Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 67 786
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
 gali&presi,
уникален цвят!!! А ти си много хубава с тази бяла кожа и светли очи!!!

# 541
  • В полите на Пирин планина
gali&presi,
уникален цвят!!! А ти си много хубава с тази бяла кожа и светли очи!!!

Страхотно е станало! Много ти отива този цвят.

# 542
  • Бургас
Супер е, и на мен ми стана такъв от индийската с чай от лайка, но и тази ще пробвам Simple Smile

# 543
  • най-шареното място
Много хубаво рижо!

Някой добавя ли какао - заради аромата си мисля. Някакви ефекти дава ли? Подтискане, променяне?

# 544
Пак съм аз,готова-къносана  Mr. Green
Косата ми преди-цък.Цветът ми е(или по-скоро беше) малко по-светъл и не така червеникав,тук е на изкуствена светлина.
И резултатът-цък,пак и последно.
100 гр. Мароканска къна,1ч.л лют червен пипер,1ч.л. сладък червен пипер,1-2с.л. прясно изцеден лимонов сок,1 щипка лимонтузу.Бърза оксидация във фурната на 50 градуса за 3 часа,стоях с къната 7ч.(преспах с нея,че стана мн късно да я чакам).Нямаше разтичане и т.н.Доволна съм,след мноого години отново съм червенокоска.Малко съм като герой от "Артур и милимоите" Mr. Green
Момичета,давайте повече снимки,на мен(а и предполагам не само) ми е много интересно newsm10

Косата е прекрасна, а момичето - още повече   bouquet

# 545
  • Варна
Мерси момичета Hug

# 546
Здравейте!Имам себореен дерматит и ми казаха да забравя за боите.Бихте ли ми препоръчали някоя къна.Косата ми е тъмно кафява.Искам да я направя светло кестенява,защото доста побеля и контраста е много голям като ми е тъмна косата.Как и с каква къна да постигна такъв цвят.Сигурно във форума има доста по темата...четох,но не можах да се ориентирам. newsm78

# 547
Здравейте!Имам себореен дерматит и ми казаха да забравя за боите.Бихте ли ми препоръчали някоя къна.Косата ми е тъмно кафява.Искам да я направя светло кестенява,защото доста побеля и контраста е много голям като ми е тъмна косата.Как и с каква къна да постигна такъв цвят.Сигурно във форума има доста по темата...четох,но не можах да се ориентирам. newsm78

С натурална къна няма как да се изсветлиш. Можеш да ползваш готови билкови смеси за оцветяване / билкови бои /, но някои момичета се оплакват, че така белите коси не се оцветяват трайно. Друг вариант е къна и индиго в две стъпки, но е доста трудоемко и времемко  Grinning Препоръчвам ти да почетеш в тази тема или в блога на Хенафокс - има доста информация. Ако нещо искаш може да попиташ.  Peace

# 548

С натурална къна няма как да се изсветлиш. Можеш да ползваш готови билкови смеси за оцветяване / билкови бои /, но някои момичета се оплакват, че така белите коси не се оцветяват трайно. Друг вариант е къна и индиго в две стъпки, но е доста трудоемко и времемко  Grinning Препоръчвам ти да почетеш в тази тема или в блога на Хенафокс - има доста информация. Ако нещо искаш може да попиташ.  Peace

Ще видя във Хенафокс.Благодаря ти! Simple Smile

# 549
  • гр.Видин
Аз правя къна + индиго в една стъпка. Имам много бели косми, покриват се много добре. Стоят малко по-светли, но така е много приятен ефекта, като леки нюанси. Аз си правя корените на 2 седмици, така белите коси не личат и това, че е по-тъмен цвят не проблем. Къната дава много естествен цвят, който не е наситен като боята и стои много по-естествено. Няма смисъл да изсветляваш, доближи се до естествения си цвят.

# 550
Аз правя къна + индиго в една стъпка. Имам много бели косми, покриват се много добре. Стоят малко по-светли, но така е много приятен ефекта, като леки нюанси. Аз си правя корените на 2 седмици, така белите коси не личат и това, че е по-тъмен цвят не проблем. Къната дава много естествен цвят, който не е наситен като боята и стои много по-естествено. Няма смисъл да изсветляваш, доближи се до естествения си цвят.
Предварително се извинявам за глупавия въпрос,но какво е това индиго?Откъде се купува?И каква къна трябва да търся?Пак се извинявам,но въобще не съм на ясно....

# 551
# 552

bowuu

Ани-2, това също е растителен оцветител. Препоръчвам да избереш натурална къна, а коя точно е въпрос на желание. До сега съм се боядисвала само с индийската от Хенафокс, но в момента съм намазана с Мароканската къна от Екомама. Ще видим коя ще ми хареса повече.

# 553

bowuu

Ани-2, това също е растителен оцветител. Препоръчвам да избереш натурална къна, а коя точно е въпрос на желание. До сега съм се боядисвала само с индийската от Хенафокс, но в момента съм намазана с Мароканската къна от Екомама. Ще видим коя ще ми хареса повече.
Пиши после за мароканската дали си доволна. Simple Smile Аз ще прочета подробно и за индийската от Хенафокс и ще преценя.

# 554
  • Варна
Lady Brinne,ще се покажеш,нали 4470

Общи условия

Активация на акаунт