"Песен за огън и лед" - 5

• 52 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Да, и аз си го спомням, но реално какво очакваш да каже... Hug

# 646
Оф да вземе да пише по-бързо! Ако трябва още 10 книги да изпише! Ще ги изчета! А и като гледам всички герои, ако им разгърне историите, ще има материалпоне за 10!

# 647
В интерес на истината Мартин в едно интервю е казал, че избягва да влиза във форуми за поредицата, както и във фенсайтове, защото не иска да се изкушава да промени нещо.

Но това не му пречи да негодува срещу фен-теориите и да оплюва фен-фиковете с повод и без повод

# 648
  • Варна
В интерес на истината Мартин в едно интервю е казал, че избягва да влиза във форуми за поредицата, както и във фенсайтове, защото не иска да се изкушава да промени нещо.

Но това не му пречи да негодува срещу фен-теориите и да оплюва фен-фиковете с повод и без повод

Ми сигурно се нерви човекът. Laughing Казва си: как не се сетих по-рано.

# 649
  • София/Горна Оряховица
Или пък го усеща като един вид "намеса". Все едно някой друг да му каже как да си гледа детето  Crossing Arms .
Така де, това си е неговата книга, неговото "дете"  Laughing .

# 650
Има много поредици, но техните автори си пишат стегнато и издават книга на година-две.

За мен големите проблеми на Мартин дойдоха, защото твърде много забави 5-та книга и даде твърде много време за теории и спекулации. Също и сериала, който му докара страшно много читатели извън фентъзи-феновете.

Защо я забави е друг въпрос, в много интервюта след 4-та казва че до две години ще излезе 5-та ... Ето тук е слабото място... Ще му трябва доста логично обяснение за появата на Егон, която на този етап за мен е неубедителна и изсмукана от пръстите.

# 651
И за мен появата на Егон е нелогична. Освен ако не е фалшив Егон, ама аз пък иначе веднага повярвах, че е истински. Но пък не му симпатизирам, защото се появи от нищото. Няма да симпатизирам и на един възкръснал Джон. Който си е мъртъв трябва да си остане такъв.

# 652
Джон е много ключова фигура и едва ли Мартин ще го премахне по средата на историята му. Ако Джон не е на Вала, незнам кой ще го пази! Джон ще възкръсне. Въпросът е дали чрез Мелисандра или като Друг  newsm78

# 653
Надеждите ми за Джон са да го излекуват с някакви отвари и билки и да не му се налага да възкръсва  чрез услугите на Милсандра или да се прероди като Студени ръце II. И аз не можех да повярвам, че Мартин премахна герой, на който посвети цяла книга, ама ей го на- Ед Старк си замина без време, след това не вярвах, че ще премахне и единствената надежда на Севера, ама и Роб така го разкара. Каква е надеждата на Севера сега? Всички хора заслужават да има в какво да вярват и на какво да се надяват. И на какво се надяват сега- двамата Рамзи да се одерат взаимно или Станис да си направи иглу, за да не замръзне, докато не свърши бурята.

# 654
  • Русе
  Да не забравяме, че Джон е варг и както беше коментирано,а и Танцът започна така, че варгът има няколко живота. Джон ще живее сигурно и то без помоща на Мелисандра, и не е задължително като Друг.

# 655
За мен големите проблеми на Мартин дойдоха, защото твърде много забави 5-та книга и даде твърде много време за теории и спекулации. Също и сериала, който му докара страшно много читатели извън фентъзи-феновете.
Обаче 5-та книга излезе точно някъде покрай първия сезон на сериала, което едва ли е случайно. Нищо чудно нарочно да я е забавил от маркетингова гледна точка. И няма да се учудя, ако 6-та излезе точно преди сериалът да стигне до нея.

# 656
Обаче 5-та книга излезе точно някъде покрай първия сезон на сериала, което едва ли е случайно. Нищо чудно нарочно да я е забавил от маркетингова гледна точка. И няма да се учудя, ако 6-та излезе точно преди сериалът да стигне до нея.

до тогава ще остарея, ще ми изпадат зъбите, ще ми отслабне зрението и няма да помня какво съм чела преди 10 страници, да не говорим преди 1000 или 5000  #Cussing out

# 657
  • София
Дано Джон наистина е жив, не го ща зомбиран. Искам той да си владее севера примерно, не го ща на трон в кралски чертог. А на Север и да си е жив и здрав.

# 658
На Джон му беше дадена възможност да управлява Севера и той я отказа.

# 659
  • София
Е, това не значи, че не може да има отново възможноат да си живее там нейде и да управлява Grinning

Общи условия

Активация на акаунт