От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 299
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Подкрепям Cecile .Пратката ми от Асос я запратих към КД(на 13-ти са я взели, цяла седмица стои при тях, в курса от 20.12.е изпратена),за да дойде по-бързо.То какво стана тези с БГ пощи дойдоха по-бързо.КД са си написали,че имат 2 пъти в седмицата курсове.Къде са им курсовете,само подвеждат клиентите си.Проблема е в тях,а не в пазаруващите ,ясно е че по празниците повече се пазарува.
Това им е последния курс за годината затова е само един ,ако си пазарувала с тях до сега щеше да знаеш, че са имали винаги  по 2-3 курса седмично.Момичетата раздаваха и на 24.12. аз си получих всички пратки.

# 676
Честита Коледа! santa2

Определено считам, че е нагло да купуваш през декември и да имаш претенции да ги имаш за Коледа!
В повечето случаи и декемврийските пратки пристигат, но не може да се сърдите на друг, освен на себе си, че не сте се размърдали по-рано... Хората работят до последно, за да ни угодят и да получим всичко, но доста често пропускаме дребни факти, че сезона е натоварен и често пратките пристигат до "нашите" адреси с голямо закъснение от УК пощи и куриери..

Основните и важни коледни подаръци ежегодно купувам от септември до края на ноември най-късно. След това винаги има риск - камиони, бусове, тирове, се чупят; зимен сезон е из цяла Европа - бури, снегове, задължителни почивки на шофьорите и т.н.

Ето и днес, в почивния ден имаме имейли за раздаване утре - работят, но и те са хора и имат капацитет и нужда от почивка, независимо колко важни клиенти сме им.

# 677
Ами за мен декември си е като всеки друг месец, щом са поели ангажимент че нещо се върши в срок значи трябва да направят всичко възможно да стане в срок. Магазинът успя да им достави пратката за 1 ден при зададени максимум 5, и там хората са натоварени но си наемат персонал за празниците. Това което се очаква от превозвача е да натовари навреме и ако трябва да наеме повече персонал за да си спази сроковете. Работа като всяка друга. И аз работя със срокове и ако съм поела ангажимент за срок ще се лиша от сън но ще спазя поетия ангажимент.

# 678
Аз не съм видяла да са поели ангажимент някъде конкретно за срокове за раздаване на кой да е курс  Peace
Никой превозвач не го прави. Всички пишат "Очаква се да пристигне еди кога си..."

А то недоволни и мрънкащи винаги ще има  Crazy
Аз приключих с моите подаръци ноември - на 29.11 всичко си беше при мен вече  Gift Gift Gift

# 679
Аз не съм видяла да са поели ангажимент някъде конкретно за срокове за раздаване на кой да е курс  Peace
Никой превозвач не го прави. Всички пишат "Очаква се да пристигне еди кога си..."

А то недоволни и мрънкащи винаги ще има  Crazy
Аз приключих с моите подаръци ноември - на 29.11 всичко си беше при мен вече  Gift Gift Gift
това все едно аз съм го писала ! за какви срокове, за какви работи говорите декември месец ?? Пазарете по-рано ! тези от ggbg използваха бус декември месец, затова пристигнаха бързо. да, но по-големите фирми не могат да съберат в бус нещата и се товарят в камиони, а те пътуват минимум 5-6 дни до София. Декември месец е много натоварен, не трябва да се приема ,като всеки друг месец. Габиели са много по-голяма фирма и по-дълго на пазара, имат много повече товар от другите и е нормално да има забавяне при обработка и раздаване. Само да кажа, че нямам нищо общо с тях, да не се приема като вид реклама. Но за сравнение между тях и ggbg, които са от по-малко година превозвачи, няма как да стане дума за сравнение.

# 680
Доволна съм от Габриели. В момента в който пратката е при тях я изпращат на първата възможна дата. Последно получих на техният адрес пакет сутринта на 23.12. Очаквах, че няма да тръгне веднага т.к.е в последния момент, но точно обратното. Обработиха я и сега пътува към БГ. Няма как да поръчам нещо през декември и да очаквам за Коледа да е при мен.  Гледам кога имат курсове и си правя сметката, все пак не зависи всичко от тях. Но при положение, че е доста натоварен месец пак повтарям не са ми оставили нито една пратка за по-късен курс.

