"Песен за огън и лед" - 5

• 52 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Санса не ми е любимка на мен.Аз нея обвинявам за съдбата на баща и. С тъпата си главица изпорти работата. Не, ме и Нед не беше твърде не в крак с времето.
А и актрисата от сериала ми е твърде натрапена, а ми е неприятна на външност.
Единствения интересен момент при нея ми е със Сандор.
Джон го искам жив ама...кой знае.
Кутрето ми е безразличен, леко мазен.
Варис е симпатяга, него си го харесвам. Поне засега.

# 571
Симпатяга, ама...може ли да седне на трона, кой би го подкрепил  newsm78

# 572
  • Варна
Симпатяга, ама...може ли да седне на трона, кой би го подкрепил  newsm78

Варис? На трона? Абсурд!

П.П.
Не знам как ви е мазен Кутрето, мен тръпки ме побиват.
Във филма е още по добре представено. Този човек няма никакви скрупули и е крайно коравосърдечен.

# 573
  • София
На аз не мога да си представя него като крал  Rolling Eyes
Принципно, единствения, който ми харесва като крал е Тирион.Всички други се разминават с това в ума ми.
Аз досега съм разбрала, че щом искам нещо-става обратното. Всичко в книгата ми е "А дано...ама надали"

# 574
Ми така де, някой написа че крайната "цел" на книгата е кой ще седне на трона...и аз донякъде съм съгласна с това, то ако се зачетете и вашите теории са за това Simple Smile
Например аз бих се радвала Аря да си живее живота някъде надалеч, както и малкия й брат, който избяга,  както и Дани, какво ги бутате само към трона Simple Smile  Laughing

# 575
  • Варна

Например аз бих се радвала Аря да си живее живота някъде надалеч, както и малкия й брат, който избяга,  както и Дани, какво ги бутате само към трона Simple Smile  Laughing

Дани сама се запъти към трона, това е нейната цел. Което не значи, че не би се отказала. Друг, който се е запътил на там е Егон. Други претенденти няма, като изключим действащия крал Томен, който пък е подкрепян от Тирел и остатъците на Ланистър.
Както се спомена в пета книга, в Предела има доста поддръжници на Блекфирите, които пък вероятно биха подкрепили Златната дружина на Егон.

# 576
Станис и Мирцела също са претенденти за трона  Peace

Не мога да приема по никакъв начин, че крайната цел на поредицата е кой ще е на трона, за мен въпросът е  -

въобще ще оцелеят ли хора на Вестерос?

# 577
  • Варна

Станис го забравих. Embarassed Мирцела не е претендент имайки предвид, че е в Дорн, а Дорн ще подкрепи Егон.

# 578

Станис го забравих. Embarassed Мирцела не е претендент имайки предвид, че е в Дорн, а Дорн ще подкрепи Егон.

Абе зависи какви доказателства ще дадат на Доран, че Егон е именно Егон. Той не е от доверчивите.

# 579
  • София
Дани да си седи при пустините. Не я ща нея на трона  Crossing Arms Не, че не е симпатична ама...
За главната цел на историята-честно казано не знам. Привидно целта на отделните герои е да седне на трона или да оцелява.

# 580
И на Юрон не му липсва желание да управлява Вестерос. На пръв поглед се надценява, но очаквам изненади от него. Изглежда достатъчно хитър, явно има нещо предвид с атаката към Предела, както и с пращането на Виктарион (ясна му е ненавистта към него и би трябвало да предвижда, че Виктарион ще иска да го предаде). Има си магьосниците от Карт и Мокоро го определи като голяма опасност за Денерис.

# 581
  • Варна

Абе зависи какви доказателства ще дадат на Доран, че Егон е именно Егон. Той не е от доверчивите.

Предполагам, ще трябва да са сериозни, все пак Егон е син на сестра му.
От друга страна ако Егон се ожени за Ариан, може да не му трябват доказателства. Не мисля, че Доран иска една Ланистър на трона, пък била тя и снаха му.

# 582
  • Варна
И на Юрон не му липсва желание да управлява Вестерос. На пръв поглед се надценява, но очаквам изненади от него. Изглежда достатъчно хитър, явно има нещо предвид с атаката към Предела, както и с пращането на Виктарион (ясна му е ненавистта към него и би трябвало да предвижда, че Виктарион ще иска да го предаде). Има си магьосниците от Карт и Мокоро го определи като голяма опасност за Денерис.

И да спечели трон, не би го задържал. Твърде див е.

# 583
В едно интервю на Мартин, четох, че много мрази, когато някой герой бива съживен. Даже даде за пример Гандалф от "Властелина", как можело при такава славна смърт, да бъдел съживен от автора. Laughing
Присмял се хърбел на щърбел. Той изпосъживи/назомби едно чудо народ, седнал за един едничък Гандалф да го прави на въпрос.

Не виждам на трона нито Кутрето, нито Варис, те са си точно на мястото като съветници.
Не мога да приема по никакъв начин, че крайната цел на поредицата е кой ще е на трона, за мен въпросът е  -

въобще ще оцелеят ли хора на Вестерос?
И за мен това е главното. Точно по тази причина не искам Денерис да остане на Есос, нали трабва да прехвърли драконите на Вестерос. А иначе дали точно тя ще седне на трона ми е все тая. Мартин може да я умре героично ако иска.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 13:37 от Злата с метлата

# 584

Предполагам, ще трябва да са сериозни, все пак Егон е син на сестра му.
От друга страна ако Егон се ожени за Ариан, може да не му трябват доказателства. Не мисля, че Доран иска една Ланистър на трона, пък била тя и снаха му.

О абсолютно, всички Ланистъри под ножа, с това съм 100% съгласна,  Peace
но подозирам няма да стане точно така, нали изтече инфо, че
Скрит текст:
на Ариан, хич не и е допаднал Егон  Joy

Общи условия

Активация на акаунт