Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Имам нужда от мнение. Правих секс юли месец, след 5 дни ми дойде и цикълът беше нормален. Този месец не ми дойде изобщо. Възможно ли е да съм бременна, при положение,че ми е дошло след акта? И да поясня също,че цикълът ми попринцип изобщо не е редовен, един месец го има , два го няма..имам хормонални проблеми и затова..

може, аз съм чувала , че докато оплодената яйцеклетка се закачи минават 7 дни,  и ако тогава е бил цикълът ти, няма как тчлото ти да отчете. макар и минимален, има шанс да си бременна, така че си направи тест, и ако ти отчете - честито! newsm78  bouquet , но все пак не храни големи надежди - за да не ти е много мъчно после! успех  Hug

# 136
  • Italia
Здравейте момичета! Отчаяно се нуждая от отговор за моята ситуация, защото съм на път да се побъркам! Та значи...веднага след ову.. започнаха болки ниско долу (което не се е случвало досега никога) и болки най вече в зърната на гърдите! Отпадналост и сънливост, БТ е 37,2-37,3... От днес имам топли вълни, като все едно че имам температура, а  всъщност нямам..Има още 7-8 дни до датата на цикъла, но съм нетърпелива да разбера какво се случва и дали нещо се случва!! Моля за мнения Praynig

# 137
  • София
Как си засичала овулацията? От колко време правите опити?

# 138
  • Italia
Женени сме от 10 години, но правим опитит от две. Овулацията според мен беше на 17 или 18....

# 139
  • София
Аз питам как разбра, че си в овулация  Simple Smile

# 140
  • Italia
по високата БТ която следя отдавна...покачи се на 37.4..до сега варира 37.2-37.3..

# 141
  • София
В БТ съм гола вода, така че няма да се изказвам неподготвена. По това време от цикъла би могло да настъпи имплантация, но за симптоми мисля, че е рано.

# 142
  • Italia
Благодаря ти, то не че имам много симптоми, учудих се по скоро на напрежението ниско долу- появи се много рано този месец, за първи път така..не желая да се вкарвам в разни симптоми, защото съм го правила вече и много боли след това, ще изчакам още седмица поне, имам два теста вкъщи...но все се удрям през ръцете да не ги ползвам още Laughing.. Joy

# 143
  • София
Няма смисъл да бързаш, сега ако ги направиш, няма да ти отчетат нищо тестовете. Изчакай си закъснението или 14 дни след О

# 144
И аз смятам, че поне закъснение е хубаво да изчакаш, аз си направих тест чак на 12 ден от закъснение, но аз и не вярвах, че е станало затова толкова изчаках, ти изчакай поне първия. Успех

# 145
  • Italia
Благодаря ви момичета! Hug То се знае, че ще трябва да почакам, дано се окаже че чакането си е заслужавало  Praynig Praynig

# 146
  • София
Стискам ти палци, след като от толкова време правите опити, значи си опознала тялото си и сигналите, които то ти дава.

# 147
# 148
Здравейте момичета, да се запиша и аз..
Аз също много искам да си имам бебче, но не ми се вярва от първия път да стане, тъй като правим опити за първи път този месец. Все пак отвътре тихичко се надявам да е станало чудото.. Успех на всички бъдещи мамиии  newsm51 ...!!!

# 149
  • Italia
Здравейте момичета, да се запиша и аз..
Аз също много искам да си имам бебче, но не ми се вярва от първия път да стане, тъй като правим опити за първи път този месец. Все пак отвътре тихичко се надявам да е станало чудото.. Успех на всички бъдещи мамиии  newsm51 ...!!!

Успех!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт