ЯНУАРСКОТО 2014 човече гащите си показва вече - тема 9

• 31 766
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
marjan357, колко мил приемен кот си имаш!!! Моите диванета, единия на 6 месеца, а другия на близо 6 години, само гледат как да се покатерят на корема ми и да тъпчат отгоре  Joy. Днес му разправях на малкия, че бебето със сигурност неговото мъркане ще разпознава един ден като се роди  Laughing.

Mандаринка, котът ми е прекрасен. Варненец е, като бебе е бил прострелян и сега много трудно ходи, не може да пишка сам. Изцяло зависи от грижите на стопанина, който за момента съм аз. Все едно се грижиш за дете с детска церебрална парализа. Това лято имах на два пъти приемни бебета котета и той се гижеше за тях като майка.
Болните или сакати животинки, за които съм се грижила, винаги са били по-мили и ласкави от здравите.
Баща ми например има един Коколино, роден без задни крачета, неописуем сладур, който е по-верен и от куче.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 22:03 от marjan357

# 616
  • София
Ето ме и мен. Преди малко се прибрахме на бързи обороти от гостуване на едни приятели в квартала, като аз тичах (доколкото ми позволяваше състоянието) към къщи, а ММ към денонощната аптека за смекта!  #Shocked До момента 6 пъти съм дежурна в 00.  Embarassed Предполагам, че е някакъв вирус, понеже баба ми беше вчера така, а аз й бях на гости. Но тя принципно често си има проблем с червата от разни храни и аз въобще не помислих да се пазя. Ще изпия още една смекта след малко, надявам се от 2 да ме стегне.
Днес бях на ЖК в 14 поликлиника. Претупаха ме набързо, като разбраха, че си имам и друг лекар. Но поне взех направления за изследвания. Видяхме бебето пак - смучеше си палеца и гинеколога каза, че от сега трябва да го възпитавам:). Потвърди ми за момче. stork-boy
Елг и на мен разни близки и познати ми казват на бебето Иванчо (на баща ми), та чак ми става тъпо да обяснявам, че няма да се казва така.  smile3511 Ако намеря някаква разновидност на това име, което да ми допадне, бих го кръстила и на баща ми, нямам против.
milensky1980, твоят избор на имена ми харесва повече от на ТМ. Истината е, че за момиче принципно има голям избор от хубави имена, докато за момче не мога да си харесам така лесно.
Относно покупките, аз май ще купувам само от сайтове, защото имам някакъв "проблем". Щом вляза в детски магазин и видя малките бебешки дрешки с размер 0-3м и ми се насълзяват очите. Става ми чак неудобно от продавачките. Уж се притеснявах, че нямам майчински инстинкт, а то какво стана.... Другият вариант е със слънчеви очила  Mr. Green newsm08
Ив, да ви е жив и здрав таткото, дето е станал на 30.  Tada Нашият стана на 40 миналия месец Simple Smile))))))) Аз му казвам, че дядо ми е станал дядо на 45, а той на 40 баща ще става, а ММ казва: "Айде и ти не си първа младост" Simple Smile

# 617
Мъжът ми е на 50, има 4, с Мила стават 5, с Мери даже са 6, и си прави устата за още 1...  Mr. Green

# 618
  • София
Мъжът ми е на 50, има 4, с Мила стават 5, с Мери даже са 6, и си прави устата за още 1...  Mr. Green
Ами да сте живи и здрави за още 1:) Аз не смея нищо да казвам, предполагам и желая, защото нямам никаква идея дали и с 1 ще се справя.

# 619
  • София
Ние това на майтап си го говорим, иначе ми е пределно ясно, че в днешно време е напълно нормално за един мъж да стане баща на по-късна възраст, пък и жените вече не раждат на 20. Преди няколко години са ги водили рискова група след 30, сега е след 35, а след някоя година може да го вдигнат на 40.

# 620
Дбрутруу!

Бейбифейс - Йоан е страхотно име и е разновидност на Иван, върви много с второ име след него. Моя баща също бе Иван, а сина ни си дойде с името (сънувах го), което пък съвпадна с името на баща ми, но в немския вариант. Няма да го пиша тук - можеш да провериш на ФБ. Също сме с двойно име.

Момичета от зор тази сутрин още в 5 за около 30 сек успях да намеря този път лесно и да слушам сърцето на бебо. Движенията са му много леки като трептене, щипкане, побут и затова не спирам да се притеснявам в 20 седмица съм ако има значение.След онзи ден вечерта като го усетих силно, но само за 20 мин - вчера например цял ден само е пубатвало. Затова в тъмни доби го прослушвах. После ММ му поговори и се обади, но пак само с побут.

Мандаринке, погледнах в Амазон и пак нищо не си харесах...мъка.

Днес трябва да ми докарат момчето. Пак бил влюбен, ама е тайна  ooooh!

Понеделник съм на ЖК

# 621
Здравейте!
Бейбифейс,и аз си бях снощи за смекта,обаче ме хвана към 24.00  и наоколо нямаше отворена аптека.Опасявам се,че вчера ми настинаха краката,докато бях на работа,понеже вратата на магазина е постоянно отворена и се получава течение.Затова май ще се налага да скачам в някой спортен екип и маратонки и така да работя(на мен ми е позволено да си ходя на работа както ми е удобно). Не ми се засяда втори път във WC-то.
За покупките по интернет-и аз съм навита. Даже смятам количката така да я поръчам. Онзи ден като ходих до един магазин в Бургас,ми дръпнаха една лекция за преимуществата на холандските колички над полските(тази,която съм си харесала е полска-Лупо на Бейби дизайн),как скърцали и т.н. Ами то хубаво,ама аз виждам една такава всеки ден да преминава покрай мен и не е скръцнала,пък какво говорим за други подобни екстри. Ама хайде сега,разбирам,че иска да си продаде нейните,но не е това начина.
Снощи ММ много ме ядоса. Аз бях толкова щастлива от покупката за бебка,а той само ме погледна учудено и ми каза:"Ами то още е далече,а ти вече сложи тигана..." и на мен ми се напълниха очите със сълзи. Та аз от колко време чакам това бебче,а той...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Бясна съм направо. Колко далече е януари месец,а?  newsm78

# 622
здравейте,

Аз вчера от претоварване ли, не знам, но гърба не спря да ме боли цяла нощ.
А и тези киселини. Днес почнаха от сутринтта.

Малчо- на мен преди време свекър ми се изцепи по повод, че трябва да гледаме количка, че рибата била още в морето, аз иган съм слагала. Всичко можело да се случи. Е как после да си кръстя детето на него.  #2gunfire
А аз съм много практичен човек и искам по- отрано да си организирам нещата, че финансите не са ми завидни. А накрая да вадя едни 4 цифрени суми няма от къде. Ето сега в понеделник ще купим подматрачна рамка и матрак за каката. Другия месец ММ ще направи леглото и и шкафа. Количката ще я взема последна.
Аз  с предната бременност много се впечатлявах от такива коментари, сега им тегля по една и да се спасяват по единично . hahaha

Вече отчитам и местене на корема. То са едни прируети, едно ритане, мани. И като кажа на ММ да види - спира.  Rolling Eyes

# 623
И ние напредваме с покупките,даже останаха козметиката, която ще вземем непосредствено преди това, някоя и друга томпла дрешка и дреболийки. Количката я капарирахме, леглото ще вземем след ремонта в края на Септември. Това да направя и купя всичко Ноември, Декември, когато е студено, гадно и ще съм достатъчно голяма и мързелива и както казва Елг, да извадиш всичките пари наведнъж  newsm78 ми абсурдно е........Мъжът ти просто не разбира, което не трябва да те натъжава мила, на тях все ин се струва далечно, неразбираемо, че има време, защото нищо различно не им се случва на тях, трудно го възприемат, а за нас часовника тиктака.....бързичко при това  Wink

Ако искаш и се чувсвтваш готова да купуваш и организираш, кажи...не, заяви , на мъжа ти , че в случая ти си човека който командва парада и най добре знаеш и усещаш кога е времето, защото всичко ще е на твоите плещи и ще зависи от теб. Ако той може да се справи успешно за месец, два да купи, нареди, подготви, изпере , изглади и стегне багажа сам, междувременно да ходи на работа /което си е почти равносилно на това да се справяш с тези задачи в наедрели форми и изморена и изтощена от бременността/ , да готви и да чисти къщата....то прав му път, можеш да си позволиш да му гледаш сеира, поне аз бих си направила този експеримент и да се смея на негов гръб  hahaha

# 624
Добро утро момичета

Едвам успях да изчета всичко. След 2 седмици отсъствие ето ме пак на линия.

