Случи ми се нещо странно X

• 132 277
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Искам да споделя какво ми се случи, когато бях около 11-12 годишна. Още го помня все едно беше вчера.
Беше вечерта на четвъртък 12-ти. С моя приятелка се прибираме от училище, втора смяна. Беше тъмно отдавна. С нея пътят ни е общ и на едни кръстовище де разделяме. Тя поема наляво, а аз продължавам направо. Оглеждам се за коли. Нямаше ни отляво, ни отдясно. Тръгвам да пресичам и точно пред мен изкача кола. Минава като на забавен кадър. Поглеждам вътре и шофьора беше млад мъж. Гледаше ме с огненочервени очи. След това потегли и като се обърнах след колата, вече я нямаше. Прибрах се до блока и на паркинга гледам - кола. Въпреки, че беше късно, реших, че баща ми ще взима майка ми от работа. Дитектно влязох в колата, седнах и заговорих мъжа. Погледнах го и беше същия мъж с червения поглед. Нищо не каза само ме гледаше. Изкочих от колата и се прибрах. Излязох на терасата, но колата вече я нямаше.
Не се бях изплашила, но ще помня цял живот!

# 76
  • Балчик
Аз пък, откакто ви чета, все се взирам в тъмнината, сутрин или през нощта ,когато се събудя, за да видя някого и ли нещо. Ама на- нямам въображение никакво, нищо странно не виждам.

Mtve, как така виждаш кола и решаваш, че трябва да се качиш в нея? Тя като вашата кола ли беше или какво?

# 77
Някои хора гледат прекалено много филми на ужасите. Не са за всеки...

# 78
  • София
Онзи ден в петък ми се случи нещо много странно. Бях на работа втора смяна и излизаме с колежката да почиваме и аз решавам да се обадя по телефона на сестра ми да каже нашите дали са се прибрали, че ги чакахме да се върнат от Гърция този ден. Търся я в регистъра набирам, виждам на екрана, че набира пише си Ив - 07777777.  Обаче тя ми затваря поглеждам екрана пише Мама - само тя ми затваря принципно. Сигурна съм, че набрах сестра ми защото това беше последният номер който бях търсила а на майка ми не и бях звъняла поне седмица. Как стана не знам много странно.

# 79
Онзи ден в петък ми се случи нещо много странно. Бях на работа втора смяна и излизаме с колежката да почиваме и аз решавам да се обадя по телефона на сестра ми да каже нашите дали са се прибрали, че ги чакахме да се върнат от Гърция този ден. Търся я в регистъра набирам, виждам на екрана, че набира пише си Ив - 07777777.  Обаче тя ми затваря поглеждам екрана пише Мама - само тя ми затваря принципно. Сигурна съм, че набрах сестра ми защото това беше последният номер който бях търсила а на майка ми не и бях звъняла поне седмица. Как стана не знам много странно.
Това е някакъв бъг на телефона. И моя често обърква линиите. Веднъж бях сигурна, че звъня на приятеля ми (виждах го на дисплея) и се изумих, когато ми вдигна една приятелка, с която говорихме няколко часа по-рано Grinning

PS: Със сигурност не е бил при нея, тъй като беше при мен и просто търсехме телефона му

# 80
  • 42.016399,23.101179
Онзи ден в петък ми се случи нещо много странно. .......
Това е някакъв бъг на телефона. И моя често обърква линиите. Веднъж бях сигурна, че звъня на приятеля ми (виждах го на дисплея) и се изумих, когато ми вдигна една приятелка, с която говорихме няколко часа по-рано Grinning

PS: Със сигурност не е бил при нея, тъй като беше при мен и просто търсехме телефона му
Не знам дали е бъг, на мен ми прилича на пренасочване на разговора, най-вероятно някой си е играл с настройките и е пренасочил разговора към друг телефон. Дълго време като звъняхме на свекървата вдигаше нейна приятелка, на която изобщо и нямам телефонния номер, докато накрая се усетихме, проверихме телефона и и разбрахме какво е станало.

# 81
  • София
Със сигурност не е пренасочване. Няма у дома човек който да си играе с настройките а и номера на който звънях на сестра ми е служебен и няма как да е пренасочване.

# 82
  • Балчик
И на нас се е случвало подобно. Мъжът ми набира приятеля си,а  звъни моя телефон. Поглеждам пише си,чеми звъни мъжа ми. А той пък ми показва, че на неговия дисплей пише името на приятеля му, т.е действително набира него. Техника, не може да и имаш вяра на 100 %. Peace

Случвало ми се е и друго. Мъжът ми набира мен, в същият момент го набират него и така се оказваме в конферентна връзка трима. Но това със старите, аналогови телефони, което пак не беше приемливо. Не знам как се случи това.

# 83
  • 42.016399,23.101179
Със сигурност не е пренасочване. Няма у дома човек който да си играе с настройките а и номера на който звънях на сестра ми е служебен и няма как да е пренасочване.
Нищо не ви пречи да и погледнете телефона, за мен това е единственото разумно значение, а и нещо което се случва доста често.

# 84
И на мен ми се случи нещо странно - получих СМС с целувки и усмивки от някакъв турски номер. Нямам познати/приятели, които да се намират там, нито пък да имат турска СИМ-карта.
  Grinning Grinning Grinning

# 85
И на мен ми се случи нещо странно - получих СМС с целувки и усмивки от някакъв турски номер. Нямам познати/приятели, които да се намират там, нито пък да имат турска СИМ-карта.
Аз бих се притеснила, ако получа такъв смс. Често спай програмите идват така Simple Smile когато става дума за ъехника и странности не съм склонна да държа висшите сили отговорни. Но пък вярвам, че има хора със силно електромагнитно поле, коитл могат да предизвикат смущения. На мен ми се случва често дори не го намирам за странно.Simple Smile

# 86

Целта на този смс е да го намери ревнивия ти съпруг/съпруга и да се обади да разбере кой аджеба ти ги изпраща = демек да те хване в изневяра. А те ще му мълчат за амнасет лева за минута!
Въпросът е от къде са взели номера ти или ги изпращат наред.

# 87
И на нас се е случвало подобно. Мъжът ми набира приятеля си,а  звъни моя телефон. Поглеждам пише си,чеми звъни мъжа ми. А той пък ми показва, че на неговия дисплей пише името на приятеля му, т.е действително набира него. Техника, не може да и имаш вяра на 100 %. Peace

Същото ми се случи и на мен преди 10 дни! Звъня на приятелка,а той ме пита що му звъня като е до мен и ми показва телефона си. Но странното бе, че на неговия телефон имаше отбелязано, че е проведен разговор, който в действителност проведох от моя телефон т.е. звъннах на мама от моя телефон и ударихме 30 мин. лаф, а после той ме пита аз ли съм звъняла на мама от неговия телефон.  И двата пъти телефоните бяха относително близко. 

# 88
Ами сънищата...Имали ли сте сънища, които отчасти да се реализират след време? Аз лично съм имала поредица от такива сънища и мога да кажа, че не е приятно. Shocked
Ооо да,определено,за някои хора сънят е пълноценен и разтоварващ,в момента обаче е 4:51 и аз съм будна.Последно сънувах земетресението в Япония и цунамито(преди да се случат),после метеорита в Челябинск и скоро пак наводнение и как голяма сграда се срутва,доста висока,имаше сивочерен дим,някакъв странен розов пламък и адски трясък.Да спомена ли че подскочих два метра от леглото задъхвайки се цялата мокра SadНе мога да ги понасям тези сънища,а не дай си Боже да сънувам зъби после не мога да дойда на себе си.Отвратително е,защо ми се стовари на главата това идея нямам,да не можеш да мигнеш ей така като другите нормално SadКакви неща виждам насън...нямам думи.

# 89
  • Deutschland
Като каза зъби...два пъти сънувах че ми пада зъб и скоро след тези сънища умряха двама мои близки и то ненадейно, без да са боледували  Shocked, знам че да ти падне зъб насън, е смърт, затова не искам повече да сънувам такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт