"Песен за огън и лед" - 5

• 52 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Горна Оряховица
Допълвам:

Скрит текст:
Кутрето освен това казва на Санса/Алайн, че на сватбата ѝ с Наследника тя ще се появи не като Алайн, а с белия плащ с извезано вълчище - т.е. като Санса Старк от Winterfell.
Мисля, че даже ѝ каза нещо от сорта на - давам ти и Долината и Севера ... но може би греша  Blush Blush Blush .

# 691
Допълвам:

Скрит текст:
Кутрето освен това казва на Санса/Алайн, че на сватбата ѝ с Наследника тя ще се появи не като Алайн, а с белия плащ с извезано вълчище - т.е. като Санса Старк от Winterfell.
Мисля, че даже ѝ каза нещо от сорта на - давам ти и Долината и Севера ... но може би греша  Blush Blush Blush .

Скрит текст:
Да, това го пропуснах. Казва и, че ще и даде Хари, Орлово гнездо и Зимен хребет.

Между другото, във Вихър от мечове мисля, че беше, беше изпусната една глава на Джайм, в Читанка.

# 692
Скрит текст:
останала съм с впечатлние, че Джендри е по-голям от Мия Камък - греша ли?
#3 е Едрик Буря

и още нещо, което ми хрумна току-що:

Скрит текст:
Джендри има мааалко таргариенска кръв заради баща си - може ли да е ездач?

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 22:37 от bubanka

# 693
Сега чак почвам да схващам една от спойлер новините, че първата глава от 6 книга щяла да бъде брутална(в смисъл , че нещо ужасно ще ѝ се случи) за Санса. Но разбира се не се казва какво ще се случи, ама с тази глава и това което разкавате че е станало на края, то много неща ми идват на ум вече ....   Laughing

# 694
Скрит текст:
останала съм с впечатлние, че Джендри е по-голям от Мия Камък - греша ли?
#3 е Едрик Буря

Аз мисля, че Мия беше първото дете. Тя не се ли беше родила, още докато Робърт беше сгоден за Лиана?

# 695
не помня   Peace

виж пак горе, добавих нещо  Wink

# 696
  • София/Горна Оряховица
Сега чак почвам да схващам една от спойлер новините, че първата глава от 6 книга щяла да бъде брутална(в смисъл , че нещо ужасно ще ѝ се случи) за Санса. Но разбира се не се казва какво ще се случи, ама с тази глава и това което разкавате че е станало на края, то много неща ми идват на ум вече ....   Laughing

Ако просто я убие ще бъде много ... милостиво от негова страна  Laughing .
В негов стил е първо да я осакати малко, да я остави да мизерства, да я изнасилят 50на пъти, и ЕВЕНТУАЛНО тогава ще умре Mr. Green.

Буб,
Скрит текст:
аз по едно време Джендри го виждах на Железния трон, ама сега ме замисляш  Thinking .

# 697
леле, Боби, колко си кръвожадна  Joy Hug

# 698
  • София/Горна Оряховица
леле, Боби, колко си кръвожадна  Joy Hug

Нищо такова  Crossing Arms .  Просто чичото ми е изкривил виждането  Laughing .

Също така може и да направи нещо по-гадно ...

Скрит текст:
-да върне Дяволчето при Санса, което не го виждал как ще се случи, ама ще е прекрасна гадост  Heart Eyes Laughing

# 699
ако преживее онова, което си й намислила, направо може да се влюби в съпруга си  hahaha

Буб,
Скрит текст:
аз по едно време Джендри го виждах на Железния трон, ама сега ме замисляш  Thinking .

Мартин до сега го пази много успешно, знае ли човек  Thinking
ковач = огън

# 700
Не мисля, че можем да видим което и да е от копелетата на Робърт като ездач. Според мен те изиграха ролята си. Въпреки че Джендри много го харесвах (и актьора му)   Blush  Grinning

# 701
Според мен те изиграха ролята си.

не съм съгласна; и да не е ездач, мисля, че ще четем още за него  Peace
Мия - да, Едрик - вероятно също /с него драмата беше Станис-Мелисандра-Давос, не самото момче/

# 702
  • София/Горна Оряховица
Определено не са си изиграли ролята, Мия има още да я доразвие. Иначе тя увисва - защо му е да слага копелдачката на краля като водач на мулета, ако няма да я използва по предназначение.  Laughing

П.П. Буб, права си - то пред това, което ѝ нагласих аз на Санса, джуджето си е цял рицар на цветята  Laughing .

# 703
Имах предвид, че няма да имат главна роля, вероятно още ще покажат от тях. Просто, според мен, вече няма да са толкова важни.

# 704
  • Варна
Имах предвид, че няма да имат главна роля, вероятно още ще покажат от тях. Просто, според мен, вече няма да са толкова важни.

Мия и досега не е била сред важните герои. Виж историята и беше много полезна като показателна за това, що за човек е Робърт.

Сега чак почвам да схващам една от спойлер новините, че първата глава от 6 книга щяла да бъде брутална(в смисъл , че нещо ужасно ще ѝ се случи) за Санса. Но разбира се не се казва какво ще се случи, ама с тази глава и това което разкавате че е станало на края, то много неща ми идват на ум вече ....   Laughing

Къде ги тези спойлер новини? Чичо ако стори нещо лошо на Санса...много ще се ядосам. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт