Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на всички! Пиша ви за да ви доразкажа моята история от миналата седмица, бях ви писала  защото имах мн въпроси тогава, е сега имам само един. Какво ми се случва? И сега да ви разкажа: миналата седмица трябваше да ми дойде, закъсня ми 7 дена някъде когато отидох на лекар, да но преди това с 4 теста положителни с бледа втора черта (и от тук следва голямата радост, че съм забременяла, само за това говорех нямаше някой, който да не знае.....) е да ама отидох на лекар по спешност в понеделник вечерта с зацапване и болки в корема, казах за тестовете и така.Докторката ме прегледа и ми каза, че е мн рано да се види плод, вижда се сянка 14 мм и ми каза от тук нататък брой десет дни и пак на лекар да се види има ли сак и така... преписа ми дуфастон и нош-па и какво стана, на следващия ден пак кървене - до вечерта се засили и през нощта пак силно е било и днес по слабо, болките в корема сами се едно съм в Ц. след 10 дена съм на лекар нз какво ми се случва. Мн ще съм ви благодарна за отговорите дано ме успокойте  Hug Hug Hug Thinking 

# 121
Здравейте,момичета.Записвам се да следя темичката,че и аз чакам двете чертички Simple Smile
Писах в друга тема,но да си кажа и тук.
Този месец ми е първи в опити и много не съм се затормозявала да следя овулация и т.н. Надявам се да стане,но и малко не ми се вярва още от първия път.Около датата на Ову(явно) ме наболяваха гърдите,после спряха и от два дни пак започнаха да болят.Трябва да ми дойде на 30-ти август и днес не издържах и направих тест,видях една чертичка и го оставих.След няколко часа го погледнах..май май има и втора чертичка ама супер бледа,чак се чудя има ли я,няма ли я newsm78 Незнам и дали се е появила във времето за отчитане изобщо.Пък може и да ми се привижда,кой знае ooooh! Утре сутринта ще повторя,да видим какво ще покаже  Simple Smile
Успех във бебеправенето и от все сърце ви пожелавам скоро да се радвате на положителни тестчета и сладки бебоци   bouquet   Hug

# 122
Успех на всички   Hug
chasovnicheto, според мен трябва да отидеш на лекар по-скоро, защото ако има бременност, това кървене може да е от отлепване или друго сериозно нещо и положението може да се закрепи с медикаменти, така беше и едно момиче, докато аз лежах с кървене в болницата и сега е към 4-ти месец, лежане му е майката и подходящи лекарства, тя също още не беше ходила за установяване на бременността, но имаше положителни тестове.

# 123
здравейте и от мен, и аз да се запиша в темата Simple Smile
 по принцип, не сме правили конкретен опит за забременяване, но ми дойде на 2 авг, а на 16 правихме секс без никакви мерки. аз бях забравила, но от една седмица  имам сериозни подозрения - става ми лошо, много ми се спи, вчера ми се приядоха кренвирши( по принцип не обичам), кафето ми е леко безвкусно и ми се струва блудкаво. гърдите много ме болят и са станали огромни - малко като ПМС, но имам и други признаци. знам, че днес евентуално е 12 ден след овуто, и се чудех дали ако съм бременна, тест ще ми отчете макар и без закъснение? какво мислите мили мами?

# 124
Успех на всички   Hug
chasovnicheto, според мен трябва да отидеш на лекар по-скоро, защото ако има бременност, това кървене може да е от отлепване или друго сериозно нещо и положението може да се закрепи с медикаменти, така беше и едно момиче, докато аз лежах с кървене в болницата и сега е към 4-ти месец, лежане му е майката и подходящи лекарства, тя също още не беше ходила за установяване на бременността, но имаше положителни тестове.
Мн ти благодаря, но не искам пак да се зарадвам напразно. Днес- тоест вече е мн по слабо ако съм в Ц. значи ме кара един ден .... и утре и спомен според мен няма да има. Искам да видя сакчето като отида на доки, а не пак (ми нищо не се вижда) може би в понеделник ще ида, хем е минало време .... хем и на мен ми трябва малко време  Embarassed Hugмн ти благодаря

# 125
и ми преписаха дуфастон за 10 дена, може би ще ми помогне. А за лежането не знам как ще стане.  Hug Cry

# 126
здравейте и от мен, и аз да се запиша в темата Simple Smile
 по принцип, не сме правили конкретен опит за забременяване, но ми дойде на 2 авг, а на 16 правихме секс без никакви мерки. аз бях забравила, но от една седмица  имам сериозни подозрения - става ми лошо, много ми се спи, вчера ми се приядоха кренвирши( по принцип не обичам), кафето ми е леко безвкусно и ми се струва блудкаво. гърдите много ме болят и са станали огромни - малко като ПМС, но имам и други признаци. знам, че днес евентуално е 12 ден след овуто, и се чудех дали ако съм бременна, тест ще ми отчете макар и без закъснение? какво мислите мили мами?
Мисля,че би могло и да отчете newsm78. Защо не си направиш утре сутринта тест? Кога трябва да ти дойде?

# 127
Успех на всички   Hug
Мн ти благодаря, но не искам пак да се зарадвам напразно. Днес- тоест вече е мн по слабо ако съм в Ц. значи ме кара един ден .... и утре и спомен според мен няма да има. Искам да видя сакчето като отида на доки, а не пак (ми нищо не се вижда) може би в понеделник ще ида, хем е минало време ....
 хем и на мен ми трябва малко време  Embarassed Hugмн ти благодаря
Въпросът е там, че ако е се отлепя може да се загуби бебето, не искам да ти говоря такива неща, но съм била свидетел, понякога и часове без лекарства са решаващи, нещо пиеш ли, поне някой спазмолитик. Сега ти видях другия пост точно това имам предвид, значи щом пиеш дуфастон се надявам, че ще помогне, но лежането също е важно. Успех и да пишеш пак какво става.
bgzvezdi4ka, мисля, че е по-добре да изчакаш закъснението.

# 128

[/quote]
Въпросът е там, че ако е се отлепя може да се загуби бебето, не искам да ти говоря такива неща, но съм била свидетел, понякога и часове без лекарства са решаващи, нещо пиеш ли, поне някой спазмолитик. Сега ти видях другия пост точно това имам предвид, значи щом пиеш дуфастон се надявам, че ще помогне, но лежането също е важно. Успех и да пишеш пак какво става.
bgzvezdi4ka, мисля, че е по-добре да изчакаш закъснението.
[/quote]
Пак ти благодаря! Ще ви пиша след доки непременно.  newsm17 дано всичко е ок  newsm53  love001

# 129
Дано, стискам палци  Hug
Момичета, моля ви и на мен да стискате палци, че утре съм на преглед, а пак имам проблеми, знам, че тук не е темата, но и вашите палци няма да са ми излишни

# 130
Дано, стискам палци  Hug
Момичета, моля ви и на мен да стискате палци, че утре съм на преглед, а пак имам проблеми, знам, че тук не е темата, но и вашите палци няма да са ми излишни
Стискам палци, мила всичко да е наред да пишеш утре какво става  Hug Hug Praynig

# 131
Мерси, ще пиша  Simple Smile

# 132
Здравейте. Имам нужда от мнение. Правих секс юли месец, след 5 дни ми дойде и цикълът беше нормален. Този месец не ми дойде изобщо. Възможно ли е да съм бременна, при положение,че ми е дошло след акта? И да поясня също,че цикълът ми попринцип изобщо не е редовен, един месец го има , два го няма..имам хормонални проблеми и затова..

# 133
Според мен, винаги има възможност за бременност щом няма цикъл, но в твоя случай май не е много голяма.Пробвай един тест за бременност!

# 134
@ писана

трябва да ми дойде на 30-ти, защото цикълът ми е много редовен и ми идва точно на 28 дни.  тук, мои приателки, ми казаха, че даже на първи ден след закъснение, им давал негативен. направо не знам, а нямам никакво търпение, така ми се иска да знам вече. на вас случвало ли ви се е да даде отрицателен след закъснение?

Общи условия

Активация на акаунт