Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Mushmoranka, много весело си го описала... Изводът - повече позивитивизъм в очакване на най-голямото щастие!

# 76
Здравейте, дами!

Последната менструация беше на 20.07.2013г. Постоянно бебеправене до ден днешен Simple Smile Цикълът ми е 32 дни и трябваше да ми дойде на 20.08.2013г. Вече 6 дни закъснение и един отрицателен тест. Имам относително силни болки в кръста, около пъпа, в областта на яйчниците, леко болезнени зърна, леко лавоболие, замаяност, леко гадене около 11- 12ч. сутринта.
Имам поликистозен яйчник, което леко замъглява хубавата картинка Simple Smile Опитвам от около 3 месеца. Мисля, че август е моя месец Simple Smile или поне така искам да си мисля. Утре сутрин ще направя още един тест и си стискам палци!   1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller

# 77
Здравейте, дами!

Последната менструация беше на 20.07.2013г. Постоянно бебеправене до ден днешен Simple Smile Цикълът ми е 32 дни и трябваше да ми дойде на 20.08.2013г. Вече 6 дни закъснение и един отрицателен тест. Имам относително силни болки в кръста, около пъпа, в областта на яйчниците, леко болезнени зърна, леко лавоболие, замаяност, леко гадене около 11- 12ч. сутринта.
Имам поликистозен яйчник, което леко замъглява хубавата картинка Simple Smile Опитвам от около 3 месеца. Мисля, че август е моя месец Simple Smile или поне така искам да си мисля. Утре сутрин ще направя още един тест и си стискам палци!   1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller

Дано резултатът да бъде този, който желаеш   newsm17

# 78
VeselaTujna, стискам палци и ти пожелавам положителен тест, да пишеш като го направиш  Hug

# 79
VeselaTujna дано да летиш от щастие след като направиш теста newsm17

# 80
Благодаря ви много за насърчителните думи, kadrova4kata и Rummy_P!

На вас също - всичко най- добро!
И разбира се, че ще се похваля, това си е истинско постижение на днешно време!

babydust7

# 81
VeselaTujna дано да летиш от щастие след като направиш теста newsm17

Ще приема съ смесени чувства положителния резултат Simple Smile Имаме котка, която много обичаме и двете черти ще значат само едно - раздяла с котачката. Знам, че има много защитници на тезата, че домашните любимци не биха навредили, ако са изпълнени 100 условия. Според моите разбирания, обаче специално котката няма място при бременна жена. Но ми е доста трудно да приема мисълта, че ще се разделя с малкото чудовище...

# 82
В моята текуща тема има много момичета с котки и си ги гледат, ако не излиза навън няма от къде да се зарази с токсоплазмоза. Аз имах 2-ма котарака, но се разделих с тях преди да забременея, понеже се преместихме и нямаше как, но са при баба ми и пак ги виждам, не ги пипам, защото ходят къде ли не, но ако си бяха в къщи може би нямаше да ги махна. Разбирам те иначе, гадно е да се разделиш, но ако решиш да го направиш, бебчето си струва и тази жертва  Hug

# 83
В моята текуща тема има много момичета с котки и си ги гледат, ако не излиза навън няма от къде да се зарази с токсоплазмоза. Аз имах 2-ма котарака, но се разделих с тях преди да забременея, понеже се преместихме и нямаше как, но са при баба ми и пак ги виждам, не ги пипам, защото ходят къде ли не, но ако си бяха в къщи може би нямаше да ги махна. Разбирам те иначе, гадно е да се разделиш, но ако решиш да го направиш, бебчето си струва и тази жертва  Hug

Да, и аз така мисля! Всичко си струва бебока!

# 84
. Но ми е доста трудно да приема мисълта, че ще се разделя с малкото чудовище...
[/quote]

VeselaTujna, не може ли да я "командировате" временно при някой роднина или приятел и след това да си я вземете обратно  newsm78? И аз имам животинка (кученце) и знам как стават като член на семейството...
За самите дечица след това е хубаво да растат в компанията на домашни любимци, според мен  Wink
Пожелавам ти да видиш резултата, който очакваш  Hug

# 85
. Но ми е доста трудно да приема мисълта, че ще се разделя с малкото чудовище...

VeselaTujna, не може ли да я "командировате" временно при някой роднина или приятел и след това да си я вземете обратно  newsm78? И аз имам животинка (кученце) и знам как стават като член на семейството...
За самите дечица след това е хубаво да растат в компанията на домашни любимци, според мен  Wink
Пожелавам ти да видиш резултата, който очакваш  Hug
[/quote]

Нашето "чудовище" е малко трудно за гледане и дефакто нямаме човек, на който да го "пробутаме". Всички го знаят що за стока е и не биха го взели доброволно. Единственият вариант е като дворна животинка в къщата на родителите ми. Районът е опасен - граничи с гора и се притеснявам, че ако го оставя там може би няма да го видя вече. Ако пусна обява и някой го вземе и  не може да го гледа, ме е страх, че ще го изхвърли на улицата. Та, така чувствата са наистина смесени.
Благодаря!  smile3521 newsm51

# 86
Моите са две чудовища, наистина са ужасни и баба ми едвам ги изтрайва понякога, да ти кажа и аз това се страхувах, но първите дни се бяха покрили от страх, после цялата къща, че и съседните са техни, то като види от къде идва папането и т.н няма да се изгуби.

# 87
Дами,

Направих тест преди малко - отново е отрицателен. Дали не е много рано? А може би пък да отида на кръвен?
 EFN

# 88
Дами,

Направих тест преди малко - отново е отрицателен. Дали не е много рано? А може би пък да отида на кръвен?
 EFN

Направи си теста с първа сутришна урина! Simple Smile Така ще бъде най-точен Simple Smile

# 89
Здравейте.Моля за помощ от по компетентни от мен момичета.Днес си направих кръвен тест за бременност, но нищо не мога да схвана от резултатите само хиляди цифри.Стойностите са ми  2 691.00 MIU/ML   Какво означава това - положителен резултат или отрицателен?Четох в разни форуми, и до колкото разбрах е положителен, но все пак реших да се допитам и до вас.Последно имах месечен цикъл на 18.07. и този месец изобщо нямах месечен цикъл.Правих си три теста  в домашни условия и трите са положителни!Благодаря ви предварително.Също така ако някой може да ми препоръча добър гинеколог в гр.Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт