От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 300
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Уф, верно, а Габиели раздават ли днес? Или нямаш пратка с този курс.

# 646

Аз имам в този курс пратки,не е дошъл още или поне не е обявена обработка.Така че вероятно след Коледа ще се раздава.

# 647
Раздават стари курсове. Новите не са оправени още.

# 648
А това, че Габиели няма да имат курсове до 8.01. нали не означава, че в склада им в Лондон няма да има кой да приема доставени поръчки за периода от 23.12. до 8.01.? Имате ли идея?

# 649
Ще има.

Само да ви кажа, че днес си взехме пратка от последния курс (този , който е пристигнал вчера или днес). За КД говоря.

# 650
А това, че Габиели няма да имат курсове до 8.01. нали не означава, че в склада им в Лондон няма да има кой да приема доставени поръчки за периода от 23.12. до 8.01.? Имате ли идея?

Питах момчетата в склада,казаха,че в работните дни ще има кой да приема пратки в склада.

# 651
  • Wolwedans
Oх и аз съм в големи затруднения. На 10.12. поръчах от mothercare столче за кола и още куп неща, но много се забавиха с изпращането. Използвах адреса на britsbg. Днес получих мейл, че поръчката е диспачната и ще бъде доставена на адреса още днес, има и тракинг линк. Да ама бритс затворили от 22.12 до 02.01! И това го написали с малки буквички в сайта след 10 реда в червено с главни букви. Както и да е. Звъннах им и ми казаха, че няма никой на адреса и ще върнат поръчката. Но статуса на поръчката ми се промени на доставена и подписана от някой си Signed for by 'NFTAL' at 14:42 on Monday 23rd December.""!!! И сега какво да правя! Къде ми е поръчката?!!! Направо ще откача. Поръчката ми е за почти 180 паунда! Моля ви помагайте Praynig

# 652
-True Blue-, ЛЪВИЦA, благодаря ви - зарадвахте ме! Hug

Ally_t, нямам отговор на твоя въпрос, но ти пожелавам всичко да завърши благополучно и да си получиш пратката! Peace

# 653
Здравейте момичета, не знам дали съм за тук или за темата за sport direct, но искам да купя стока и да използвам превозвач - габко. Във формата, където е показана за регистрация в сайта пише, че на собствено име да се пише ID. Въпросът ми е само ID ли се пише или на собствено име се пише - първо име и ID? Просто не знам дали съм разбрала правилно newsm78....

# 654
Пишеш го както ти го дава като пример в сайта им.  Примерно Ivan Ivanov ID2222. Мисля, че така изискваха ID след името.

# 655
jalanaВлез в профила си в Габко и виж бутон адрес UK и ще ти излезе как да попълваш адреса.

# 656
момичета, аз съм проверила преди да питам Simple Smile и точно защото има противоречие между това, което са написали и това, което се явява като форма, която да ти помага. На място на името пише само: Напишете ID -то си и затова ми е странно, че никъде не се изисква първото ми име. НА фамилия пише просто името, може би там се пишат всички имена ... НЕ Е показано добре на формата какво се изписва, за да е наясно човек, а са написали тип обяснения в квадратчето.

А отделно в сайта на габко пише ID2222 Ivanov Aleksandrov Ivan.

Най-накрая май направо на тях трябва да пиша, дано да отговарят на мейли....

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 21:15 от jalana

# 657
  • софия
Честита Коледа!

Много да похваля ggbg.bg. Последният курс преди Коледа пристигна на 22.12. На 24.12. хората разнасяха нещата. Дано продължават така да работят. Дано започнат да доставят и от още някоя държава.

jalana, няма никакво значение къде ще напишеш номера. Важното е да го има, за да могат да разпознаят за кого е пратката. Можеш да пишеш и без ID. Само номер. И за по-сигурно -залепи го за името/фамилията.

# 658
Момичета, ще има ли коледно намаление на сайтовете за дрехи - асда, теско, маталан и кога са те?

# 659
Момичета, ще има ли коледно намаление на сайтовете за дрехи - асда, теско, маталан и кога са те?
Теско пуснаха преди седмица, че и повече...
Азда от 24ти имаше 2000+ артикула (всеки ден добавят, но са вече доста по-малко и са обрани като размери)
Маталан също на 24 пуснаха намалението (важи като за Азда)

Общи условия

Активация на акаунт