Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Licoco аз ако съм на теб ще си направя тест  Hug естествено ако това зацапване е спряло вече  Party
Аз пък чакам още да НЕ ми дойде  Praynig До сега толкова закъснение след Дуфастон не съм имала  Thinking и мноооого се надявам на две чертички  Praynig Миналия месец на 30-ти ми дойде.Днес правих още един тест-отрицателен естествено  ooooh! но си мисля,че е още рано да покаже   Crazy

# 166
 Hug Стискам палци да имаш голяма радост!

Ще си купя тест и утре сутринта ще се тествам... дано да не ме изненада лелката до утре.... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 167
Да се отчета и аз- първи ден от закъснението и отрицателен тест  Rolling Eyes  Май нещо не е наред с мен Sad
Не губи надежда, ако не ти дойде (дай боже) след няколко дена ще си направиш нов тест, изчакай още няколко дена. Ако не е станало горе главата за другия месец  Hug
Благодаря ти, Маяяя91 за подкрепата ти, но е малко вероятно отново да съм от малкото жени с грешен отрицателен тест. Аз си изпълних дълга в това отношение  Laughing, нека някоя друга двойка бъде зарадвана по този начин!  Wink
По принцип имам много редовен цикъл, но май и юли месец това лято ми дойде с по 10 дни закъснение и през май и сега не се чувствам изобщо добре- виене на свят, гадене, умора, сърцето ми бие силно, а сега вече около десет дена температурата ми си играе между 36.8/9-37.4-38.0, като се има предвид, че попринцип температурата ми е доста ниска- 36.0-36.2/3. Нама как всичко да ми е наред и въпреки това организма ми да се бори с нещо newsm78 . Важното е, че желание да бебе има!  Wink
Желая ви много положителни тестове, лека бременност и раждане и здрави и щастливи дечица!   bouquet  bouquet  bouquet
Надявам се скоро да имам причина пак да пиша! Simple Smile

# 168
kadrova4kata Честито мила! Да сте живи и здрави и двамата и ти пожелавам лека бременност  bouquet

аз си купих тест днес, но още нямам смелост да го направя, но  засега няма и помен от следи от цикъл, така че, момичета, стискайте ми палци  Embarassed, мисля да изчакам до събота поне, макар че .... направо си умирам от нетърпение

# 169
Привет, момичета, правим опити от известно време.

Миналият месец уж имах симптоми, да ама не, дойде ми...

Този месец всичко си минава нормално, трябваше да ми дойде вчера, появиха ми се леки ПМС болки, от 10 дни ужасно болезнени гърди. Снощи съвсем леко ми зацапа и си викам.. край...дойде ми....
Но днес нито ме боли нещо, нито ми дойде, съъъъъвсем лекичко ми зацапа пак...

Дали имам повод да се надявам Simple Smile)) Рано ли е за тест?
Направи си тест  Peace Дано не ти дойде.
На мен сутринта ми дойде за съжаление.Другия месец с нови сили продължаваме  Laughing
Успех на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 170
От час на час ставам все по-нетърпелива Simple Smile) Следих си овулацията с тест и сега много ще съм щастлива, ако сме уцелили момента Simple Smile))  Heart Eyes

Ще взема да си направя тест още днес... има ли такива тестове, които не са за сутрешна урина само? newsm78

# 171
От час на час ставам все по-нетърпелива Simple Smile) Следих си овулацията с тест и сега много ще съм щастлива, ако сме уцелили момента Simple Smile))  Heart Eyes

Ще взема да си направя тест още днес... има ли такива тестове, които не са за сутрешна урина само? newsm78

Разбирам нетърпението ти, но щом е рано - използвай поне сутришната урина за по-верен резултат Simple Smile

# 172

Разбирам нетърпението ти, но щом е рано - използвай поне сутришната урина за по-верен резултат Simple Smile

Права си, няма да бързам, то и без това още е рано и има вероятност да не ми отчете, дори и да има нещо там Simple Smile)))

# 173

Права си, няма да бързам, то и без това още е рано и има вероятност да не ми отчете, дори и да има нещо там Simple Smile)))

Стискам ти палци за хубави новини Simple Smile

# 174
bgzvezdi4ka, благодаря ти  Hug  bouquet, стискам ти палци и ти да видиш двете чертички скоро  Hug
На другите момичета също успех, на тези при които този месец не се получи да не се отчайват, другият месец пожелавам да се похвалят с положителен резултат  Hug

# 175
  • София
Привет, момичета, правим опити от известно време.

Миналият месец уж имах симптоми, да ама не, дойде ми...

Този месец всичко си минава нормално, трябваше да ми дойде вчера, появиха ми се леки ПМС болки, от 10 дни ужасно болезнени гърди. Снощи съвсем леко ми зацапа и си викам.. край...дойде ми....
Но днес нито ме боли нещо, нито ми дойде, съъъъъвсем лекичко ми зацапа пак...

Дали имам повод да се надявам Simple Smile)) Рано ли е за тест?
Бях по абсолютно същия начин - февруари 10-тина дни преди датата на М започнаха едни зверски болки в гърдите, направо не можех да ги пипна. Теста - отрицателен, дойде ми с един ден закъснение. През март се случи абсолютно същото с гърдите, но не си направих тест веднага, след седмица закъснение, отчете положителен резултат. Така че според мен имаш големи шансове.

# 176
@absolutpartystar

А зацапване имаше ли при теб?

Цял ден нито капчица нямам.... Praynig

# 177
  • София
Не, не съм имала зацапване, но то не е критерий.

# 178
@absolutpartystar

надявам се всичко да ти е вред, при мен е така зацапване и болки в гърдите след два дена закъснение тест положителен и пак тестове защото бяха с бледа втора черта и така след 7 дена закъснение ми дойде или поне мисля че е Ц. нз и аз какво е? след 5 дена съм на доки да видим какво е

# 179
@absolutpartystar

надявам се всичко да ти е вред, при мен е така зацапване и болки в гърдите след два дена закъснение тест положителен и пак тестове защото бяха с бледа втора черта и така след 7 дена закъснение ми дойде или поне мисля че е Ц. нз и аз какво е? след 5 дена съм на доки да видим какво е

Chasovniche,

moje da e ot vsichko, no ako imash redoven cikul - kato ostanalite predi, niama kak da e bremennost. i vse pak, ti pojelavam da 4uesh novinata, koyato ti se iska i da se pohvalish posle. stiskam ti palci

Общи условия

Активация на акаунт