# 259
Гледах по 227 еп. коледния на турски и те вече се бяха развели.Тия бтв май са доста назад с нещата щом не са проминили името й.

Аз много, много не следя номерациите по турските, така че не мога да кажа от кога вече не е Пекташ...

# 260
Hug Hug Hug

Аз много неща си мисля, но за Бога, тя беше с Емре, толкова месеца и сега, какво? Заряза го, като мръсно коте ..  Mr. Green А и тук знаят всички знаят, че те са ми любимата двойка, просто не мога да го приема и вие ме разберете... Разбира се, колко пъти се събират и разделят, миналата година го покани, все пак, а да не говорим, каква надежда ми дават с тези сцени, а в instagram, дори които бяха писали, че я подкрепят с Мерт го изтри, а това където, а това за нея и Уур, дори не го пипна.. и да не ги познаваме, а и тя самата е странен човек, много даже ..  Mr. Green
Как няма да знаем, че ти е любимка. Кой, ако не най-голямата й фенка, ще тръгне на следи кой коментар е изтрила и кой е оставила. Hug Рени дъ бест.  omm

Joy Joy Joy Joy Всичко гледам

# 261

Аз много, много не следя номерациите по турските, така че не мога да кажа от кога вече не е Пекташ...

Ами 230, 227 бяха пред развод..

# 262
А бе какво ще се чудим откога не е Пекташ,нали ни е кеф да го слушаме като казват имената им.То е ясно,че още се обичат на Уур най-много му личи по снимките зад кадър  от 293 еп.,че му е гадно, че е напуснала.Ама тя си го крие в сърцето,аз вярвам и винаги си мисля,че още го обича.

# 263
А бе какво ще се чудим откога не е Пекташ,нали ни е кеф да го слушаме като казват имената им.То е ясно,че още се обичат на Уур най-много му личи по снимките зад кадър  от 293 еп.,че му е гадно, че е напуснала.Ама тя си го крие в сърцето,аз вярвам и винаги си мисля,че още го обича.

Крие тя, нали написа, колко и тъжно за най-голямата ѝ раздяла

Тук вече умря, а забележете ъгълчето на окото ѝ, още малко и е заплакала

# 264

Крие тя, нали написа, колко и тъжно за най-голямата ѝ раздяла

Тук вече умря, а забележете ъгълчето на окото ѝ, още малко и е заплакала

Забелязах го и това....

# 265
desipopi, Roxis, yana.a, Боряна Данкова, Джреми ♥ и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Какво ще кажете за това???

# 266
Знаете ли какво си мисля за снимката?Тя да стане и да го целуне така както е застанал над главата й и да каже няма да напускам.

# 267
Знаете ли какво си мисля за снимката?Тя да стане и да го целуне така както е застанал над главата й и да каже няма да напускам.
Това ще е страхотно

# 268
Това ще е страхотно

Joy Joy Joy Joy Мислила съм си го, съвсем сериозно..  Mr. Green

# 269
desipopi, Roxis, yana.a, Боряна Данкова, Джреми ♥ и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Какво ще кажете за това???

Ако продължаваме, да пишем така охоо ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт