Случи ми се нещо странно X

• 132 419
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Съвпадение е, но е много гадно. Не се разстройвай много. Нищо не може да направите, като си родите бебето, може да му подарите котенце за някой РД, много ще се радва.

# 226
  • Балчик
Какво да правите? В смисъл? Shocked
И аз бих искала нито едно животно да не умира, ама не може.
Като си вземете друг път котка, ваксинирайте я, това ще ви помогне много. Смъртността при неваксинирани животни е много висока. И за твое учудване не зависи от датата.

А ако си търсиш приключения и се вкарваш сама във филми- можеш и на врачка да идеш.

# 227
Като си вземете друг път котка, ваксинирайте я, това ще ви помогне много. Смъртността при неваксинирани животни е много висока. И за твое учудване не зависи от датата.

А ако си търсиш приключения и се вкарваш сама във филми- можеш и на врачка да идеш.

Малко грубо сте се изразили! Не мислите ли?! Но няма как и такива хора като вас ги има!

# 228

Малко грубо сте се изразили! Не мислите ли?! Но няма как и такива хора като вас ги има!
Джема ти е дала полезен съвет. Вместо да подкачаш като ощипана, 'Фани се замисли, че е права!

# 229
  • в 1001-та нощ
Имахме коте, което гледахме няколко години, след посрещане на новата 2013г. се разболя и след три дни почина на 4.1.2013. Преди няколко месеца си харесахме едно мъничко изоставено пред блока и мъжа ми започна да се грижи за него, но не можахме да го приберем, защото чакаме бебе и го гледаше в пред входа, а като беше студено го прибираше вътре. Разболя се и днес се простихме и с него, днес е 4.11.2013г. Много сме шокирани, не може просто да е съвпадение!? Не знам какво да правим!!!

Разбира се, че е съвпадение  Blush Календарът е много условно помагало на хората да отброяват дните, ако месеците бяха лунарни или календарът друг - нямаше да има съвпадение  Blush

# 230
  • Балчик

Не, не мисля. А Вие не мислите ли, че сте доста лековерна да търсите чак пък и какво да правите,след като две животинки са умрели на някакви дати? Странното е, че питате какво да правите, друго странно няма в случката. Питате и аз отговарям съвсем разумно за помощ на котетата. А за помощ на Вас, Вие си преценявате към кого ще се обърнете- психотерапевт или врачка.. Simple Smile Според мен щом търсите помощ в тази тема, сте по-склонна към второто.

# 231
  • До морето :)
Влизам в темата и гледам някаква непозната бъдеща мама за аватар си е сложила снимка на племенницата ми. Дали е странно?  newsm78

# 232
  • Талант на 2012,2013 г.
Чакат бебе, тя е писала. Peace

# 233
Дам, интересно ми е защо точно племенницата ми?  newsm78
Сигурно момичето някъде от гугъл е взело снимката, харесала я е, ама ми е интересно как точно я е търсила в гугъл. Пък може и да е позната на сестра ми и да ѝ е искала позволение. Любопитство.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 17:42 от Лече-Буболече

# 234
  • Варна
Дам, интересно ми е защо точно племенницата ми?  newsm78
Сигурно момичето някъде от гугъл е взело снимката, харесала я е, ама ми е интересно как точно я е търсила в гугъл. Пък може и да е позната на сестра ми и да ѝ е искала позволение. Любопитство.  Mr. Green

# 235
Аз защо виждам племенницата ми?  newsm78 Бъг в моята система сигурно.  Mr. Green

# 236
  • Талант на 2012,2013 г.
Да... или аз нещо не разбрах или.. newsm78

Аз помислих, че за подписа става въпрос.

# 237
Еми, продължавам да си виждам пашкулка. Странно.  Joy
Поне установих колко много си приличат с малката ми дъщеря.  hahaha

# 238
  • в 1001-та нощ
Аз също съм виждала мои снимки да се ползват от хора, които нито познавам, нито са ме питали .... нищо странно не виждам  Mr. Green

# 239
Още повече, че духовете и привиденията нямат нужда да отворят вратата, за да влязат, не оставят стъпки и не вдлъбват леглото, безплътни са  Blush
Ако искат могат да го направят

Общи условия

Активация на акаунт