Случи ми се нещо странно X

• 132 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
аз веднъж така се уплаших много здраво .......седнала съм срещу прозореца и си оглеждам веждите в едно огледало, в един момент виждам - как нещо - зад мен се движи - човек  Crazy застинах - без да мърдам, не се обръщам, в един момент ми светна, че образите от телевизора се отразяват в огледалото и ми се привижда движещ се човек, успокоих се но за секунди "сърцето ми бе спряло", а ако бях станала да се обърна - преди да разбера каква е ситуацията - щях да съм убедена, че зад гърба ми се е разхождал "призрак" .....  Peace

във вашия случай - с прозорец и огледало - може да е минавала кола, с фаровете да става сянка то предмет навън, който се отразява в огледалото или просто да става игра на сенки в стаята  Peace

# 106

във вашия случай - с прозорец и огледало - може да е минавала кола, с фаровете да става сянка то предмет навън, който се отразява в огледалото или просто да става игра на сенки в стаята  Peace
Не, беше просто сянка. Кола мина след това, видяха се ясно светлините, чу се звука от колата, квартала е много тих.
Опитвам се да намеря логично обяснение, най-добре е да забравя и това е  Confused

# 107

Не, беше просто сянка. Кола мина след това, видяха се ясно светлините, чу се звука от колата, квартала е много тих.
Опитвам се да намеря логично обяснение, най-добре е да забравя и това е  Confused

Ако правилно разбирам, светлината е идвала от външна лампа. Птица да е прехвръкнала и да я е засенчила?

# 108
  • Варна
Точно това ми хрумна и на мен, нещо е засенчило външната лампа, може и да е изгаснала за момент дори, когато е станало съвсем тъмно. Бих търсила логично обяснение в този случай, нищо чак толкова странно не виждам Rolling Eyes

# 109
Лунна е била светлината, лампите са доста ниско и са няколко. Снощи нямаше сянка от пердетата на стената, защото беше облачно и товага осъзнах че светлината е била лунна , може да са били облаци, но пък в случая нямаше да стане тъмно като в рог, все едно има одеало на прозореца а щеше да влиза някаква светлина от лапмите. Абе квото и да е било няма да се мъча да го разгадавам, исках да споделя странната случка, на която и двамата със съпругуга ми не намерихме логично обяснение, а човек е устроен точна да го търси. Определено не съм запалена по магии, духове, окултизъм и други но случката си беше наистина странно -да не се повтаря.

# 110
  • Балчик
Как се казваше онова черно нещо дето прелиташе край нечии прозорци в първа или втора тема- Мотман ли беше, нещо подобно, не помня. Сигурно той е прелитал край вас.  Laughing

# 111
Как се казваше онова черно нещо дето прелиташе край нечии прозорци в първа или втора тема- Мотман ли беше, нещо подобно, не помня. Сигурно той е прелитал край вас.  Laughing

Познавам доста сериозен човек, който твърди, че го видял пред прозореца си на 4-я етаж. Пред апартамента има голямо дърво. Събудил се призори /още било мрак/ и не успял да заспи. Седнал в леглото и мислел да си светне нощната лампа, когато видял силует сред клоните на дървото. Доста слаб силует бил. Помислил, че е младеж качил се по дървото с намерения да краде след като се прехвърли на терасата. Тихичко станал и отишъл на прозореца. Нещото явно не било с лице към него и сякаш го усетило. Обърнало се рязко и за негова огромна изненада разперило огромни криле и литнало. Никой не е умирал в блока в този интервал.  Praynig Каза, че било много неприятно изживяване.

# 112
Едната ми къща се намира до гробище. Дели ги само река. Вярно една от големите на Балканите е, но когато има погребение или помен, чувам опечалените.
Редовно там усещам сякаш, че нещо преминава през мен. Трудно ми е да го обясня, но да речем, наподобява силен вятър, събран в размерите на футболна топка. Понякога ми става приятно- топло и някак спокойно, друг път буквално ми се замайва главата.

Майка ми пострада преди седмица доста сериозно. Дни наред преди това сънувах и ми се привиждаше баба ми сред хората наяве. Знаех, че има да ми казва нещо. Нея я усещам винаги преди да се случи нещо лошо.

# 113
Имаш ли по-особена връзка с баба си, примерно тя те е отгледала, или носиш нейното име?

# 114
Имам. Баба ми ме е отгледала.

# 115
Така си и помислих-че или те е отгледала, или си кръстена на нея. Не е баба ти.
При мен беше дядо. На него съм кръстена и той и баба ме отгледаха.

# 116
  • Варна
Така си и помислих-че или те е отгледала, или си кръстена на нея. Не е баба ти.
При мен беше дядо. На него съм кръстена и той и баба ме отгледаха.

И аз съм кръстена на моя дядо, когото сънувам..  Shocked

# 117
Зависи как го сънуваш, Хексе. Той ли те предупреждава, когато ти предстои някакво изпитание?

# 118
  • Deutschland
Майка ми редовно сънува починалият си баща. Казва й яде ми се това, пие ми се онова и тя носи на гроба му. Аз никога не съм го сънувала и по принцип не сънувам мъртъвци. Само веднъж един познат. Почина млад. Сънувах го, че брои пари и след това ги хвърли в една горяща печка на дърва. Скарах му се, че хората нямат пари за хляб, а той ги мята в огъня. Погледна ме, направи знак с ръка да млъкна и аз се събудих.

# 119
  • Варна
Зависи как го сънуваш, Хексе. Той ли те предупреждава, когато ти предстои някакво изпитание?

Не, не ме предупреждава за нищо. примерно се появява и казва: Спокойно, аз съм тук. Аз ще се погрижа и т.н.
Много ярки и запомнящи се сънища. След това съм спокойна и цял ден ми е хубаво. Хубав ми е даже спомена за тези сънища. Не съм намерила връзка с някакви конкретни събития.

Общи условия

Активация на акаунт