Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Потъмняват ли винаги ареолите на гърдите по време на бременност?
Кога е най-подходящият момент за извършване на тест за бременност?
Какви са симптомите на овулация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Потъмняват ли винаги ареолите на гърдите по време на бременност?
-
Кога е най-подходящият момент за извършване на тест за бременност?
Тестовете за бременност се препоръчват да се правят 1 ден след закъснение на менструацията или 14 дни след овулацията. Най-подходящото време е сутрин с първата урина, а кръвните тестове могат да се направят след 10-ия ден от половия контакт. В случай на нервен цикъл, изчакайте до деня след най-дългия очакван ден на менструация или забавяне. Резултатите са по-надеждни след забавяне, тъй като нивата на хормона hCG са достатъчно високи за откриване.
-
Какви са симптомите на овулация?
-
Какво е овулационно кървене?
-
Какви са методите за откриване на овулацията?
Едва снощи успях да си направя тест,но за съжаление е отрицателен
а нямам и следа от цикъл .И вече незнам какво да мисля и какво да правя. Дали все пак има някаква възможност да съм бременна?И ако посетя доки дали ще се разбере, ако има нещо.Последната ми менструация беше на 1.08 ,но както ви казах и преди съм с доста нередовен цикъл.Момичета помагайте,посъветвайте ме нещо
Не отлагай,доста време е минало без М.
Абсолютно всички майки покрай мен с бебченца сега съм ги питала и все ми отговарят че е много рано за симптоми чак към 2-я месец. Едната нищо не усещала другата имала само болки третата не знам си кво.... ако ми схващаш мисълта при всички е индивидуално! Така че широка усмивка и утре тука с теста те искам да се похвалиш ама задължително!!!
Извинявам се ако ставам вече нахална,но няма с кой да споделя терзанията си и няма кой да попитам за съвет