Също имах ученичка, която ми е разказвала,че е кръстена на сестрата на баща си, която като момиченце също е била прегазена от автомобил. И тя е на 21 години и е студентка, отличничка. Дано и с нея всичко е наред, много хубава млада жена е.

радвам се , че не съм сама в странните ми случки. Снощи ми се случи нещо което не ми дава мира ,имам много странни истории , но снощната ме накара да потърся в нета какво ми се случи в действителност. Та лягам си на спалнята с малкия ми син и мъжа ми и вече се унасям, с отворени очи съм и слушам телевизора, даваха някакъв филм ,който мъжа ми гледаше. Аз бях в средата на леглото между мен и мъжа ми се появи мъж със зелена риза виждах го само до подмишниците .Усмихна се и ме целуна по бузата. Не се уплаших , размърдах се, затворих очи и заспах моментално .Но днес цял ден мисля" кой беше този човек?" Ако някой има мнение ,ще се радвам да прочета
и дотича , а аз колкото пъти погледнах, пустия му паяк все срещу мене - синът ми вече е на девет и когато види паяк отива при него и го разглежда сякаш е най -интересното нещо на света
може би има връзка . 2 . пак дни преди да родя , но малкия правехме ремонт и вече почиствах- изнасям кофата с мръсна вода да изсипя на дворната мивка ,а до нея бях сложила сушилка с дрехи и до сушилката с периферията виждам дядо ,който почина , левия си крак счупил на младини -една скала го премазала и му направили сложна операция крака си не загубил ,но не можеше да го свива в коляното и когато лежеше по гръб, имаше навик да вдига крака си, свиваше здравия и подпираше болния на него Не се уплаших продължих с почистването . Когато малкия се роди правеше с крака си точно като дядо, докато навърши месец ,беше много странно за мен. Имам още няколко такива случки но ще ви разкажа друг път . Поздрави и само добри същества нека се навъртат около вас