Отговори
# 75
А някой изобщо има ли крещяща нужда да джитка из мол-а?

Аз имам. Същата каквато ти да свириш на пиано.

Досега не знам за наранени от свирене на пиано, но от мол
получавам алергична реакция заради лошата вентилация.

Общо взето, не е добро място. Изкуствено, приспиващо бдителността.

Има и по-приятни начини за пазаруване.

# 76

Това е. Децата се кто диви животни. Аниматорите са неспособни, некомппетентни и живо дете не са виждали извън "клубчето". Родителите - безхаберни овце.

А собствениците алчни свине, нали?
Защото инак не мога да си обясня, че във въпросния детски център има 60 деца в едно и също време и трима души на смяна.

Mamacita Bandida, бий си Урбазон или пий Кларитин за алергията.

# 77
Елф, аз също никога, ама абсолютно никога не съм оставяла детето си в клуб само, но не смея да правя разчет на действията и времето на другите родители.

Не правя никому разчет.Всеки да си гледа децата както иска .Но после се тюхкат какво било станало и защо  Tired Ами нека помислят малко и да си изведат приоритети  Rolling Eyes

Аз незнам защо е тази тема.Може би само да съчувстваме на родителите на пострадалото детенце?Така няма да има никакво развитие с цел предотвратяване на подобни инциденти.Моят начин е да не оставям децата си на подобни места,поне не и докато са в този си вид,с тази сигурност,която предлагат  Tired

И,да.Предпочитам да седя вкъщи и да свиря на пиано до забрава,отколкото да се ветрея в мола с дете поверено на аниматори  Grinning

# 78
Недейте да съдите толкова жестоко - родителите овце. Кое е толкова осъдително, може един път да си решил да го оставиш да поиграе 30 мин. - на детето му харесало, ти ще идеш да свършиш някаква работа, хайде сега, това не те поставя в графа безотговорен родител. И точно в този един път да се случи.

Аз незнам защо е тази тема.

Може да е полезна ако завиши изискванията на родителите или пробуди някаква гражданска, обществена, родителска позиция. Като видиш в МОЛ-а 100 деца в клубче и да извикаш съответната институция, която да санкционира, например.

# 79
  • София
Направо ми е гадно да ви чета...
Вместо да се насочи дискусията в посока как да направим градската среда по-безопасна/ защото няма как да стане напълно безопасна/ за децата, защо в магазин на няколко етажа има пролуки, през които малък човек може да се приземи от височина десет метра, защо и кой е допуснал в този детски център да има 60 деца с три аниматорки/ ако това е вярно, е безумие/...една през друга се обясняваме коя е по-майка и как на мене това, видите ли, не може да ми се случи, защото се клонирам и образувам защитен слой около детето си 24 часа в денонощието!
За детенцето заболя ли го някой, за редителите му, които просто са искали да поиграе на хубаво място и да го заведат на кино...Такава трагедия, а вие да я ползвате за летва, от която да отскочим да се покажем колко сме велики и безгрешни!
Отвратително! Рядко съм се възмущавала толкова дълбоко от форума.
Това не ви е ДиС или кулинарния да се фукаме коя е по-жена и на коя баницата й е по-баница? Това е човешки живот...Просто съм безмълвна пред някои постове, а аз рядко оставам безмълвна.

# 80

Това е. Децата се кто диви животни. Аниматорите са неспособни, некомппетентни и живо дете не са виждали извън "клубчето". Родителите - безхаберни овце.

?!? Опрай се малко.

Белинда, оф, ми като ти е гадно да четеш, що го правиш?! Не зависи от мен да парвя "безопасна средата". Нали затова плащам данъци на тая шибана адвинистрация. Защо спят и не следят те - това им е работата. Аз имам деца да гледам, работя в друга сфера. Гледам да съм стриктна и да си уплътнявам работното време. Те си соят по офисите и гък не казват докато не стане инцидент. Запушват им устите с някоя и друга пачка и толкова. Нечленоразделното говорене идва от там.

# 81
Ще питам пак- няма ли хора, на които самото пространствено оформление
и атмосфера в мола не им всяват леко чувство, че има опасност, леко усещане,
че мястото е рисково? Сградата е направена така, че трудно се излиза, за да обикаляш
повече. Прекалено много шарении, реклама, музика, прекалено много хора.

Въпрос на време е да се случат още трагедии в молове. В следващото десетилетие
очаквам поне една стрелба в такава сграда.

# 82
Недейте да съдите толкова жестоко - родителите овце. Кое е толкова осъдително, може един път да си решил да го оставиш да поиграе 30 мин. - на детето му харесало, ти ще идеш да свършиш някаква работа, хайде сега, това не те поставя в графа безотговорен родител. И точно в този един път да се случи.

Може да е полезна ако завиши изискванията на родителите или пробуди някаква гражданска, обществена, родителска позиция. Като видиш в МОЛ-а 100 деца в клубче и да извикаш съответната институция, която да санкционира, например.
newsm10

Белинда, адмирации   bouquet

# 83
Направо ми е гадно да ви чета...
Вместо да се насочи дискусията в посока как да направим градската среда по-безопасна/ защото няма как да стане напълно безопасна/ за децата, защо в магазин на няколко етажа има пролуки, през които малък човек може да се приземи от височина десет метра, защо и кой е допуснал в този детски център да има 60 деца с три аниматорки/ ако това е вярно, е безумие/...една през друга се обясняваме коя е по-майка и как на мене това, видите ли, не може да ми се случи, защото се клонирам и образувам защитен слой около детето си 24 часа в денонощието!
За детенцето заболя ли го някой, за редителите му, които просто са искали да поиграе на хубаво място и да го заведат на кино...Такава трагедия, а вие да я ползвате за летва, от която да отскочим да се покажем колко сме велики и безгрешни!
Отвратително! Рядко съм се възмущавала толкова дълбоко от форума.
Това не ви е ДиС или кулинарния да се фукаме коя е по-жена и на коя баницата й е по-баница? Това е човешки живот...Просто съм безмълвна пред някои постове, а аз рядко оставам безмълвна.
Чудесно го каза. Време е някои хора просто да МЛЪКНАТ.

# 84
Въпрос на време е да се случат още трагедии в молове. В следващото десетилетие
очаквам поне една стрелба в такава сграда.

Айде сега... Както са се случвали на детски площадки, в училища, на околоблокови пространства, лунапаркове и къде ли не.....
Някои детски площадки ги пооправиха. Махнаха при нас след сигнал един ужасни железаряци.
Това е смисълът.

# 85
# 86

Никой не е казал,че родителите са овце.Разбира се,че инциденти винаги могат да се случат,дори за 10 минути.
Дразня се,че тези така наречени детски клубове са пълна скръб откъм сигурност и отговорност.И се дразня на родителите,които си затварят очите пред този факт.Чудесен замисъл,но да беше осъществен подобаващо  Tired

Дано след този случай се постреснат собствениците на подобни места и да ги превърнат в едно по-благонадеждно място.Никога няма да направя проблем,ако детето ми се е ударило в такъв център.Но бих направила проблем,ако детето ми се измъкне без някой да го види.Защото съгласете си на първо място трябва да се гледа децата да са налични  Peace

# 87

За да се похвали Елфичка, че не ходи никъде без трите си деца.
За да се оплаче МАмасита, че получава алергия от въздуха в МОЛ-а и да покаже пророчески дарби;
За да си излее за пореден път Мишона словесната агресия;
За да ни каже Трещерица на всички, че не ставаме за майки, изключая нея и дъщеря й.

# 88
  • в рока
Каси,разбира се,че инциденти стават навсякъде PeaceНо ако в детските градини рискът е сведен до миниум,нещата не стоят така по клубовете.

# 89

Защото инак не мога да си обясня, че във въпросния детски център има 60 деца в едно и също време и трима души на смяна.

А като види родителят, че има 60 деца и 3 души, какво прави. Дава си и неговото  да станат 61.

Касита, такова чудо не бях виждала - перманентен ПМс в най-тежка форма.

Общи условия

Активация на акаунт