Случи ми се нещо странно X

• 132 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Сега се сетих нещо, наскоро чух, че когато се ражда нов член в семейството, задължително умира някой друг, дали преди или след раждането, но в скоро време. Да сте забелязали такова нещо?
   В нашето семейство също го изпитахме и за съжаление продължи и тази година. Преди години на 7 август почина свекърва ми / беше болна/. На 7 септември същата година през нощта почина баща ми, а аз родих синовете си на 7 септември през деня. Преди години племенницата ми забременя, баща и почина след месец, здрав прав човек. Сега пак е бременна, преди 2 месеца почина етърва ми- внезапно. Молим се на Бог това да е за последно.

# 91
  • София, Лагера
При нас не важи това. Когато се роди големия ми син, никой не почина. Три години по-късно чак баща ми се спомина. Още 2 години след това и аз родих, 1 година по-късно и сестра ми, всички са живи и здрави, за щастие!  Simple Smile

# 92
Стига с това, кой кога починал, моля ви. Стана много отегчителна темата, а и не виждам нищо странно в това- кой кога починал и след колко време, откакто някой се родил или обратното  ooooh!

# 93
Стига с това, кой кога починал, моля ви. Стана много отегчителна темата, а и не виждам нищо странно в това- кой кога починал и след колко време, откакто някой се родил или обратното  ooooh!

Да, пълни простотии, дайте всички да се изредим сега.

# 94
  • София
Онзи ден тръгнах да отварям вратата в спалнята и такъв ток ме удари,че ми се отмести ръката.В същото време се чуваше шум (жужене) и имаше сини искри около бравата.

Бях с една приятелка.Веднага я попитах дали видя,при което тя беше пропуснала.Повторих...и пак същото.Сини искри...

После взехме една кърпа,така отворихме и излязохме от стаята.

Все още ми е странно.

# 95
Статично електричество?  Rolling Eyes

# 96
  • Кьолн
Аз така на една пързалка посягам да хвана детето да не падне и ме удря ток ама много силно. А пързалката е пластмасова. И други майки имаше които помагаха на децата си. Но чак искри да излизат ми се струва странно. Мен по принцип все ме хваща ако така се казва статичното електричество. Никой друг у дома ,само мен...

# 97
  • Варна
Аз така на една пързалка посягам да хвана детето да не падне и ме удря ток ама много силно. А пързалката е пластмасова. И други майки имаше които помагаха на децата си. Но чак искри да излизат ми се струва странно. Мен по принцип все ме хваща ако така се казва статичното електричество. Никой друг у дома ,само мен...

Излизат и искри, даже понякога се чува и пукот. Носи повече естествени материи.

# 98
  • София
Пак се присетих да погледна темата, този път имам и 2 странни случки да разкажа Mr. Green

Първата не е кой знае какво, но все пак е страна. Онзи ден (май понеделник или вторник, когато беше топло) се прибирам към нас с колата, обаче супер много ожаднях и се сещам, че имам една изостанала бутилка вода в колата (принципно не държа такива, знам че е много вредно като преседят вътре в колата при това на топло, но тази беше изостанала). Аз супер жадна и реших да пийна 1 глътка все пак. До тук нищо странно. Малко по късно, тъкмо си лягаме с мъжа ми и той изведнъж ми казва, абе ти знаеш ли че е много вредно да се пие вода от пластмасова бутилка, която е преседяла в колата на слънце Shocked Shocked Shocked Ей така от нищото ми го каза това, бил го прочел някъде...Попитах го дали не ме е видял да пия днес и за това да ме пита (въпреки че знам че няма как да ме е видял, при положение че работим на двата края на София, и минаваме по различни пътища). Той каза, че не ме е видял, просто се сетил да ми го каже Shocked Така де, предполагам просто съвпадение, но ми стана много странно, защото хиляди пъти съм имала такива бутилки в колата, и никога не съм пила от тях защото знам, че е вредно, и точно в този ден, когато пийнах 1 глътка, той да се сети да ми каже за това Mr. Green

Сега втората случка, която вече е доста свързана с темата. Преди около 1 месец с една приятелка си пиехме следобяд кафе и си бъбрим. По това време точно четях предишната тема и някой беше дал линк към темата за живота след смъртта (та в момента четях нея). С тази приятелка никога до сега не сме си говорили за такива странни неща, но аз понеже бях впечатлена и решавам да й споделя какво чета и някакви интересни истории. И тогава тя ми разказа една нейна история (100% съм сигурна, че е истина, тя никога не би излъгала за такова нещо). Та разказа ми, че преди години имала едно гадже (тогава бил някакъв мафиот), по точно излизала с него от време на време. Родителите й не знаели (тя е била на 15-16,а  той мафиот...). Та в някакъв момент той спира да й се обажда, ей така без причина и тя започва да се чуди какво става и да се притеснява и да се опитва да го намери. Минава някакво време (не помни точно колко), никой не знае за това (нито техните, нито приятелки, никой), прибира се тя вкъщи, влиза си в стаята и вижда на земята отворен вестник, тръгва да го вдига и изведнъж се вглежда в една статия, в която пише, че въпросния мафиот е бил убит Shocked И всъщност по този начин разбира, защо той е спрял да я търси...Няма идея как този вестник е попаднал в стаята й, още повече на земята отворен точно на тази страница.  Така де, обяснима причина няма, тя смята за себе си, че той й е дал знак, защото тя го е търсила и се е чудила защо не й се обажда вече...

На мен принципно такива неща не са ми се случвали, но наистина вярвам, че има неща, които не виждаме (аз и не искам да ги виждам май, преди време само бях сподела за една друга случка). Пролетта почина дядо ми, и покрай четенето на тази тема, все очаквах нещо да стане, някакъв знак. Единственото странно тогава беше, че 2-3 дни преди да почине със сина ми отидехме да го видим. Сина ми нямаше 2г. тогава и всеки път когато ходехме при дядо ми той плачеше и не искаше да влезе в стаята при него. В този последен път, когато отидохме, той не плака, влезе вътре, дори даде целувка на дядо ми и след това му каза чао Shocked Точно сякаш се сбогуваше с него...Така или иначе след това нищо повече не е ставало, но си мисля, че той беше много възрастен и просто вече искаше да си отиде от този свят и да си почине. Беше изпълнил всичко, което е искал в живота си и нямаше недовършени дела, така да се каже...
Спирам, че и без това стана дълго Rolling Eyes

# 99
  • 42.016399,23.101179
И на мен преди около седмица ми се случи нещо за което не мога да дам логично обяснение. От известно време спа при децата в детската стая (малката непрекъснато се буди и реве на сън), та лягаме си една вечер, аз в леглото на малката, каката на втория етаж. Гася телевизора, лампата и заспиваме и някъде около 3ч. и трите се будим от страшен шум. Поглеждам  към ТВ и виждам че се е включило ДВД то (няколко дни по рано с децата гледахме филмче) , зукът му е увеличен до край, направо гърми има си и картина. Първото което ми мина през акъла бе че голямата дъщеря, понеже си крие често дистанционните в леглота без да иска го е включила въртейки се в леглото, затова просто станах и изгасих ДВТ и ТВ директно от копчетата и си легнах отново.
На сутринта обаче, когато се събудих видях че дистанционното си се намира приемника за булсаткома, който се намира високо и далече от децата. Поразмислих се че дори и някой да е натиснал по невнимание дистанционното за ДВДто е трябвало да използва и другото дистанционно за ТВ и то не само да го включи, ами и да го настрои и AV канала. Embarassed
Нямам никаква представа какво  се случи.  newsm78

# 100
  • в кукувиче гнездо
Покрай историята с тв-то да разкажа  аз нещо. Преди няколко вечери си лягаме с мъжа ми и малкия на спалнята - първо заспива мъжа ми, след него малкия и най-накрая аз. Имаме тв на стената,  под него точно на малък плот е сложено устройството за кабелната. Височината е около метър и половина. На сутринта става първо мъжът ми, а след него и аз. Заварвам го в кухнята да прави закуската. След малко чувам, че в стаята и малкия се е събудил. Отивам при него и гледам целият плот паднал на земята барабар с устройството, което се е откачило и от кабелите. Много се ядосах, защото реших, че детето го е бутнало и започнах да му се карам. В това време влиза мъжът ми и ми вика - ти ся кво се караш на детето, него ли обвиняваш? Аз така  Rolling Eyes Той ми вика - това снощи ти си го бутнала, преди да си легнеш. Аз още по-шашардисана му -казвам  как аз, бе човече? Нищо не съм бутала. А той ми казва - сутринта като станах всичко си беше така на земята, детето нищо не е направило.
Направо изтръпнах. Няма как този плот да падне и да не се чуе трясък през ноща, докато сме спали. А аз съм сигурна, че когато си легнах всичко си беше по местата. Мъжът ми твърди пък, че сутринта като станал всичко било на земята.....

# 101
Записвам се в темата с една странна случка. И тъй...

П.С. Мога да прикача снимков материал ако желаете  Flutter

Колко страшно ..... Rolling Eyes

# 102
  • София
Все си мислех, че заглавието на темата е "Случи ми се нещо СТРАННО", а не страшно.

# 103
За потърпевшите е и двете.

# 104
Здравейте, искам да споделя нещо наистина странно от снощи с вас Confused
Със съпруга ми си легнахме към полунощ, изгасих лампите. Спалнята ни е точно под прозореца, а срещу нея на отсрещната стена има тоалетка с огледало. Пердетата бях вдигнала с онези щипки и отразяваха краслската си сянка на стената над тоалетката. Изведнъж ми се стори, че видях нещо да минава. В първия момент не отдадох значение, по принцип съм с мн развито периферно зрение.  Започна да гледам сянката на пердетата на стената и по скоро светлината, която влизаше в часта където нямаше перде и хоп, отнови нещото бързи мина -от ляво на дясно от долу на горе...
Споделих със съпругът ми, който не беше заспал, ние тъкмо си легнахме и го помолих да гледа светлината на стената иии.. пак мина, попитах го "Видя ли го?" той отговори "Да. Какво пък е това?" След малко сянката пак мина 1-2 пъти и изведнъж в стаята стана тъмно, сякаш сянката застана на прозиреца и закри цялото пространство, от където влизаше светлина. Беше шокиращо и за двама ни. Остана така половин секунда и изчезна, посяви се минавайки пак и мъжът ми стана да излезе на терасата на съседната стая до спалнята. Повече нищо не се случи. И за двамата беше супер странно. Живеем на 4ти етаж, не е дърво, нямаше вятър, не беше като да тупа някой защото сянката изкачаше и отдолу. Мислихме си да не е от луната, но самата сянка беше странна. Не съм луда, видяхме го и двамата. Днес имам имен ден и ходих на сърква. Търсих някво инфо какво може да е. Странна работа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт