Лидл ::31::

• 69 730
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Вчера търсих в Лидъл-Кичюка препарата за почистване на съдомиялна-нямаше.Днес проверих в Лидъл-Тракия и там нямаше.Резултата е ,че за 2 последователни дни оставих 73 лв в двата магазина и така и не купих единственото ми необходимо нещо-препарат за съдомиялна за 2,50 лв.Мразя такива промоции! Twisted Evil

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 22:31 от Балли

# 691
Вчера търсих в Лидъл-Кичюка препарата за почистване на съдомиялна-нямаше.Днес проверих в Лидъл-Тракия и там нямаше.Резултата е ,че за 2 последователни дни оставих 73 лв в двата магазина и така и не купих единственото ми необходимо нещо-преперат за съдомиялна за 2,50 лв.Мразя такива промоции! Twisted Evil

И току-що от Овча купел - няма  Twisted Evil

# 692
Ако не държите препарата за почистване да е от Лидъл,в момента от Кауфланд,на промоция има КК-1.99лв.Аз вчера си купих,не съм го ползвала досега,но беше много похвален.

# 693
  • Русе
Резултата е ,че за 2 последователни дни оставих 73 лв в двата магазина и така и не купих единственото ми необходимо нещо-препарат за съдомиялна за 2,50 лв.
Laughing Искрено ме разсмя. Ама така си е.
В интерес на истината днес в Ловеч имаше останали само 5-6 опаковки с този препарат, за разлика от пролетното почистване, когато може би месец след каталога препарата си стоеше. Аз имам още 3 пакетчета от пролетта. Не ползвам често машината и от тогава само 2 пъти съм я почиствала.

# 694
  • Бургас
Момичета, а този препарат за почистване на съдомиялни как изглежда?
Аз все от ДМ купувах един такъв, обаче вече няколко месеца не го виждам, поне в Бургас.
Иначе и аз да похваля препарата на Амway за фурна и плот-нанасям, оставям, почиствам и готово Simple Smile

# 695
  • София
Не видях да сте коментирали чадърите. Някой купувал ли е да сподели мнение   bouquet

# 696
Чадърите ми харесаха, но не съм купувала ( а май трябва). Обаче много дълги върхове имат   newsm78 Иначе може би ако шарките ми бяха допаднали щях да си взема от раз. А от препарата за съдомиални имаше при нас доста.

# 697
  • софия
НОВАТА БРОШУРА

И аз, както някой писа по-напред, този път много неща харесах и чак списък ще си направя, което не се беше случвало от много отдавна.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 08:13 от zvanche

# 698
Мерси звънче. Аз веднага се нареждам от понеделник за чаршафите с ластик. Другото, което ми хванаокото (не че имам нужда), е машинката за власинки. Обаче не пише дали е с батерии или с кабел. Иначе май нищо друго специално не харесах.

# 699
благодаря,звънче!!!

Машинката,Агнес, би трябвало да е с батерии.Такива на кабел не съм виждала.

# 700
Аз съм и за това си търся такава. Има кабел, но и опция да е с батерии. Бяха ги пуснали на Кауфланд по 10лв и после намалиха на 5лв, но това беше мноого много отдавна и от тогава не съм виждала и аз.

# 701
На първо гледане - спалните комплекти и чаршафите ми "хванаха" окото. Ама кой знае дали ще сколасам да отида преди да са ги разграбили  Crazy

# 702
  • на Мелмак
Миналата седмица купих от ЛИДЪЛ в  Гърция чаршафи-страхотни са!

# 703
Аз да ви питам чаршафите досега не съм се заглеждала по тях и незнам каква материя са.Пише,че са 100% памук , но дали да гладки или са като другите с ластик едни като хавлиени?Имам един от тези хавлиените и изобщо не ми харесва много се разпусна след първото слагане и сега колкото и да го опъвам все виси.Моля споделете мнение доволни ли сте?
И аз да похваля електрическото одеало.Миналата година го пуснаха и си взех МНОГО съм доволна от него.Имам още няколко,но това е най-доброто.И сега се замислям дали да не взема още едно.Пише,че може да се пере ама аз не посмях да го пера дали някоя от вас го е изпрала и как е след прането?

# 704
  • София
Те пускат различни чаршафи в лидл, ту са лъснати като сатен леко, ту хавлиени, ту не знам какви... като цяло не ми допадат, някак не пасват много хубаво на нашето легло.
От икея последно взехме чаршафи с ластик, памучни, много хубави, лесно се слагат, добре се опъват, пасват перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт