От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 317
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Ви!

# 481
Къде има информация кога тръгват курсовете на КД?

# 482
Гледай курсовете на УК - тогава Simple Smile

# 483
  • Варна
http://kdshoppinguk.com/orders/index.php?act=news&code=view&id=26

# 484
На УК ги знам, пуснала съм и към тях пратка Wink. Но по погрешка на една друга съм дала адреса на КД и вчера е получена, та се чудя кога евентуално ще тръгне за насам. По спомени май имаха два пъти седмично курсове.
k a t r i n,   bouquet

# 485
На УК ги знам, пуснала съм и към тях пратка Wink. Но по погрешка на една друга съм дала адреса на КД и вчера е получена, та се чудя кога евентуално ще тръгне за насам. По спомени май имаха два пъти седмично курсове.
k a t r i n,   bouquet
КД возят с камионите на УК. Затова курсовете са им еднакви.

# 486
  • София
Отговорих ти и в другата тема, която си питала. За по-обемни и тежки неща, задължително се свържи, преди да поръчаш с превозвача, който си избрала  Peace

# 487
Има ли някой с ненатоварени пратки от КДшопинг? Имам доста пратки пристигнали вече при тях, но първата ми е пристигнала там на 25.11 (така ми пише в Амазон, има и тракинг номер), а не са я натоварили в курса, който тръгна на 27ми. За първи път ми се случва това.. та си мисля да не са ми я изгубили нещо Simple Smile

# 488
Отговорих ти и в другата тема, която си питала. За по-обемни и тежки неща, задължително се свържи, преди да поръчаш с превозвача, който си избрала  Peace
Защо да се свързва предварително?
През ден получавам обеми и тежки неща и никога не се свързвам с превозвача Simple Smile

# 489
Мимичета някой ползвал ли е скоро uktobg, ок ли са ? И мога ли да платя с българска карта играчки от Tesco Direct?

Аз само тях ползвам, за мен са си ок.
Peace А за Теско Дайърект чета че не става, някой успял ли е?

Става и с VISA на ПИБ /поръчах дървено бебешко легло от там преди месец /

# 490
  • София
През ден получавам обеми и тежки неща и никога не се свързвам с превозвача Simple Smile
За да няма изненади. Тя самата писа, че за 1-ви път ще поръчва, а и смятам, че пратки като колело, матрак, велоергометър, печка готварска и т.н. може да се таксуват от превозвача по друга тарифа, затова е добре предварително да се уточни.  Peace

# 491
За да няма изненади. Тя самата писа, че за 1-ви път ще поръчва, а и смятам, че пратки като колело, матрак, велоергометър, печка готварска и т.н. може да се таксуват от превозвача по друга тарифа, затова е добре предварително да се уточни.  Peace
А дано ама надали Simple Smile

# 492
  • София
Отговорих ти и в другата тема, която си питала. За по-обемни и тежки неща, задължително се свържи, преди да поръчаш с превозвача, който си избрала  Peace
За да няма изненади. Тя самата писа, че за 1-ви път ще поръчва, а и смятам, че пратки като колело, матрак, велоергометър, печка готварска и т.н. може да се таксуват от превозвача по друга тарифа, затова е добре предварително да се уточни.  Peace
А дано ама надали Simple Smile
????Честно казано - неуместен коментар. Темата е за взаимопомощ и ако си толкова сигурна - посочи коя фирма превозва всичко само на кг, без значение обема на пратката, защото ще е от ползва за всички  Wink

# 493
Изобщо не е неуместен.
Работила съм с УК, КД, ШопсБГ, ДеливеритуБГ и всички са и таксували ВИНАГИ на кг, независимо от обема на пратките.
И какво значи обем, след като пратката е по-скоро тежка, отколкото обемна в случая?

# 494
  • София
Изобщо не е неуместен.
Работила съм с УК, КД, ШопсБГ, ДеливеритуБГ и всички са и таксували ВИНАГИ на кг, независимо от обема на пратките.
И какво значи обем, след като пратката е по-скоро тежка, отколкото обемна в случая?
  Laughing много условно се изразяваш. Говори ми в цифри - цена за матрак 180х200, 25 см дебел, 35 кг, в РАЗГЪНАТО състояние? Ще те помоля да цитираш и името на превозвача, за да се възползвам, без да го уведомя и като ме таксува по друга тарифа, да ми платиш разликата, става ли? Ех, много ме равесели...

Общи условия

Активация на акаунт