Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, да се запиша и аз..
Аз също много искам да си имам бебче, но не ми се вярва от първия път да стане, тъй като правим опити за първи път този месец. Все пак отвътре тихичко се надявам да е станало чудото.. Успех на всички бъдещи мамиии  newsm51 ...!!!

Успех!! Praynig

Благодаря  smile3525

# 151
@ писана

трябва да ми дойде на 30-ти, защото цикълът ми е много редовен и ми идва точно на 28 дни.  тук, мои приателки, ми казаха, че даже на първи ден след закъснение, им давал негативен. направо не знам, а нямам никакво търпение, така ми се иска да знам вече. на вас случвало ли ви се е да даде отрицателен след закъснение?
При мен не се е случвало да е отрицателен теста,а да съм бременна.Но има много такива случаи.Успех,стискам палци  Hug

# 152
Maqqq91, не е изключено и да стане от първия път, но все пак по-добре не мисли от сега, дори и да сте напълно здрави може да отнеме месеци, успех и скоро да се похвалиш  Hug

# 153
Maqqq91, не е изключено и да стане от първия път, но все пак по-добре не мисли от сега, дори и да сте напълно здрави може да отнеме месеци, успех и скоро да се похвалиш  Hug
Да и аз така мисля, благодаря ти  Hug

# 154
Здравейте момичета, нали обещах да се отчета. Мина ми прегледа, всичко е наред, казаха ми, че вече не съм рискова, дано да е така. По спокойна съм като видях бебка, въпреки че не е сигурно дали е бебка или бебчо, пак се кри и не се видя, само веднъж се показа за тея месеци и не е сигурно, че е момиче, но да е жива и здрава, няма значение. Успех на всички днес, дано да имаме и положителни тестчета в темичката Simple Smile

# 155
Имам един въпрос.. Март месец ми правиха цитонамазка, бях ПАП2 (имах раничка ). Не ми я обгаряха, нито пък я мазаха, д-ката ми изписа хапчета и вагинални таблетки и толкова. Каза ми че имам леко придърпване на матката на ляво   Cry , попитах я какво означава това и на какво се дължи, каза ми,че нямало страшно това било от раничката и щяло да се оправи. Ако някой знае нещо повече за това "придърпване" моля за инфо.  newsm03

# 156
kadrova4kata, мн се радвам за теб Hug, дано и ние усетим това чувство!

# 157
kadrova4kata Честито мила! Да сте живи и здрави и двамата и ти пожелавам лека бременност   bouquet

# 158
Благодаря ви момичета, дано от тук нататък да е лека, че до сега само проблеми имах, това ми е най-хубавия преглед  Laughing.
Маяяя91, за групата на цитонамазката ти е добре, повечето жени са втора, а за раничката не съм сигурна, знам, че има и бременни с ранички. Аз лично съм имала и ми я гориха, от тогава не съм имала такива проблеми, бях чула, че сега май има и нови теории за горене, може затова да не ти я е горила, като е преценила така лекарката, аз не мога да оспоря  Hug Hug

# 159
Аз също много искам да си имам бебче, но не ми се вярва от първия път да стане, тъй като правим опити за първи път този месец
. Все пак отвътре тихичко се надявам да е станало чудото.. Успех на всички бъдещи мамиии  newsm51 ...!!!
Може да стане от първия път, не си отписвай шансовете. Wink

# 160
Д-рката ми каза, че тя лично при нераждали жени, ако не е мн наложително разбирасе, не обгаряла ранички  Simple Smile

# 161
Аз също много искам да си имам бебче, но не ми се вярва от първия път да стане, тъй като правим опити за първи път този месец
. Все пак отвътре тихичко се надявам да е станало чудото.. Успех на всички бъдещи мамиии  newsm51 ...!!!
Може да стане от първия път, не си отписвай шансовете. Wink
Благодаря мила!
Ами дано да стане, ще видим след около 10 дена Simple Smile

# 162
Да се отчета и аз- първи ден от закъснението и отрицателен тест  Rolling Eyes  Май нещо не е наред с мен Sad

# 163
Да се отчета и аз- първи ден от закъснението и отрицателен тест  Rolling Eyes  Май нещо не е наред с мен Sad
Не губи надежда, ако не ти дойде (дай боже) след няколко дена ще си направиш нов тест, изчакай още няколко дена. Ако не е станало горе главата за другия месец  Hug

# 164
Привет, момичета, правим опити от известно време.

Миналият месец уж имах симптоми, да ама не, дойде ми...

Този месец всичко си минава нормално, трябваше да ми дойде вчера, появиха ми се леки ПМС болки, от 10 дни ужасно болезнени гърди. Снощи съвсем леко ми зацапа и си викам.. край...дойде ми....
Но днес нито ме боли нещо, нито ми дойде, съъъъъвсем лекичко ми зацапа пак...

Дали имам повод да се надявам Simple Smile)) Рано ли е за тест?

Общи условия

Активация на акаунт