Чета, че вече всички ви подритват...мен още не 😪. На няколко пъти усещам помръдвания, но не всеки ден....да се притеснявам ли не знам. Аз съм на ФМ на 11.09 и силно се надявам с бебчо всичко да е наред.

Хубав ден от мен 😘😘😘

# 625
 Само да кажа привет! wavey Детето ми е болно и всичко ми е свито.  Sad Много напрегната седмица във всяко отношение. Нямам нито време, нито настроение за четене и писане. Едва успях да ви изчета. Ние за името отдавна сме решили на 100% и даже така си й викаме.  Heart Eyes Мъжо толкова се е влюбил в него, че каквото и друго да му подхвърля, ей така от любопитство, категорично го отказва.  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Hug

# 626
  • София
Перо, аз също мислех за Йоан или Йован, но не съм сигурна. Не знам и какво ММ ще каже. Той категорично отхвърли моя фаворит Янислав Sad
Малчо, може да е вирус това, едва ли от едни настинали крака точно и само разтройство ще те хване. Сега сме по-податливи.
Панди, оправяйте се скоро!!!!
Аз никакви покупки не съм правила и не знам как ще успеем. Все сме на червено с парите Sad

# 627
Елг, Hug
Прахче, Hug благодаря за идеята,мила! Днес съм го оставила да лепи стериопор около прозореца в стаята,в която ще сме с бебка и само премрънква,че му трябвало някой да мете. Казах му да звънне на майка си,защото аз не  мога да се клонирам и да съм на две места едновременно. Увисна му носа,ама това заслужава. Много е добър,обаче понякога имам чувството,че прихваща от някой приятел и се държи странно. Не мога да го накарам да влезе в кабинета,за да види бебка. Хем има мерак за дете,хем имам чувството,че отговорността му беше само докато "надуя тумбака".  Уф,пак се размрънках,извинявайте,ама няма с кой да споделя... Tired
За дрешките-една приятелка има щерка на 3 години и каза,че ще ми даде нейни дрешки,да си преценя какво мога да ползвам,а другото да си купя. Кошарата и количката ще ги купува свеки,само че тя е доста суеверна,та ще има май да си чакам до последният месец. Crossing Arms За другите неща съм се ориентирала,но искам първо да свършим с ремонта и тогава да се заема,а и ММ ноември месец е в отпуск.
Бейбифейс,аз си имам проблем с краката и винаги в края на август започвам да слагам затворени обувки,че после или носа ми теква,или пазя тоалетната(както снощи). Неприятно е,но какво да се прави...ще си търпя. Peace
Пандичка,бързо оздравяване на детенце! Hug

# 628
Milensky аз имената си ги знам още от малка, бях си решила, че ако имам момченце (както и стана) ще е на баща ми Николай. Аз си го харесвам името, а и баща ми си е хубав човек!!! Само, че термина ми около Иванов ден, а всички около мен са Иван/ка  smile3516 направо не искам да го чувам това име!

Аз си заявих желанието на ММ и той се съгласи веднага, всички останали роднини са толкова непретенциозни, че чак стигат до безхарактерност ... всичко както аз си преценя Simple Smile

А за покупките, изобщо не купувам нищо. Имам две приятелки, които са по-напред в бременеенето и хич не са се замисляли и аз не смея да се загледам дори!!! А как ми се иска!!!  Rolling Eyes

Ние това на майтап си го говорим, иначе ми е пределно ясно, че в днешно време е напълно нормално за един мъж да стане баща на по-късна възраст, пък и жените вече не раждат на 20.

Аааа тук ще се включа, някои си раждаме на 20 (добре де на 23)  Hug Hug Hug Като ходя на лекар и дори и в болница като бях, все аз най-малка, чак ми става неудобно и не се чувствам на мястото си!!! Ама аз си искам голямо семейство, затова започвам отрано.  Joy Joy Joy

# 629
Момичета, добре съм. Днес ме изписаха и вече съм си вкъщи. Благодаря на всички за загрижеността и подкрепата!Пожелавам ви леко бременеене и живи и здрави бебчета Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт