Случи ми се нещо странно X

• 132 448
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Само да вметна,т.н Модмен-Човека Пеперуда-съществува.Не искам да навлизам в подробности просто го има.Има и филм правен по действителен случай,мисля че Ричард Гиър е в главната роля.

# 136
Бррр, направо настръхвам като ви чета.
И у нас се е случило нещо странно след като почина дядо. На врата на гардероба ми висеше някакъв рекламен ключодържател, който би трябвало да свети, но аз не успях да го светна и го зарязах там. Мама го е видяла да свети в синьо. Като ми разказа аз го почовърках още и светна - червено. Няма логика да свети синьо, защото цвета на гсм оператора е червен...
Обясняваме си го като знак  Simple Smile

# 137
  • Варна
А този Мотман само нощем ли се появява? И зъл ли е? Има ли вероятност да влезе през прозореца?

# 138
  • Ямбол
Появата на Мотман на дадено място е п,едизвестие че ще се случи нещо лошо

# 139
  • Кьолн
Опонент,какъв е този човек - пеперуда? Може ли да разкажеш малко повече,че ме заинтригува?
  Момичета и момчета,дълго мислих дали да ви разкажа какво ми се случи през 2008г,но реших да пиша за да чуя вашето мнение,дали и на вас ви се струва странно...
   През 2008 година започнах работа в едно малко параклисче,попа,ми беше и все още ми е приятел и ме помоли да го подържам,чистя и да продавам свещички.Аз се съгласих,започнах и след месец разбрах,че съм бременна с второто си дете.С мъжа ми искахме само едно дете,и след дълго мислене реших да задържа детето,че две деца не са много. Аз си работех,беше ми приятно и тъй като съм и вярваща работата ми носеше удоволствие. Един ден сред многото хора които посещаваха църквата дойде една жена. Купи си свещички,запали си ги но дума не обели с мен,само мълчеше. Това го запомних защото който влезеше в параклиса все разговаряше с мен и ме питаше за иконите за всичко. Та жената тръгна да излиза и изведнъж се спря обърна се,върна се и остави една рокличка на една маса пред иконата на Богородица. Тъкмо да я попитам защо,тя излезе... След около минута се върна и остави едно костюмче за момченце пак бебешко.Аз докато се сетя да я питам защо ги оставя тя излезе и си замина. Стояха тия дрешки там докато не стана време да затваряме параклиза за зимата. Попитах Отчето какво да правя тия дрешки ,той ми вика вземи ги и ги дай на някое детенце. Той не знаеше че съм бременна. Та мина зимата,аз забравих за тия дрешки и дойде време детето да се роди,имах прекрасна дъщеричка.Но след около 7 месеца разбрах,че пак съм бременна. Роди ни се и момченце. Все си мисля,че това не е случайно,че всичко е предначертано.... Вие какво мислите,може и да се вкарвам във "филми"но нещо все ме кара да мисля за това...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 17:58 от mozila

# 140
  • Ямбол
MOZILA  извинявай че ти се бъркам във въпроса ти към колежката ти но ти препоръчвам да гледаш филма " The.Mothman.Prophecies.2002 " който е направен по действителен случай (пише го в началото на филма )

# 141
  • Ямбол
...filma moje da ti otgovori na nqkoi ot Vachite vaprosi ! ( izvinete me za Latinicata )

# 142
Опонент,какъв е този човек - пеперуда? Може ли да разкажеш малко повече,че ме заинтригува?
  Момичета и момчета,дълго мислих дали да ви разкажа какво ми се случи през 2008г,но реших да пиша за да чуя вашето мнение,дали и на вас ви се струва странно...
   През 2008 година започнах работа в едно малко параклисче,попа,ми беше и все още ми е приятел и ме помоли да го подържам,чистя и да продавам свещички.Аз се съгласих,започнах и след месец разбрах,че съм бременна с второто си дете.С мъжа ми искахме само едно дете,и след дълго мислене реших да задържа детето,че две деца не са много. Аз си работех,беше ми приятно и тъй като съм и вярваща работата ми носеше удоволствие. Един ден сред многото хора които посещаваха църквата дойде една жена. Купи си свещички,запали си ги но дума не обели с мен,само мълчеше. Това го запомних защото който влезеше в параклиса все разговаряше с мен и ме питаше за иконите за всичко. Та жената тръгна да излиза и изведнъж се спря обърна се,върна се и остави една рокличка на една маса пред иконата на Богородица. Тъкмо да я попитам защо,тя излезе... След около минута се върна и остави едно костюмче за момченце пак бебешко.Аз докато се сетя да я питам защо ги оставя тя излезе и си замина. Стояха тия дрешки там докато не стана време да затваряме параклиза за зимата. Попитах Отчето какво да правя тия дрешки ,той ми вика вземи ги и ги дай на някое детенце. Той не знаеше че съм бременна. Та мина зимата,аз забравих за тия дрешки и дойде време детето да се роди,имах прекрасна дъщеричка.Но след около 7 месеца разбрах,че пак съм бременна. Роди ни се и момченце. Все си мисля,че това не е случайно,че всичко е предначертано.... Вие какво мислите,може и да се вкарвам във "филми"но нещо все ме кара да мисля за това...

Ето ти от Уикипедия за Мотман
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD

# 143
Е хубаво де филма та филма!
Ама в тая тема писаха хора дето са го виждали, ето и човека ми разказва и съм сигурна, че не лъже и нищо лошо не се е случвало!
Що така набеждавате хвъркатото?  Crazy

# 144
Туй хвъркато по-добре да не го срещам, че се гътна от инфаркт  newsm43

# 145
В нашия коридор се е заселило нещо страшно. Повечето нощи към 1 часа започва да се чува подобие на  стъпки, провлечени и противни, все едно нещо огромно и слузесто пълзи в мрака на етапи. Ламинатът започва да пука, звуците се местят, но не са от съседите.  Confused Все за Ктхулу се сещам. Некомфортно ми е.

# 146
Все за Ктхулу се сещам. Некомфортно ми е.
Какво е това?   Animal Snail

# 147
Все за Ктхулу се сещам. Некомфортно ми е.
Какво е това?   Animal Snail

Чудовище от произведенията на Лъвкрафт. Sick

# 148
В нашия коридор се е заселило нещо страшно. Повечето нощи към 1 часа започва да се чува подобие на  стъпки, провлечени и противни, все едно нещо огромно и слузесто пълзи в мрака на етапи. Ламинатът започва да пука, звуците се местят, но не са от съседите.  Confused Все за Ктхулу се сещам. Некомфортно ми е.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но има огромна вероятност да е плъх. Не знам в кой квартал живееш, но моя близка от Надежда ми разказа подобна покъртителна история, в която бил замесен именно голям тлъст плъх. Историята й започна по сходен начин - стъпки, тътрене, драскане, липсващи бонбони от фруктиерата в хола. Направо й се учудих как е издържала да разбере какво е, аз моментално щях да реша, че е някакво....необичайно присъствие и бих се чупила. Стига да не съм пукнала от страх преди това.

# 149
  • в 1001-та нощ
...Все си мисля,че това не е случайно,че всичко е предначертано.... Вие какво мислите,може и да се вкарвам във "филми"но нещо все ме кара да мисля за това...

начертано е, аз многократно съм се убеждавала, когато са ми казвали, че ще се случи нещо, което ми се струва невъзможно и се случва точно така - без да е искано .....

но не мисля, че има връзка между жената и твоя живот  Peace

Общи условия

Активация на акаунт