Случи ми се нещо странно X

• 132 438
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
да,все едно,че всичките тия неща подсъзнателно съм ги знаела,но съм ги забравила....

# 181
Преди много години, когато почина дядо ми, през нощта на 40-тия ден баба ми беше чула тромави стъпки по коридора (типичните, които дядо правеше приживе) и отваряне на вратите. Стъпките продължили доста време и тя отворила вратата и извикала по име леля ми, която спяла в съседната стая като си мислила, че вероятно е тя. Но се оказа, че тя изобщо не е ставала през нощта.

# 182
  • Deutschland
В университета имах един професор по философия, който веднъж ни разказа, че имал сестра, която починала млада. До 40-тия ден от смъртта й,нощем той чувал как в нейната стая някой ходи леко, отваря се вратата, шкафа и т.н. След това стъпките и другите шумове секнали.

# 183
  • в 1001-та нощ
Не мисля, че "душите" или астрални/ефирни и т.н. тела - шумят. Тов е все едно, когто човек заспи и астралните/ефирни и т.н. тела се отделят - да се чуват стъпки .....отваряне на шкафове и т.н.  Mr. Green Синът ми заспива винаги до мен, не съм го "чувала" да ходи през това време.  Mr. Green

# 184
Извън темата за астралното , метафизичното и свръхестественото може ли ?
Най-странното нещо което ми се е случвало от месеци.

Вчера ходихме на кино на късна прожекция. Преди филма обаче подхвърлих на приятелите ми , че отивам до тоалетната , и тръгнах - как пък този път по изключение сама. Минава се там по едни коридори - с никой не се разминах. Влязох в дамската тоалетна където са мивките и огледалата - там нямаше никой - все пак мола е затворил , само киното работи. Отивам към кабинките - всичките, които видях - отворени и празни , човек или сянка не видях.
Тъкмо влизам в една произволна кабинка и врътвам заключалката вътре , преди да успея дори да се завъртя чувам как - някой отвън ТОЧНО пред вратата на кабинката (мъжки глас , непознат) - почва да пъшка и да стене недвусмислено със всичка сила! Толкова силно и демонстративно викаше , и на сантиметри от мен , пляскаше се по челото ли - не знам ,  че се смразих ! Стискам заключалката 1-2 минути замръзнала и обмислям в паника как да реагирам ако този почне да натиска вратата! Пъшка , рева - след малко спря , но не чух стъпки.  2-3 секунди не мърдам и не дишам  - само слушам ,  изведнъж  - над главата ми , за капак говедото ми изсипа някаква вода отгоре над вратата! И изчезна!  А аз седя в кабинка на тоалетна мокра и втрещена и се чудя какво по дяволите ми се случи току-що???????
 Shocked Shocked Shocked
След няколко минути излязох на бегом!
Извратеняк - ясно , ама от къде се взе , егати , в мола! И къде се скри , че ме издебна така , просто съм в шок Sick Що за човек прави това и с каква цел , какво му има???

# 185
  • Варна
Отвратително и ужасно..
Надявам се си съобщила на охраната..

# 186
Уф. Ще сънувам кошмари.

# 187
  • Deutschland
Ужас!!! Влизала съм в тоалетните на едно заведение, сама, нощес, приятелят ми ме чакаше на масата в бара. Тоалетните долу, бара горе... нищо не видях, но след време разбрах, че някога на мястото на тоалетните е имало бар, в който са убили младо момче, заклали по- точно. Добре, че тогава не го знаех  Shocked Shocked Shocked

# 188
  • Варна
Ужас!!! Влизала съм в тоалетните на едно заведение, сама, нощес, приятелят ми ме чакаше на масата в бара. Тоалетните долу, бара горе... нищо не видях, но след време разбрах, че някога на мястото на тоалетните е имало бар, в който са убили младо момче, заклали по- точно. Добре, че тогава не го знаех  Shocked Shocked Shocked

То от мъртвите няма какво да те е страх, от живите е страшно.. Tired

# 189
Палечка89, голям късмет си извадила, че само с уплаха си минала! Shocked
Обезателно информирай охраната на мола. Този изврятеняк явно дебне покрай тези тоалетни и рано или късно ще нарани някого сериозно  Sad

# 190
  • Ямбол
да споделя с вас...
...за няколко дена ходих да помагам на познати в селскотостопанство,кактоидае ...по време на работата тръгнах да взема материал от другата страна на склада ( той е дълъг около 200 м.)и посредата на склада от едната му страна ( има по малък около 30 кв.м.)чух шум ,обърнах се по навик .Видях котка която търсише изход от същия,когато осети че я наблюдава обърна се към мен ,погледна ме и очите и светнаха в ярко зелено за секунда и се скри,не беше отражение на светлината.В малкия склад има ниски прозорци,в посока юг-север,които не контактуват с прозорците на големия който гледат на запад и немогат да отразят слънцето.Случката беше преди обяд...

# 191
  • София
На моето куче винаги очите светят в зелено. Дори така излизат и на снимките. Това проблем ли е?
http://media.snimka.bg/s1/2069/030381842.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2069/030381853.jpg?r=0
Особено добре се вижда на втората снимка.
А при котетата това мисля е нормално и на съвсем тъмно.

# 192
  • Ямбол
дори и без да отразява светлина от някои източник ?

# 193
  • София
дори и без да отразява светлина от някои източник ?
Така мисля. По-скоро, че й е нужно съвсем мъничко отнякъде, за да "светне".  Mr. Green
http://forum.dog.bg/topic/44426-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BE% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

# 194

Общи условия

Активация на акаунт