"Песен за огън и лед" - 5

• 52 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Някой да е чел нещо по въпроса  кога ще има прочетени нови глави от 6 книга ?
До сега февруари-март излиза по нещо всяка година и се надявам и сега да излезне някоя глава, било то и от не чак толкова интересен персонаж Simple Smile

# 661
Някой превежда ли ги тези глави на български?

# 662
Не, има ги само на английски и на руски по форумите, и то не всички цели, а някои преразказани от зрители, където чичо е бил на разни КомикКон-ове
Едната беше на личната му страница, после я изтри и се появи друга.

# 663
Ясно, аз знаех, че ги има на английски и руски, но питах да не би някой да се е захванал...

# 664
В нета се спекулира( не мога да намеря статията в която четох тази спекулация), че тази година ще се преиздава наново с меки корици "Танца с дракони" и  всички тези глави които Мартин е чел и е пуснал до сега в нета ще са там. Вече до колко е вярно не знам, и  не ги ли преиздадоха вече веднъж?
И чичо май пак е отложил датата - този път за края на 2015  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 665
  • София/Горна Оряховица
Аз четох за средата на 2017, ти тука се притесняваш за 2015  Joy .

# 666
В нета се спекулира( не мога да намеря статията в която четох тази спекулация), че тази година ще се преиздава наново с меки корици "Танца с дракони" и  всички тези глави които Мартин е чел и е пуснал до сега в нета ще са там. Вече до колко е вярно не знам, и  не ги ли преиздадоха вече веднъж?

Това ми звучи леко невероятно, според мен няма да си позволи да пусне няколко глави от предстояща книга по този начин..
Струва ми се несериозно.

# 667
  • Варна

Това ми звучи леко невероятно, според мен няма да си позволи да пусне няколко глави от предстояща книга по този начин..
Струва ми се несериозно.

В "Пир за врани" пусна глави от Танца. Така че.. правил го е вече.

Края на 2015???? Дано не е вярно! Аз чакам през март 2014 и живот и здраве октомври, ноември на бг.

# 668
  • Варна
Сега поразрових, стари са ви новините.
 Изданието на "Танца" с глави от "Ветровете" е излязло по книжарниците още през октомври 2013.

# 669
И аз за  октомврийската  знаех и се учудих много че пак ще преиздава ново (за 2014 година).
А да питам порпинцип, тези глави които сега ги слага, във  ветровете на зимата ще ги има ли?
Демек ако съм чел първото издание и не съм чел второто(малко ще е вероятно, ще потърся в нета за това издание в пдф формат) дали същите глави ще са в 6 книга или няма да ги има.
А можете ли да кажете кой глави от "танц с дракони" ги е сложил в  преиздаденият "пир за врани" , да не се окаже че съм пропуснал някоя ?

# 670
  • Варна

А можете ли да кажете кой глави от "танц с дракони" ги е сложил в  преиздаденият "пир за врани" , да не се окаже че съм пропуснал някоя ?

В моето първо българско издание има глава на Денерис от "Танца" , онази глава, която с години стоеше като спойлерна в сайта му, където става ясно, че драконите са започнали да ядат хора.
В американските издания не знам кои спойлерни глави е сложил, ако ти се рови в сайта му, сигурно пише - секция новини - книги..

# 671
Това което намерих е, че в октомврийското издание има сложена първата глават на Сир "Дядо" Селми(отдавна прочетена от Мартин) -
Скрит текст:
подготовката за аката над обасадата на юнкайците
А тамън се заравдах за повече подробности около следващите глави че .... ( защото сега само от преразкази знам горе долу какво  става малко  по нататък Sad )
Хексе, благодаря Ви за уточнението, значи нищо не съм изтървал от поредицата, защото аз 4 книга съм я чел от читанката, а там последно беше главата на Сам и вече че бил разделил книгата на две Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 18:52 от DJSimo

# 672
защото аз 4 книга съм я чел от читанката
Там е изпусната една глава на Санса/Алайн, имай го предвид.

# 673
  • Berlin
Сега трябва да ходя да проверявам моята книга с коя глава свършва. Simple Smile Това не го знаех и е малко объркващо. После тази спойлерна глава има ли си я в следващата книга?

# 674
Има си я, да.
Аз не можах да намеря кои са публикувани в Пир за врани, но в Танц с дракони са различни в американското и английското издание. Не знам нашите издатели по кое се водят.

Общи условия

Активация на акаунт