Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
malkata_siu  желая ти като идеш на лекар да разбереш че носиш живот в себе си и да подскочиш от радост до тавана  Hug

# 676
malkata_siu  желая ти като идеш на лекар да разбереш че носиш живот в себе си и да подскочиш от радост до тавана  Hug

Благодаря Криситу. Късмет на всички. Дано скоро всички се радваме заедно. newsm30

# 677
Дано мила Дано  Hug  bouquet

# 678
Мерси на тези, които взеха участие по въпросите ми Simple Smile Още мисля дали да изхвърля френското сирене...

относно промяната на МЦ- при мен имаше промяна след като започнахме бебеправене. Беше ми по-слабо и като зацапване първия ден, а обикновено ми идва силно. Но според мен се дължи на това, че се вглеждаме повече, а може и тялото да реагира някак на спермата, знам ли...

# 679
Здравейте. Днес си направих тест Престо за ранна диагностика на бременност, но беше отрицателен - още не ми е закъснял - чакам го на 28,09, но ......... къде ти търпение - иначе обаче от онзи ден имам болки в кръста и теглене към таза , гърдите ми са леко болезнени, а от днес и ми се повръща цял ден.  Чудя се дали е възможно да съм бременна и теста да не го е отчел или всичко се дължи на желанието ми да имаме бебче  - ох вече с тези тестове и все разочарование Sad  предният път забременях от раз и след това пак,  но завърши с кюртаж за съжаление , а сега вече два месеца нищо Sad

# 680
Имаш още 5 дена до датата на предполагаемата менструация, така че е твърде рано както за тест, така и за разните му симптоми за бременост  Peace

# 681
Нахлувам и аз в темата :"Здравейте,момичета!Август месец решихме с мойта 1/2 ,че вече ни е време да станем трима(бел.ред любовник ми не требе) и почнахме да работиме по въпроса.Последен цикъл започна на 25ти август.Слънце,плаж, Heart Eyes,море .....,та в събота(21.09) сутринта си направих тест-бледа втора чертичка,тази сутрин още един -линийката вече е колкото контролната наситена,цикъл не идва!Знам,че още е рано,ама направо ще се пръсна-на никой освен на половината не съм казала,та викам,чакай тука да си кажа!На 9ти октомври ще ида на лекар,дотогава ще  си чакам търпеливо.Малко съм оффтопик,щото не се чудя,а се надявам да съм заченала,ама ще прощавате  Embarassed

# 682
Ветка, честито!  Hug

# 683
  • София
Честито и от мен. Не си офф, тук сме не само да се надяваме, а и да се радваме една на друга когато нещата се случат. При теб бързо са станали, евала! Леко и успешно бременеене  Hug

# 684
Ветка честито   Hug
Аз пък с моите въображаеми симптоми... и все пак абсолютна вътрешна убеденост че този път е станало  ooooh! 6 Дни до МЦ а съм се вкарала в страшен филм  , повтарям си да не се настройвам че после лошо но уви... Не мога да се разубедя , дано не боли много ако падна от високо Praynig

# 685
Веселчинка,аз се бях приготвила за по-дълго чакане,запасих се с ову тестове-55 си купих и ето ти изненадааа....Така,че според мене-колкото повече се навиваш,май,толкова по-не става работата  newsm78

# 686
Ветка честито   Hug
Аз пък с моите въображаеми симптоми... и все пак абсолютна вътрешна убеденост че този път е станало  ooooh! 6 Дни до МЦ а съм се вкарала в страшен филм  , повтарям си да не се настройвам че после лошо но уви... Не мога да се разубедя , дано не боли много ако падна от високо Praynig

Симптомите се появяват много по късно!

# 687
vesel4ynka  с мишленцето в подписа ми бях така.Още от следващия ден след О страшно убедено заявих на М ,че със сигурност съм бременна.Той разбира се ми се смя доста и каза ,че преигравам.Едва изкарах ден преди цикъла и на теста ми се появи една бледа чертичка  Heart Eyes ,вече е на почти 4г.Признавам ,че по скоро става дума за случайност ,защото просто си давам сметка ,че няма как да съм усетила нещо  Thinking
Ветка тихичко честито  Hug
Паулина1 и моя цикъл този месец беше сбъркан.Единия ден само зацапваше,после имах буквалоно два дни нормално кръвотечение и още 2 дни  зацапване.А нормално нещата са ми 3 дни пълна програма   и тежка,един нормално и един силно зацапване ,не знам каква е причината ,но явно се случва често.
Аз не чакам официално в четвъртък,вече съм лекичко изнервена.Гърдите ми са като балони, които всеки миг ще гръмнат имам и болки в пупата и няколко пъпки,типичен сценарии за МЦ  Crossing Arms
Ще се следя БТ ,ако падне ясна е работата ,ако се задържи и сряда ще направя един тест  Blush

# 688
Ветка, честито, едно здраво и пухкаво бебче накрая   Hug  bouquet

# 689
Ветка тихичко честито и от мене.... лека бременност от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт