Кралски работи и клюки - 7

• 77 916
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Защо дамата в синьо не гледа в една посока с Кралицата? (откривала е болница)

Скрит текст:

Стара е снимката -

Скрит текст:

От изписването -

Скрит текст:

Ремонтират си къщичката с двете липи отпред -

Скрит текст:

# 256
Сладури! Къщичката е много симпатична!  Grinning

А това е апартаментчето (пентхаус) на Мадлен и Крис на  East 57th Street, New York:
Скрит текст:

...и двамата на излизане от къщи:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 19:08 от nela_66

# 257
Хаха, на тези снимки коремчето на Крис по-голямо от на Меделин и някак си не личи да са влюбени младоженци.  newsm78

# 258
И на мен така ми се стори,а на сватбените снимки бяха толкова щастливи.Може би ,защото е работен , редови, делник.

# 259
Нови папарашки снимки на Хари и Кресида (започнаха честичко да се появяват заедно!  Grinning ).
Посетили сатеричния мюзикъл " Книгата на мормоните ", осмиващ религията на мормоните.

Скрит текст:

Американското списание Globe съобщава за откриването на магнетофонен запис на Даяна , който е направен няколко месеца преди смърта й . Там има послание към Уилям и съпругата му.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2436877/Mystery-tapes-Pr … tly-like-her.html

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 18:29 от nela_66

# 260
Дали е истинско това послание според вас?

Джорджи -
Скрит текст:

Чарлз в реклама на своя стоматолог -
Скрит текст:

Много интересна снимка -

# 261
Да,интересна снимка-Елизабет гледа встрани от фотографа,Чарлз е погледнал фронтално,само Уили гледа там където трябва-според мен ,в бебето.Това е баща!

# 262
Снимката на Уилям не е официална. Ще го видим като я направят фотосесията на къде ще гледа.

# 263
Абе едно време май е било модерно да се гледа в нищото(мода - нещо като цупенето на устнички в момента  Mr. Green ). Баба ми и досега на снимки, тактично поглежда замечтано, настрани, с поглед забит в хоризонта.  Laughing

Кресида уникален стайлинг има на главата си. Аз така изглеждам първите 5 мин след сън.  Whistling Я да се учи от бъдещата си етърва!

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 15:15 от Ice Queen

# 264
Дали е истинско това послание според вас?
...

Отде да знам! Била се страхувала, че ще я убият и затова направила записа. Може пък и да е истина. Засега, от кралския двор нямало никаква реакция. Както казват руснаците - паживьом, увидем!

За интересната снимка - дали ще доживеем да видим още една такава снимка - на Джорджи с неговото бебе? А преди това -  Grinning -
Скрит текст:

# 265
  • зад парка
Какво послание дали е истинско коментирате?

Аз помислих за уорнинга на столчето Mr. Green

# 266
дали ще доживеем да видим още една такава снимка - на Джорджи с неговото бебе?

Съмнения ли долавям, Нела???? Crossing Arms Ще, ще.....и ще пишем дори, и ще чакаме благата вест заедно!

# 267
  • зад парка
Една стара, но интересна статия за шегите на природата:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1222921/The-throne-clo … -just-titles.html

# 268
дали ще доживеем да видим още една такава снимка - на Джорджи с неговото бебе?

Съмнения ли долавям, Нела???? Crossing Arms Ще, ще.....и ще пишем дори, и ще чакаме благата вест заедно!

Ха дано! От твоите уста в Божиите уши! Ще ли можем да видим буквите на клавиатурата тогава, обаче?  Grinning

# 269
  • Пловдив

Аз помислих за уорнинга на столчето Mr. Green
Аз от както видях снимките на изписването все си мисля - това бебе изобщо НЕ е закопчано правилно. Пльоснато е там, закопчани са коланите, ама мижава работа. Всички производители на бебешки кошници наблягат как да се слага бебето в тях. А те го цвакнаха както им дойде. Не ми е ясно какво изобщо се мотаха вътре (излязоха, поговориха с журналистите, пък се върнаха да го слагат бебето в кошницата) - съвсем безсмислено като гледам резултата.

Общи условия

Активация на акаунт