Отговори
# 855
  • София
От сърце пожелавам на Стефан бързо възстановяване!

# 856
Последно - кой поема отговорността за случилото се???
Би трябвало да е родителят, който е оставил малко дете без надзор.
То по тази логика и в ДГ са без надзор. На една приятелка детето го намериха на 2 преки от ДГ и това не е първият случай.

Дано детето се оправи и да няма последствия от преживяното.

# 857
  • Ямбол
....
То по тази логика и в ДГ са без надзор. На една приятелка детето го намериха на 2 преки от ДГ и това не е първият случай.
....
Не е същата логиката. В детската градина задълженията на персонала и изискванията към тях и сградите са едни, в молското клубче съвсем други, не по-различни от съседното кафене.

# 858
  • София
....
....
Не е същата логиката. В детската градина задълженията на персонала и изискванията към тях и сградите са едни, в молското клубче съвсем други, не по-различни от съседното кафене.

newsm10  Joy Joy

# 859
....
....
Аз нямам представа за изискванията. За мен е важен е резултата. Резултатът е един и същ. Ако беше го сгазила кола това дете, щеше да има тема и за него тук.
Явно това, че има изисквания не е достатъчно. Трябва и да са адекватни.

# 860
  • София
....
....
Добре де, като не сте запознати защо така говорите глупости на кило? За молското клубче, а и за всяко друго клубче като мининум се изисква да покрива изискванията на ето тази наредба за детските площадки - Има и раздел за детските площадки на закрито. Извън нея сигурно има още поне 5 наредби и закони които регулират част от статута на клубчетата.

# 861
Браво на Стефчо,от сърце му желая бързо възстановяване и до дълбока старост да радва родителите си  dance

# 862
  • Варна
Стискам палци и се моля най-искрено за това дете.Дано се възстанови напълно и да няма последствия.
Определено следя с интерес какво ще се случи от тук нататък и кой ще е наказан.
Като за начало аз за себе си съм решила.Една стотинка няма да оставя във въпросните клубове.Много грозно се опитаха да се измъкнат от отговорност.
Стачкувам си по мой си начин.

# 863
  • София
http://www.blitz.bg/news/article/219134

дано продължат с хубавите новини Praynig

# 864
  • София
Геройче,ще се зарадвам напълно като го екстубират,обаче и започне да диша самичък.
Дано мине леко тази процедура Praynig

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 17:56 от .:Диди:.

# 865
Последната статия от Блиц явно е с информация от по-ранен час. Вече диша самостоятелно.

http://www.moreto.net/novini.php?n=222111

# 866
# 867
Много се радвам за Стефчо! Дано се възстанови напълно  Praynig

Скрит текст:
Това изречение от последната статия е пълна глупост
"Днес малкият немирник, който падна от ескалатора във варненски мол, докато се опитвал да се повози на страничната лентаooooh! И с това 'малкия немирник'  Tired

# 868
Радвам се че детето се възстановява. Щастие за родителите. Дано да ги допуснат по скоро до него.

# 869
  • София
Слава Богу!
Сега е лесно да се говори как не бихме си оставили децата. Като стане белята, тутакси се появяват хора, които непременно са имали едно наум, знаели са на 100%, че това може да стане и затова не правят такива неща.
Не съм особена фенка на моловете, въпреки че живея близо до The Mall, ходя на 2 месеца веднъж. Каквито и недостатъци да има, хиляди пъти е за предпочитане пред някои квартални градинки, а в тези жеги климатизацията е огромен плюс. От друга страна, имам някои резерви към такива клубове, предвид бройката и наистина мутренските обноски на някои деца, пък и моят не иска сам. Накратко - моят син май не е оставян на такова място, но не бих имала против и не осъждам хората, които го правят. Като знам колко различен е синът ми от кака си на неговите години, разбирам хората, които се опитват да пият нещо на спокойствие, вместо през 15 минути да скачат да проверяват къде е отрочето.

Общи условия

Активация на акаунт