Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Току що си направих тест: EFN  Close Close

Още не ми е дошло, втори ден вече ми закъснява. Имам слаби от време на време болки долу. Зацапването е наистина две капки на денонощие. Сега нямам почти нищо. Ако ще идва, да идва този гаден цикъл, че само ме тревожи така  Close

Успокой се Simple Smile Не се томози излишно. Просто изчакай още няколко дни и ако не ти дойде си направи отново тест, ако е отрицателен - на лекар.

# 196
 Hug  Hug Hug

Чакане му е майката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 197
Hug  Hug Hug

/
Вярно е! Simple Smile И на мен ми се изчаква чакането докато БТ покаже, че е имало/евентуално/ О., пък да не говорим и след това докато дойде време за М., но се опитвам да не откачам Simple Smile))) Трудночко е, но ще се подкрепяме Simple Smile

# 198
  • София
Hug  Hug Hug

Аз, ако съм на твое място, бих отишла да си направя кръвен тест.

# 199
Hug  Hug Hug

Аз, ако съм на твое място, бих отишла да си направя кръвен тест.

Много мразя да ме бодат, a още според мен съм на кантар да ми дойде... до понеделник ще е ясна работата, така мисля Simple Smile За пиклив тест може и да е рано, но за кръвен ок ли е вече? Притеснявам се, ако се метна на кръвен, да не избързвам... ooooh!

# 200
За кръвен трябват 10 дни от овулацията, ако не знаеш точно кога е била, по-добре изчакай закъснение и тествай тогава. Много малко лаборатории се занимават да отчитат ниски резултати и ако избързаш (т.е ако не си сигурна кога е била овулацията и тестваш на 7-ми или дори 9-ти ден) може да не отчете дори и той, според мен.

# 201
  • София
За кръвен трябват 10 дни от овулацията, ако не знаеш точно кога е била, по-добре изчакай закъснение и тествай тогава. Много малко лаборатории се занимават да отчитат ниски резултати и ако избързаш (т.е ако не си сигурна кога е била овулацията и тестваш на 7-ми или дори 9-ти ден) може да не отчете дори и той, според мен.
На нея й закъснява с два дена, мисля, че е ок за кръвен.

# 202
  • гр.София
А  аз мисля че ще и дойде,и няма смисъл да ходи на кръвен.Тя има два дни закъснение,отрицателни тестове и зацапване,което дали е две капки или не,Ц. си идва.Всички знаете ,че като започне бебеправенето,започват и аномалии в менструацията,и закъснението е едно от тях  Peace .Нека момичето приеме факта и се успокои,за да и дойде както трябва и следващият месец да се зарадва с две ярки черти  Peace Hug

# 203
  • София
Мария, права си по принцип, но тя ми описа ситуация, много сходна с моето забременяване. Затова й предлагам да иде за кръвен тест, поне ще е 100% сигурна.

# 204
Благодаря ви за съветите, ще изчакам спокойно какво ще се случи до понеделник, защото клоня към мнението на Мария, че може и да ми дойде, макар и със закъснение.

Мария, наистина ли мислиш, че има промяна в цикъла, когато се бебеправи? защото аз също забелязвам май промяна, но мислих, че си внушавам. Вече си нямам доверие  Laughing Laughing Laughing

# 205
Благодаря ви за съветите, ще изчакам спокойно какво ще се случи до понеделник, защото клоня към мнението на Мария, че може и да ми дойде, макар и със закъснение.

Мария, наистина ли мислиш, че има промяна в цикъла, когато се бебеправи? защото аз също забелязвам май промяна, но мислих, че си внушавам. Вече си нямам доверие  Laughing Laughing Laughing

Има разлика - определено. Simple Smile Моя цикъл не е много редовен, но като си гледам календарчето, преди да започнем бебеправенето не съм имала по-дълъг цикъл от 34-35 дни. А сега ... изобщо не мога да го хвана - миналият път отиде на 48 дни.

# 206
  • Пловдив
Една приятелка й беше така със зацапване и отрицателни тестове и след 2-3 дена й дойде.А те правят от скоро бебе и до сега не й се беше случвало,а аз я надъхвах,че това може да е имплантиране  ooooh!
Тези промени в цикъла ги има и при мен откакто бебеправим,мислих че,и аз си внушавам  Crazy
Днес ми е седми ден от както спрях Дуфастона и не ми идва  Thinking вече не знам какво да си мисля  Laughing

# 207
Кога те посъветваха да се тестваш след дуфастона?

# 208
  • Пловдив
Кога те посъветваха да се тестваш след дуфастона?
Една седмица след Дуфастона АГ ми каза да направя тест  Laughing обаче,мисля да изчакам още 2-3 дни щото миналия ден правих и беше отрицателен.Толкова не ми е закъснявало след Дуфастон,миналия път като го пих беше за да ми дойде М и да направим хормоналните на третия ден,свърших го във вторник и в петък ми дойде  newsm78

# 209
Ами стискаме палци  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт