Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 67 804
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
  • В полите на Пирин планина
Момичета, да ви препоръчам една къна - http://www.iherb.com/Starwest-Botanicals-Organic-Henna-Powder-Re … ;sr=null&ic=8
Много съм доволна - финна, органик, цената и грамажа също са много на сметка! Не дава много рижи оттенъци, по-кестеняво стои отколкото с къната на Хенафокс. Поръчката от сайта е 4 долара, но с код JZL924 /например/ имате отстъпка - 5 от сметка до 40 долара или 10 над 40. Тези дни ще направя няколко снимки да покажа резултата  Peace

В момента обаче е out of stock  Thinking Иначе ми стана много интересно. Как се плаща към този сайт - може ли с пей пал?

# 421

В момента обаче е out of stock  Thinking Иначе ми стана много интересно. Как се плаща към този сайт - може ли с пей пал?

с пей пал - не
ето я темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757608.0

# 422

с пей пал - не
ето я темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757608.0

Благодаря - ще погледна.  Hug

# 423
# 424
Supplement Facts
Dark brown henna - lawsonia inermis, indigofereae.

смес от къна и индиго

# 425
Снощи пробвах измиващата смес на Хенафокс, но хич не си усетих косата измита и след това се измих с шампоана с къна и хума на Алверде.

# 426
Снощи пробвах измиващата смес на Хенафокс, но хич не си усетих косата измита и след това се измих с шампоана с къна и хума на Алверде.
Може ли снима на шампоана  Rolling Eyes

# 427

И аз не се спогодих с тези смеси и се мия с шампоан. Обаче отново ме обхвана манията по индийските билки. Отдавна не съм си виждала косата така хубава и лесна за оформяне, независимо от безбройните маски и професионални продукти. Като се боядисвах тъкмо вкарвах косата във вид и идваше пак време за боядисване. ooooh!

# 428
incognito, ето го:
http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_20.html
Доволна съм и от този с ябълка и папая
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/240662/neu_produkt_35.html

Lady Brinne,
ще я ползвам тази смес като маска явно. Професионалните продукти правят косата само да изглежда добре. Удивлявам се на приятелки, които си слагат по 3-4 неща на косата след измиване, за да й докарат здрав и бляскав вид. За мен хубавата коса е тази, която само с измиване и евентуално балсам  е хубава, а не когато е намазана със силикон, копринени протеини, продукти за блясък, обем и тн...

# 429
  • Бургас
И аз получих една брошура от Хенафокс със всички билки и ми се прииска да си купя още някои, въпреки че къна, касия и амла са ми напълно достатъчни за да изглежда косата ми добре.
Някой има ли опит с манджиста /малко не е за тук въпроса, ама къде другъде да го пусна/?
Не знаех,че брахми и брингараж дестват срещу преждевременно побеляване, тъкмо като за мен.

# 430
И аз получих една брошура от Хенафокс със всички билки и ми се прииска да си купя още някои, въпреки че къна, касия и амла са ми напълно достатъчни за да изглежда косата ми добре.
Някой има ли опит с манджиста /малко не е за тук въпроса, ама къде другъде да го пусна/?
Не знаех,че брахми и брингараж дестват срещу преждевременно побеляване, тъкмо като за мен.

Точно тук си е мястото  Peace
Брингараж много харесвам. Също нийм, вкл. и за почистване на лицето.

# 431

за манджистата писах май в трета тема. купих я за маска за лице /мнооого страшна маска Mr. Green/
има лек пилинг ефект, слагам я и на косата.
аз си купих и тулси, макар че още не съм разбрала каква е разликата между него и босилека на пазара.

# 432
  • Бургас
На кратко - под пилинг избелване ли имаш предвид ? Simple Smile

# 433
Здравейте момичета,

от скоро започнах да се къносвам.
След години на боядисване сега така съм се зарибила с къната,че за има няма 2 месеца се къносах 6-7 пъти Grinning.
За момента използвах само египетска къна и руса къна (с и без добавки в рецептите).
Ефекта е страхотен при няколкото рецепти,които изпробвах.
Обаче от известно време забелязвам,че корените,които са израстнали не се къносват.
Първоначално реших,че не съм се къносала добре и последваха бързо поне още 2 къносвания,но без ефект.
Стои грозно. Все едно не съм се къносвала. Косата по дължина е с червеникав цвят, а корените естествени.
Имате ли някакви идеи защо така се получава. Явно,че боядисваната коса е хванала по добре,но корените нямат никакъв оттенък дори и малък т.е изобщо не ги хваща къната.
В момента чакам поръчка на мароканска и индийска къна. Ще пробвам да сменя къната да видим дали ще има разлика.
Моля дайте съвет какво да направя при следващото къносване, за да хване и в корените.

# 434
На кратко - под пилинг избелване ли имаш предвид ? Simple Smile

По-скоро почистване на мъртвите клетки.

Общи условия

Активация на акаунт