Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
момичета тестовете до кога най - късно отчитат бременност .. в смисъл ,ако си в 4 - 5 или 7 месец ще ти отчете ли ???

# 106
Би трябвало.... newsm78

# 107
  • София
Със сигурност ще отчетат.

# 108
Ами не съм много сигурна дали ще отчетат, защото на тестовете, които си поръчах от ибей(те са с чувствителност 10), пишеше, че ако се тестваме по-късно, например след закъснението и ЧХГ е много високо, над 500, може да имаме отрицателен резултат, но ако продължаваме да се съмняваме за бременност, да повторим теста, като разредим урината 1:1 с дестилирана вода. И на мен ми се стори доста странно, но така пише! Peace

# 109
С колко ти закъснява, че мислиш, че е късно за теста. Защо не отидеш на гинеколог тогава?

# 110
Здравейте. Имам проблем,като всички Вас.Моята ситуация е следната. Цикълът ми е нередовен.. следя го от 3 месеца... 23,24,28 дни последния. Дойде ми на 6 август последно.На 18 имахме полов акт,но овулацията трябваше да бъде на 19. Трябва да ми дойде на 3 септември. Възможно ли е да сме уцелили момента и чудото да е станало ?  Praynig

# 111
Възможно е, така че стискаме палци. Как определяш кога ти е овулацията?

# 112
 Peace Добро утро,сладурки.Тази сутрин бт забелязах,ми е спаднала от 37 , на 36.8 ,а до датата на М има поне 5 -6 дни.Бт ми се вдигна преди няма и 10 дни,сега бърза да спада....Дано пак се вдигне...

# 113
Естлар-отначало с калкулатор,после вече с ову тестове.

# 114
ВеселаТъжна, пишеш, че си имала поликистозен яйчник. Ако е така, това означава, че не знаеш кога трябва да ти дойде (съжалявам, че пак съм черната станция с лошите сценарии, май ще си сменя ника на Радио Га-Га), ако не следиш по-внимателно какво се случва с организма ти. При поликистоза, цикъл може да се забави 60 дни, може и повече, но ти знаеш това, сигурна съм. Така че ако искаш отиди на лекар да ти каже какво се е случило този месец и може би той ще те посъветва, за да оптимизирате шансовете, да следите овулация. Евентуално дори с фоликуметрия, защото доколкото знам при ПКЯ графиките на БТ не са показателни. Успех и дано скоро ни зарадваш.

Здравей, Естлар!

Благодаря ти за отговора и препоръките! В никакъв случай не те възприемам като черна станция, защото това, което всички ние знаем за зачеването е принципно, тоест при всяка жена е различно. Въпреки, че имам поликистозен яйчник, цикълът ми е редовен и винаги е бил. Овулация нямам всеки месец, всеки втори месец в оптимистичната теория, затова не я изследвам, не прекарвам време да мисля за нея и да се чувствам по- малоценна от другите жени. Просто правя секс всеки ден Simple Smile Аз знам, че скоро ще ви зарадвам, убедена съм в това, защото ще успея, въпреки всичко!Днес е 8мия ден на закъснение на цикъла ми и колкото и да искам да отида на лекар, ще мога да го направя чак след 9ти септември.

# 115
Успех, VeselaTujna, дано да сте успели!!!  Hug  newsm17

# 116
Здравейте, престраших се да пиша и аз!На 40 години съм имам едно голямо момче,но маи нещо стана този месец.Последно ми доиде на 06.08 ,но нещо се чувствам отпаднала и ми се вие свят,боли ме ниско доло и гърдите са ми напрегнати ,днес си купих тест въпреки ,че не ми закъснява още!Теста е отрицателен дали е рано още?

# 117
Здравейте, престраших се да пиша и аз!На 40 години съм имам едно голямо момче,но маи нещо стана този месец.Последно ми доиде на 06.08 ,но нещо се чувствам отпаднала и ми се вие свят,боли ме ниско доло и гърдите са ми напрегнати ,днес си купих тест въпреки ,че не ми закъснява още!Теста е отрицателен дали е рано още?

Според мен е доста рано за тест  newsm78 Изчакай закъснение и дано резултата да е такъв какъвто искаш  Hug

# 118
Здравейте дами и бъдещи мами Simple Smile

И аз да се запиша в темичката. Имах проблеми преди с ТСХ, но с помощта на ендокринолог го пазим под 1,7. Нямам ПКЯ и имам закъснение с 5 дни. Още на първия ден направих Престо, но  EFN  . Имам леко гадене и силно виене на свят сутрин от 3 дни и болки като пред цикъл, държа се гадно и изнервено, та чак ме е срам, а и ми се спи, мързи ме и изобщо не се чувствам в кондиция  Embarassed. Утре сутрин ще направя втори тест, но ме е страх. Моля ви, стискайте ми палци, знаете как я чакаме тая пуста втора чертичка Embarassed.

Поздрави

# 119

Според мен е доста рано за тест  newsm78 Изчакай закъснение и дано резултата да е такъв какъвто искаш  Hug

Здравейте,

Стискам палци всички да видят мечтаните 2 чертички. Това е най-хубавото чувство на света, както и това да гушнеш бебето си.

Да Ви разкажа и моят случай. За последно ми дойде на 20.07.13 г.Закъснява ми с 9 дни. Правих си 2 теста за бременност един на 2-ри ден, а др. на 4 ден от какъснението. И двата бяха отрицателни. Днес реших да отида на лекар. Прегледаха ме с коремен ултразвук и лекарката ми каза-рано е още. Виждало се нещо, ама било сянка и да отида след 2 седмици, била съм около 5гс, ако съм бременна . Имало 2 фоликула, единият от които нараствал (каквото и да значи) Била съм бременна и имам симптоми, но не искам да се самонавивам докато не разбера със сигурнос. Правим опити и сме правилии точно по време на Овулация. Първият път ми отчете на 10 дни закъснение и вече бях 7 гс. Много съм изнервена, но освен да чакам, какво др. да правя!? Първият път, когато забременях ходих на вагиналн ехграф. Може би и сега трябваше да отида на такъв.
Някоя от Вас имала ли е - тест и да е била бременна. Ще съм Ви благодарна за отговорите.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт