Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за отговора! 14 дни ми закъсня...

Днес съм на преглед,защото кървя обилно и ме боли много,това дали не се случва заради хапчетата (оргаметрил)? Ще ви пиша какво се е случило

# 691
Стискам ти палци всичко да е наред!  Praynig thumbsup

# 692
Честито Ветка! Hug
 Аз обаче имам проблем! Закъснява ми вече два дни, правих си тест тази сутрин и е отрицателен. Малко съм притеснена! Какво да правя?  newsm78 

# 693
 smile3511 Теста тази сутрин - отрицателен до десета минута , поглеждам го 2 часа по-късно и втора бледа чертичка. Търча в аптеката за друг тест след 5 минути виждам бледа  втора черта ,която обаче изчезна след като изсъхна теста. Тичам аз за трети тест и той пък отрицателен. За информация първия е шуърчек, втория клиър , а третия лейди тест. 5 дни до МЦ- полудявам прогресивно ooooh!

# 694
smile3511 Теста тази сутрин - отрицателен до десета минута , поглеждам го 2 часа по-късно и втора бледа чертичка. Търча в аптеката за друг тест след 5 минути виждам бледа  втора черта ,която обаче изчезна след като изсъхна теста. Тичам аз за трети тест и той пък отрицателен. За информация първия е шуърчек, втория клиър , а третия лейди тест. 5 дни до МЦ- полудявам прогресивно ooooh!

По-добре да ги беше правила в различни дни Simple Smile Пожелавам ти успех и стискам палци да се е получило Simple Smile

# 695
Здравейте,мамии   bouquet Трябва да ми дойде утре,но нали съм нетърпеливка направих тест още вчера и след около половин час се появи съвсееем бледа чертичка,чак се чудих дали не ми се привижда.Днес направих втори,чертичката е една идея по-наситена,но още доста мижава.
Иначе от около 4-5 дни ме боли кръста и ниско долу усещам някакъв дискомфорт(даже болка не е).Гърдите ми са подути и изненадващо ония ден едни маслинки ми "намигнаха" и изядох две пакетчета  Mr. Green Та това е,постарах се да не се филмирам,но тези неща не мога да ги подмина Simple Smile

# 696
Здравейте всички,

Май се престраших да пиша и аз Simple Smile Седя тук от офиса и всеки ден чета и се вълнувам. Реших, че е крайно време да се покажа. Нова съм като цяло и не съм използвала форуми досега  Embarassed но ми прави впечатление, че всички тук са много мили и приятелски настроени  Hug

Ние с приятеля ми от 2 месеца умишлено не се пазим така да се каже Simple Smile Попринцип имам редовен цикъл, на 25-26 дни, почти никога не ми закъснява, ако закъснее е с 1-2 дни. Последно на 28 август ми дойде, след това от 8-ми до 12-ти ден всеки ден работихме над нещата Wink и сега трябваше на 22-ри септември да ми дойде, и все още не е (ура Simple Smile) Не съм си правила тест, не знам и аз какво чакам, по скоро не ми се вярва и чакам да ми дойде. Симптоми - гърдите ми са леко болезнени /това ми се случва почти всеки месец преди цикъл/ и от събота насам имам по 2-3 пъти на ден болка ниско долу за кратко като че ще ми идва, но няма зацапване дори, а днес не ме е боляло изобщо. Попринцип деня преди цикъл ме боли така, а след това, когато ми дойде обикновено всеки месец е зверска болка. Не искам да се самонавивам и затова чакам, но ако и днес пропусне, утре ще си направя тест Simple Smile

# 697
Здравейте всички,

Май се престраших да пиша и аз Simple Smile Седя тук от офиса и всеки ден чета и се вълнувам. Реших, че е крайно време да се покажа. Нова съм като цяло и не съм използвала форуми досега  Embarassed но ми прави впечатление, че всички тук са много мили и приятелски настроени  Hug

Ние с приятеля ми от 2 месеца умишлено не се пазим така да се каже Simple Smile Попринцип имам редовен цикъл, на 25-26 дни, почти никога не ми закъснява, ако закъснее е с 1-2 дни. Последно на 28 август ми дойде, след това от 8-ми до 12-ти ден всеки ден работихме над нещата Wink и сега трябваше на 22-ри септември да ми дойде, и все още не е (ура Simple Smile) Не съм си правила тест, не знам и аз какво чакам, по скоро не ми се вярва и чакам да ми дойде. Симптоми - гърдите ми са леко болезнени /това ми се случва почти всеки месец преди цикъл/ и от събота насам имам по 2-3 пъти на ден болка ниско долу за кратко като че ще ми идва, но няма зацапване дори, а днес не ме е боляло изобщо. Попринцип деня преди цикъл ме боли така, а след това, когато ми дойде обикновено всеки месец е зверска болка. Не искам да се самонавивам и затова чакам, но ако и днес пропусне, утре ще си направя тест Simple Smile
Аз не бих издържала  Mr. Green  Прави тест,още повече,че вече имаш закъснение Peace
Стискам палци Simple Smile

# 698
Направи си теста утре сутрин и не забравяй да напишеш резултата  Naughty Стискам ти палци за две чертички  Hug

vesel4ynka Спокойно имаш още 5 дни до колкото разбрах. След ден два пак си направи тест. Аз също съм нетърпелива ама имам още 2-3 дни. Стискам палци на всички ни да не идва лелката!!!  Praynig Hug

# 699
RoseAmber, направи си тест утре и започвай приема на фолиева киселина (ако вече не си).  Wink

# 700
Сърдечно благодаря за отговорите  Hug

invierno, попринцип в момента пия Doppelherz витамини и пише, че има 400мг Фолиева киселина.

Ако и днес не ми дойде, ще направя тест утре, защото, както вече казах, в редките случаи, когато ми закъснява, е с 1-2 дни, и все си мисля този случай да не е от тях. Иначе съм като по часовник - на 25 дни. А и с тези кратки болки последните дни, си мислех, че аха-аха да ми дойде, но нищо  Party Разбира се веднага ще напиша резултата като го направя Simple Smile и дано дано дано са 2 чертички  Praynig

Като цяло, понеже миналия месец много се надявах, но все пак ми дойде навреме и малко се разочаровах, сега все се опитвам да обоснова закъснението с нещо. Примерно, бях малко хремава преди 2 седмици и пих парацетамакс, и си викам да не би от това да е. Или от застудяването на времето. Или защото пък се надявам да е станало. Също, понеже принципно имам изключително силни болки първия ден когато ми дойде, и това винаги е било така дотолкова, че в този ден не мога да отида на работа, пия едни хапчета ден преди цикъла и след това в деня, в който ми дойде, тях ги няма в БГ, съдържат Mefenamic Acid 250мг. Та понеже очаквах да ми дойде в неделя, пих в събота едно, обаче нищо. В неделя отново пих едно, днес е вече вторник, пак нищо, и се чудя да не би пък нещо от хапчетата да е. Дано се задържи така, и причината да е само една  baby_neutral Пожелавам го и на всички очакващи Simple Smile

# 701
RoseAmber, утре ще те чакаме да се похвалиш!  Party А ако не ти се чака до утре, може още днес да направиш теста, все пак при теб вече има закъснение, така че би трябвало да отчете! Peace

# 702
леле и аз изкукуригвам вече  Mr. Green ..

Цикълът ми е нередовен 45 - 50 дни ..
закъснение нямам - единственото нещо е ,че на 17 - 18 имах бледокафяво с леко розово зацапващо ,но според мен е по скоро е била овулацията ..
остават още 2 - 3 дена да ми дойде ,но аз си направих тест - отрицателен .. може би от прекалено бързане да не изпусна чертичката хахахах  Laughing
започнах с филмите и аз .. какво ли не ми минава през главата с това чакане  #Crazy

Дано всички чакащи да се похвалим с  EFP

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 14:57 от ravvenr

# 703
Аз леко да ви развеселя с един мой "симптом" от днес  Mr. Green Имам още 2-3 дни до цикъл и ми е ясно, че е много рано за каквито и да е признаци. Сутринта мъжа ми ме оставя до работа с колата и аз с многозначителен поглед му казвам, че май ми се гади. А той се захили и ме пита дали съм сигурна, че това не е предизвикано от предстоящия работен ден (снощи му се жалвах нещо за работа).
Така че спокойствие трябва и положително мислене Simple Smile Успех на всички  bouquet

# 704
RoseAmber, добре дошла и стискам палци, направи си теста с първа сутрешна урина  Hug
Писана, има надежда, но имай търпение до закъснение  Hug
vesel4ynka, при теб не знам много объркано ми звучи, по-добре изчакай още няколко дни и ако не дойде, пак тест.
Стискам палци на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт