Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте на всички. Направих си тест и беше отрицателен, а МЦ все още няма. Последния ми беше на 11.08. Чудя се дали да изчакам още няколко дни и да направя още един тест или да се обадя на док за преглед. newsm12 дано да е станало този месец  newsm17

# 661
11.08- доста време.. (кога горе долу ти е била овулацията, колко дни ти е цикъла- ако е нередовен циклът ти и си с късна овулация, според мен можеш след 2 дни да повториш теста; ако е редовен цикълът  (до 30-35 дни) и овулацията ти е била до 30 август, според мен направо си запиши час за лекар. Пожелавам ти успех,както на теб, така и на всички,които чакат чудото този месец  Hug

# 662
Здравейте на всички. Направих си тест и беше отрицателен, а МЦ все още няма. Последния ми беше на 11.08. Чудя се дали да изчакам още няколко дни и да направя още един тест или да се обадя на док за преглед. newsm12 дано да е станало този месец  newsm17
Успех мила  Hug След два дни повтори теста или най-добре си пусни кръвен !

# 663
Нередовен ми и това е проблема, но никога до сега не ми е закъснявал толкова. Звънях на док.Персенска но няма кой да ми вдигне. Ще изчакам още малко. Късмет на всички чакащи и мечтаещи  EFP

# 664
  • София
Сю, колко ти е дълъг цикъла по принцип? Според мен трябва да идеш на лекар, близо две седмици закъснение са това. Ако е имало бременност, е щял да ти отчете теста, но ме притеснява да нямаш някакъв проблем.

# 665
То е пределно ясно, че има някакъв проблем след като цикъла и е толкова нередовен. Проблема е да се установи какъв е този проблем, а не да се отбележи че има такъв  Peace

# 666
Сю, колко ти е дълъг цикъла по принцип? Според мен трябва да идеш на лекар, близо две седмици закъснение са това. Ако е имало бременност, е щял да ти отчете теста, но ме притеснява да нямаш някакъв проблем.

По принцип ми е 29-33 дни. Миналия месец ми дойде на 29-тия ден.

# 667
  • София

По принцип ми е 29-33 дни. Миналия месец ми дойде на 29-тия ден.
Значи приблизително точно съм го изчислила.
Troy, аз вече съм писала по въпроса, но и аз като започнах с бебеправенето имах закъснение от 10-тина дни. Проблем нямаше, дойде ми в деня след прегледа. Така че го има варианта закъснението й да е на психическа основа, както, явно, е било при мен  Peace

# 668
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, възможно ли е да се промени М, като се започне бебеправенето?
В петък ми зацапа кафеникаво, в събота си беше доста обилно, през нощта срещу неделя нито помен от него и така до вчера след обяд, когато започна да тече леко и така до днес. По принцип М ми е дооста обилна първите 3 дни придружена с доста силни болки, но този път доста странно протича.

# 669
Забравих да кажа, че цвета е доста по-светъл от обикновено и съсиреци почти липсват.

# 670
Забравих да кажа, че цвета е доста по-светъл от обикновено и съсиреци почти липсват.
мила, направи ли си тест, да не е цветна бременност  Thinking Hug

# 671
Вики, помислих си го, но не искам да се самонаввивам тъкмо приех, че този месец не е нашия. Затова реших да попитам първо тук, някоя имала ли е подобна ситуация.  newsm78 Но ми се струва, че любопитството ще надделее тия дни Laughing

# 672
дано другите момичета да споделят мнения и опит.. аз съм чела за светна бременност, че трябва като цвят да е по светло течението, може да е по- кратък цикъла и малко по- оскъден. не се навивай наистина, правилно си си решила. Hug

# 673
Не се надявай на цветна бременост  Peace

# 674
Сега си записах час за 27.09. Едвам се свързах. Дано до тогава няма гости. Сега остава само да чакам и тайничко да се надявам на чудо. smile3506

Общи условия

Активация на акаунт