"Песен за огън и лед" - 5

• 52 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Или и тук ни чака изненада. Ще се появи Лорас в целия си блясък, защото никога не е бил ранен, и ще срази Планината точно когато Егон пристигне пред портите на Кралски Чертог. Мейс Тирел ще притисне възглавница в личицето на Томен, и упорито ще настоява Марджъри да е кралица.  Mr. Green

Снощи прочетох и третата част на Рицаря. Силно ми раздразни апетита и искам голяма книга  за Лорд Ривърс. Невероятен персонаж, искам седем книги за войната на Блекфирите.  smile3540

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 11:06 от Deziderata

# 421
вие ще измислите всички възможни сюжетни линии преди Мартин  hahaha

# 422
  • Варна
Мейс Тирел ще притисне възглавница в личицето на Томен, и упорито ще настоява Марджъри да е кралица.  Mr. Green

По-скоро би търсил начини как Марджери да забременее от Томен.  Mr. GreenЗащо ще си убива златната кокошка?

# 423
Защото кокошката на дракона е по-...златна?  Grinning

# 424
Лорас как би сразил неумрелия, неживия, предполагаемия Грегър?  Thinking

Защото кокошката на дракона е по-...златна?  Grinning

Joy Joy Joy
да  Laughing

# 425
  • Варна
Лорас как би сразил неумрелия, неживия, предполагаемия Грегър?  Thinking

С хитрост. На турнира на Ръката, веднъж вече спечели срещу Грегър Клегейн.  Wink

# 426
да, с кобилата
но срещу немъртвите победа се постига как?
ще убие някак си, но после как ще се спаси от гнева на мъртвия? този път едва ли Хрътката ще го отърве  Rolling Eyes
а Серсей едва ли ще му каже "лежи си долу умрял, за да съм виновна"  Laughing

# 427
  • Варна
да, с кобилата
но срещу немъртвите победа се постига как?
ще убие някак си, но после как ще се спаси от гнева на мъртвия? този път едва ли Хрътката ще го отърве  Rolling Eyes
а Серсей едва ли ще му каже "лежи си долу умрял, за да съм виновна"  Laughing

Не е ли достатъчно само да го събори? Thinking
Ако е до смърт, може Тирелите да успеят да привлекат Кибърн на тяхна страна. Все пак без баща и чичо, Церсей, остава без всякаква реална власт. Кибърн вероятно ще знае как да контролира създанието си.

А и на Хрътката пак разчитам. Mr. Green

# 428
Хрътката не остана ли там някъде, из разни блата, при монаси и уж променен и уж без спомени?
съмнявам се да се върне в КЧ някога
някъде при Санса може би и да я спаси / спасява - романтичната ми душа е по-склонна на такъв вариант

# 429
  • Варна
Хрътката не остана ли там някъде, из разни блата, при монаси и уж променен и уж без спомени?
съмнявам се да се върне в КЧ някога
някъде при Санса може би и да я спаси / спасява - романтичната ми душа е по-склонна на такъв вариант

Мда при едни монаси, което пък го прави идеален защитник на страната на Вярата.  Laughing
Признавам, че всъщност не вярвам много на този сценарий. Peace

А не допускаш ли, че всъщност може Бриен да казва истината и Санса да е при Хрътката? Laughing

# 430
Не  Laughing
според мен на Джайм ще му се стъжни живота - баба Катя и Хубавицата ще се постараят Laughing

# 431
  • Варна
Бриен си е съвсем жива според мен и ще помогне на Джайм, вероятно жертвайки се.  Thinking

# 432
Бриен си е съвсем жива според мен и ще помогне на Джайм, вероятно жертвайки се.  Thinking

ммм, може би  Thinking
много искам за знам какво е казала, когато щяха да я бесят - едно от нещата, за които съм най-любопитна, но Мартин може и никога да не го изясни  Twisted Evil

# 433
Бриен си е съвсем жива според мен и ще помогне на Джайм, вероятно жертвайки се.  Thinking

ммм, може би  Thinking
много искам за знам какво е казала, когато щяха да я бесят - едно от нещата, за които съм най-любопитна, но Мартин може и никога да не го изясни  Twisted Evil

Някъде, някога, бях чела, че Мартин казал, че думата е била
Скрит текст:
"меч"
. Но не знам колко е вярно, нито къде го четох.

П.П. Всъщност го намерих http://awoiaf.westeros.org/index.php/Brienne_of_Tarth/Theories

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 19:29 от Somniator

# 434
  • Варна

ммм, може би  Thinking
много искам за знам какво е казала, когато щяха да я бесят - едно от нещата, за които съм най-любопитна, но Мартин може и никога да не го изясни  Twisted Evil

Някъде, някога, бях чела, че Мартин казал, че думата е била
Скрит текст:
"меч"
. Но не знам колко е вярно, нито къде го четох.

П.П. Всъщност го намерих http://awoiaf.westeros.org/index.php/Brienne_of_Tarth/Theories

Това е само фен теория, може да махнеш скрития текст.

Аз бих заложила, че е казала нечие име, а не просто някаква дума. Може да е била Санса, Аря, Старк, а може би Зимен Хребет?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт