Искам да споделя какво ми се случи, когато бях около 11-12 годишна. Още го помня все едно беше вчера.
Беше вечерта на четвъртък 12-ти. С моя приятелка се прибираме от училище, втора смяна. Беше тъмно отдавна. С нея пътят ни е общ и на едни кръстовище де разделяме. Тя поема наляво, а аз продължавам направо. Оглеждам се за коли. Нямаше ни отляво, ни отдясно. Тръгвам да пресичам и точно пред мен изкача кола. Минава като на забавен кадър. Поглеждам вътре и шофьора беше млад мъж. Гледаше ме с огненочервени очи. След това потегли и като се обърнах след колата, вече я нямаше. Прибрах се до блока и на паркинга гледам - кола. Въпреки, че беше късно, реших, че баща ми ще взима майка ми от работа. Дитектно влязох в колата, седнах и заговорих мъжа. Погледнах го и беше същия мъж с червения поглед. Нищо не каза само ме гледаше. Изкочих от колата и се прибрах. Излязох на терасата, но колата вече я нямаше.
Не се бях изплашила, но ще помня цял живот!

когато става дума за ъехника и странности не съм склонна да държа висшите сили отговорни. Но пък вярвам, че има хора със силно електромагнитно поле, коитл могат да предизвикат смущения. На мен ми се случва често дори не го намирам за странно.
Не мога да ги понасям тези сънища,а не дай си Боже да сънувам зъби после не мога да дойда на себе си.Отвратително е,защо ми се стовари на главата това идея нямам,да не можеш да мигнеш ей така като другите нормално