От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 308
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Пратките на КД,не пристигаха ли с камионите на УКтоБГ или аз съм се заблудила нещо?
Да, с техните камиони пътуват, но не във всеки има пратки на КД. Защо питаш?

# 541
  • София
Пратките на КД,не пристигаха ли с камионите на УКтоБГ или аз съм се заблудила нещо?
Да, с техните камиони пътуват, но не във всеки има пратки на КД. Защо питаш?

В сайта на КД камион отпътуващ на 4.12 стои с дата на пристигане 13.02,а в сайта на УК камиона тръгващ на 04.12 е със статуст пристигнал на 11.02 и раздаващ се.

# 542
Всъщност пристигна днес. Остави какво пише на сайта. Simple Smile

# 543
  • София
Сега си проверих Еконт и имам пратка от КД,може наистина да е пристигнал по -рано  newsm68 .Имам ужасно чакана пратка за половинката,изтормози ме да ме пита всеки ден дали е пристигнала.

# 544
И аз чакам и-мейл от КД

# 545
УКтобг раздават! Момчето от склада в Пловдив вчера ми каза, че имат проблеми с @мейлите към пощи в яхуу и за това не получаваме @мейли напоследък. Дано оправят проблема скоро!

Проблема с  yahoo.com  е отдавна. Затова днес си смених имейла в профила с Gmail-ски и се надявам да почна да получавам известия отново. Simple Smile

# 546
Аз нещо се ядосах Sad.Имах 3 пратки до Габко Англия,две от които са с по няколко артикула във всяка.И за трите се имам тракинг номер,пристигнали са им на адреса още на 2.12.А първата даже и преди това.Днес отидох да си ги получа,Амазон пак се бяха престарали с опаковането.Все едно пералня ми бяха пратили.В къщи видях,обаче,че вътре са само две от пратките ми,третата пристигнала на същата дата я няма ooooh!И какъвто съм карък,тя ми беше най-важна.Писах на габковците,ама едва ли ще ми отговорят скоро.Според вас възможно ли е пратката ми да е качена в следващия камион?Какво мога да направя в случая?

# 547
  • По широкия бял свят
Момичета, моля за малко помощ Praynig
Искам да поръчам от Argos до английски адрес, но не успявам. При попълването на билинг адреса не харесва българския пощенски код. Има ли нещо по специфично при попълването, което не правя?

# 548
Сложи английския адрес?

# 549
Момичета, моля за малко помощ Praynig
Искам да поръчам от Argos до английски адрес, но не успявам. При попълването на билинг адреса не харесва българския пощенски код. Има ли нещо по специфично при попълването, което не правя?
И двата адреса пиша на превозвача  Peace

# 550
Обещах да пиша за фирма Бритс, които имат представител в Стара Загора. Всичко е наред. Коректни са.

# 551
Чаках 2 неща от Мадъркеър чрез КД -обемисто и малко. Първото е тук, другото го няма. Нормално ли е това, започнах да се притеснявам? Колко по-късно е възможно да изпратят втория пакет?

# 552
  • София
Имам направена поръчка от Некст чрез КД. На 2.12 получих мейл, че поръчката е изпълнена. Според вас, нормално ли е да очаквам нещата да са вече при мен? До колкото знам, няма как да си проследя статуса на поръчката  newsm78

# 553
  • Варна
Момичета, проверете си пощите. КД са обявили раздаване за днес във Варна и Стара Загора!
mylili, ако изпълнена значи поръчана,няма как да е дошла. Курса, който ще раздават сега е тръгнал на 4-ти, а от Некст бавят доставките поне няколко дни.

# 554
А позволено ли е да запозная майките с БГ сайт предлагащ английски стоки?

Общи условия

Активация на акаунт