Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
nayada,мила  Hug Честито ! Резултата ти е страхотен,ще е хубаво да повториш изследването след 48 ч ,за да си по-спокойна  Hug Желая ти успех и дано всички нас ни последва твоята съдба  Praynig

# 91
nayada, честито, след 3 положителни теста, а и кръвен се чуда защо се чудиш, аз се доверих само на 2 уринални. Пожелавам ти лека бременност и едно хубаво бебче накрая  Grinning

# 92
Дами,

Направих тест преди малко - отново е отрицателен. Дали не е много рано? А може би пък да отида на кръвен?
 EFN

Направи си теста с първа сутришна урина! Simple Smile Така ще бъде най-точен Simple Smile

Направих и сутринта. Една черта...Явно август не е моя месец. Сигурно неразположението е от друго...

# 93
Дами,

Направих тест преди малко - отново е отрицателен. Дали не е много рано? А може би пък да отида на кръвен?
 EFN

Направи си теста с първа сутришна урина! Simple Smile Така ще бъде най-точен Simple Smile

Направих и сутринта. Една черта...Явно август не е моя месец. Сигурно неразположението е от друго...

Може да си била с по-късна О. Ако си притеснена от случващото се - потърси лекарско мнение.

# 94
Дами,

EFN

Може да си била с по-късна О. Ако си притеснена от случващото се - потърси лекарско мнение.

Със сигурност ще отида на лекар! Ако съм била спо- късна О, това значи ли, че по- късно ще мога да отчета резултат. Имам познати майки, които ме съветват преди втората седмица закъснение да не вярвам на отрицателни тестове. От друга страна тези тестове те примамват да си ги купиш със смелите изявления: "точен още на първия ден от закъснението". Аз се чувствам различно, това е истината.

# 95
Дами,

EFN

Със сигурност ще отида на лекар! Ако съм била спо- късна О, това значи ли, че по- късно ще мога да отчета резултат. Имам познати майки, които ме съветват преди втората седмица закъснение да не вярвам на отрицателни тестове. От друга страна тези тестове те примамват да си ги купиш със смелите изявления: "точен още на първия ден от закъснението". Аз се чувствам различно, това е истината.

Да, точно това означава Simple Smile Пожелавам ти късмет и стискам палци Simple Smile

# 96
Записвам се и аз с голям интерес в темата. Успех на всички дами и дано скоро ни споходи  EFP

# 97
VeselaTujna, жалко за отрицателния тест, но не се отчайвай, другият месец може да е положителен, за сега не мога да кажа мнение, защото на мен тестовете до сега не са бъркали дори и при късна овулация. При чувстването на нещо различно, както казваш стана във втория месец от бременността. Успех, прегръщам те  Hug Hug

# 98
Здравейте от мен.Благодаря за бързите отговори момичета.В петък имам час при доктор.Ще пиша май вече редовно в форумите тук. Simple Smile   

# 99
ВеселаТъжна, пишеш, че си имала поликистозен яйчник. Ако е така, това означава, че не знаеш кога трябва да ти дойде (съжалявам, че пак съм черната станция с лошите сценарии, май ще си сменя ника на Радио Га-Га), ако не следиш по-внимателно какво се случва с организма ти. При поликистоза, цикъл може да се забави 60 дни, може и повече, но ти знаеш това, сигурна съм. Така че ако искаш отиди на лекар да ти каже какво се е случило този месец и може би той ще те посъветва, за да оптимизирате шансовете, да следите овулация. Евентуално дори с фоликуметрия, защото доколкото знам при ПКЯ графиките на БТ не са показателни. Успех и дано скоро ни зарадваш.

# 100
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
И ние правим бебе от доста време но няма да обяснявам много много,че е доста дълго.
По принцип съм с нередовен цикъл.Взех се в ръце и от май месец ходя при АГ да видим какво става и защо не ни се получава от 4 години и половина  ooooh! (през това време се надявах само на Божа работа)
Правих хормонални изследвания,всичко е в нормата.В началото на юни установиха инсулинова резистентност.Ендокринолога ми предписа Сиофор 850 по схема,Инофолик и Омега-3.Декември месец трябва да ходя на контролен преглед.
Та,за последния МЦ АГ ми каза,да ида на 10-тия ден.Отидох и тя видя тънка лигавица 5.5мм,също каза,че имам дом.фоликул и през следващите 3 дни да правим секс и да ида след това.
Изписа Неофолик,понеже и казах,че Инофолика ми е много скъп.След това пак отидох след 3-4 дни.Каза че съм го спукала и ми предписа Дуфастон 2х1 за десет дни.От 14.08 до 23.08 трябваше да го пия.На 22.08 отидох последно при нея и като ме преглеждаше ми каза,че лигавицата е станала 9.1мм (при необходима мин. 9мм за бременност),каза че на жълтото тяло имам кистичка,което е добре и ако до 7 дни след Дуфастона не ми дойде М да си направя тест.
Акушерката ме записа в една тетрадка,което означавало,че съм "планувана да забременея до края на годината" Praynig Ще ми правят фоликуметрия.Само че,когато попитах АГ кога да ида тя ми се усмихна и ми каза "бягай".Мисля си да не е станало чудото и за това да не ми е казала  Thinking и да е било рано да види.И сега чакам да НЕ ми дойде.Правих тест преди малко,отрицателен е  ooooh! но се надявам да е рано още  Praynig
Вие какво бихте казали за моя случай newsm78 Да се надявам ли,че е станало нашето чудо или теста е красноречив  Tired
Лекарката много надежда ми дава и ми е много хубаво,все едно вече съм бременна.А и четох някъде,че тази киста на жълтото тяло съшо би могла да е признак за бременност,ноо не само  Party Crazy
Да отбележа,че ме болят само зърната и ниско долу корема,ако това е от значение.
Благодаря ви!  bouquet

# 101
Здравейте момичета   bouquet
И ние правим бебе от доста време но няма да обяснявам много много,че е доста дълго.
По принцип съм с нередовен цикъл.Взех се в ръце и от май месец ходя при АГ да видим какво става и защо не ни се получава от 4 години и половина  ooooh! (през това време се надявах само на Божа работа)
Правих хормонални изследвания,всичко е в нормата.В началото на юни установиха инсулинова резистентност.Ендокринолога ми предписа Сиофор 850 по схема,Инофолик и Омега-3.Декември месец трябва да ходя на контролен преглед.
Та,за последния МЦ АГ ми каза,да ида на 10-тия ден.Отидох и тя видя тънка лигавица 5.5мм,също каза,че имам дом.фоликул и през следващите 3 дни да правим секс и да ида след това.
Изписа Неофолик,понеже и казах,че Инофолика ми е много скъп.След това пак отидох след 3-4 дни.Каза че съм го спукала и ми предписа Дуфастон 2х1 за десет дни.От 14.08 до 23.08 трябваше да го пия.На 22.08 отидох последно при нея и като ме преглеждаше ми каза,че лигавицата е станала 9.1мм (при необходима мин. 9мм за бременност),каза че на жълтото тяло имам кистичка,което е добре и ако до 7 дни след Дуфастона не ми дойде М да си направя тест.
Акушерката ме записа в една тетрадка,което означавало,че съм "планувана да забременея до края на годината" Praynig Ще ми правят фоликуметрия.Само че,когато попитах АГ кога да ида тя ми се усмихна и ми каза "бягай".Мисля си да не е станало чудото и за това да не ми е казала  Thinking и да е било рано да види.И сега чакам да НЕ ми дойде.Правих тест преди малко,отрицателен е  ooooh! но се надявам да е рано още  Praynig
Вие какво бихте казали за моя случай newsm78 Да се надявам ли,че е станало нашето чудо или теста е красноречив  Tired
Лекарката много надежда ми дава и ми е много хубаво,все едно вече съм бременна.А и четох някъде,че тази киста на жълтото тяло съшо би могла да е признак за бременност,ноо не само  Party Crazy
Да отбележа,че ме болят само зърната и ниско долу корема,ако това е от значение.
Благодаря ви!  bouquet

АГ ти е казала 7 дни след Дуфастона да си направиш тест. Малко трябва да изчакаш ми се струва Simple Smile Успех!

# 102
Аз не съм много компетентна, четох внимателно, но не мога да предвидя дали си или не бременна, но ти пожелавам успех, стискам палци  Grinning Hug

# 103
  • Пловдив
 Laughing Благодаря ви  Hug Hug Hug
Вярно е,че направих теста доста рано но взех Престо,нали от рано показва  Mr. Green Crazy Ама ще чакам BlushАйде всички момичета от тук да се пренесем в отчетна тема съвсем скоро  Praynig Praynig Praynig

# 104
Престо не показва особено по-рано от другите, така че продължаваме да ти стискаме палци. Повтори със сутрешна урина в деня, в който лекарката ти е казала, не знам кога би трябвало да отчете тест след дуфастон.

Общи условия

Активация на акаунт