# 681
Как така е рръгнала на 23ти, нали последния курс тръгнал на 20ти? И после чак на 8ми ще има?

# 682
  • Beyond the Frontiers
Абсолютно и аз имам пратка пътуваща в курса на 23.12.  Peace Наистина има малко забавяне в раздаването в момента, но все пак бяха празници.

КиФла, това си е неприятно. Но забавянето предполагам е и от самия магазин - доставката.  newsm78

# 683
Пуснаха извънреден курс и на 23ти... пак за да ни угодят Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 13:05 от shrekie

# 684
Добре де, защо никой не им вдига телефона ... като сте толкова доволни ... аз съм си дала парите за нещо, поверила съм им го и нямам отговор на нито един свой въпрос по мейл или телефон за своята пратка. Колкото и да са идеални за мен и един пропуск е достатъчен да не ги смятам за толкова добри. Сравнявам с една обикновена куриерска фирма, напр. Еконт където винаги има някой на линия и всичко  е прозрачно

# 685
Добре де, защо никой не им вдига телефона ... като сте толкова доволни ... аз съм си дала парите за нещо, поверила съм им го и нямам отговор на нито един свой въпрос по мейл или телефон за своята пратка. Колкото и да са идеални за мен и един пропуск е достатъчен да не ги смятам за толкова добри. Сравнявам с една обикновена куриерска фирма, напр. Еконт където винаги има някой на линия и всичко  е прозрачно

Cecile, едва ли някой от нас знае защо не ти вдигат телефона... Аз и преди съм писала, че на мен ми отговарят, когато съм ги потърсила - и на телефон и по имейл. Е, не съм звъняла в почивни и празнични дни, нито ги безпокоя за щяло и нещяло. Може и късмет да е, но това са фактите. Идеални или не, всеки има свое мнение.
...и между другото Еконт предлагат същата услуга за доставка на покупки от Англия.

# 686
  • София
Привет ,
Искам да си сменя превозвача и се чудя с кои?
Доволни ли сте от GGBG наистина ли толкова бързо пристига камиона?
и последно, ако някой е пазарувал от Laredoute.co.uk да сподели с кой превозвач, че ми отказват поръчки заради адреса  Confused

БЛАГОДАРЯ   bouquet

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 15:17 от @nni

# 687
Подкрепям Cecile .Пратката ми от Асос я запратих към КД(на 13-ти са я взели, цяла седмица стои при тях, в курса от 20.12.е изпратена),за да дойде по-бързо.То какво стана тези с БГ пощи дойдоха по-бързо.КД са си написали,че имат 2 пъти в седмицата курсове.Къде са им курсовете,само подвеждат клиентите си.Проблема е в тях,а не в пазаруващите ,ясно е че по празниците повече се пазарува.
Това им е последния курс за годината затова е само един ,ако си пазарувала с тях до сега щеше да знаеш, че са имали винаги  по 2-3 курса седмично.Момичетата раздаваха и на 24.12. аз си получих всички пратки.
Зaщо не е изпратена в по-ранен курс ,а отлежава цяла седмица в склада им?.И днес нямам имейл .Това не са ми подаръци,но държа да си ги взема пратката.Пазарувала съм с тях доста пъти .Миналата  година не успях да си  взема пратките, и към средата на януари като си ги прибрах ,всичко вонеше на цигари.

# 688
  • Beyond the Frontiers
Това им е последния курс за годината затова е само един ,ако си пазарувала с тях до сега щеше да знаеш, че са имали винаги  по 2-3 курса седмично.Момичетата раздаваха и на 24.12. аз си получих всички пратки.
Зaщо не е изпратена в по-ранен курс ,а отлежава цяла седмица в склада им?.И днес нямам имейл .Това не са ми подаръци,но държа да си ги взема пратката.Пазарувала съм с тях доста пъти .Миналата  година не успях да си  взема пратките, и към средата на януари като си ги прибрах ,всичко вонеше на цигари.

Пишете за различни фирми  КД и УКтоБГ/Габиели

# 689
  • София
Някой успява ли да влезне в сайта на КД където са им курсовете?Дава ми грешка,днес мисля,че трябваше да им пристигне курса от 20-ти...... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт