Случи ми се нещо странно X

• 132 419
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Чакат бебе, тя е писала. Peace
Дам, интересно ми е защо точно племенницата ми?  newsm78
Сигурно момичето някъде от гугъл е взело снимката, харесала я е, ама ми е интересно как точно я е търсила в гугъл. Пък може и да е позната на сестра ми и да ѝ е искала позволение. Любопитство.  Mr. Green

newsm78 newsm78 Нямам аватар бебе, коте е. Никога не съм сменяла профилната си снимка, винаги е била тази.

# 241
 Joy
Загадката с котешката племенница- ако някой пише книги на ужасите, може да използва това заглавие, подарявам му го  bowuu

Моля, ако някой разпознае някой роднина на моя аватар, да не се сърди- какво да направя като е толкУ сладък Simple Smile

# 242
  • Балчик
Joy

Моля, ако някой разпознае някой роднина на моя аватар, да не се сърди- какво да направя като е толкУ сладък Simple Smile

Joy

# 243
Темата се казва: Случи ми се нещо странно. Не съм чела нищо по темата много отдавна.

# 244
Темата се казва: Случи ми се нещо странно. Не съм чела нищо по темата много отдавна.

Да бе!  Crossing Arms Хичкок и Стивън Кинг ако надушат тука далаверата с подменените аватари ще се бият кой пръв да филмира Аватарите или И-ТО. Тогава не странно, а страшно ще бъде като се гледа!

Между другото това с подмяната на снимките е бъг в самия компютър и обикновено се случва когато разменените снимки имат еднакви имена (така каза един много залюпен програмист = много знаещ такъв)  bowuu

# 245
Темата ми е интересна, аз като цяло обожават тези истории за странни неща! Искам да споделя нещо,което ми е много интересно и ми се случвало не веднъж... Отивам на място,на което никога преди не съм била, а ми се вижда страшно познато и сякаш съм го посещавала и преди...

И на мен ми се е случвало...много съм се чудила.

# 246
  • Варна
Темата ми е интересна, аз като цяло обожават тези истории за странни неща! Искам да споделя нещо,което ми е много интересно и ми се случвало не веднъж... Отивам на място,на което никога преди не съм била, а ми се вижда страшно познато и сякаш съм го посещавала и преди...

И на мен ми се е случвало...много съм се чудила.

Дежавю

# 247
  • В един копнеж!
Преди години много вярвах...сега, незнам.
Моята майка обожаваще бабите си. Двете й баби починаха все на светли празници, едната, а после и другата-точно на четиридесетия ден от смъртта на първата. Беше голям стрес, но...с едната си баба, по майчина линия, като че ли имаше по-силна връзка. В деня, когато умира прабаба ми, вечерта майка ми ляга да поспи малко...едва легнала и усетила някой да й дърпа края на завивката. Веднъж, втори път. Много се уплашила и прошапнала:"-Бабо, моля те, ако си ти, остави ме, че ме плашиш..." И дърпането спряло.
Това и до днес нямаме обяснение...
Другото, което само аз съм стигнала до този извод и не съм споделяла с никого...случката се случва пак с мой познати. Две сестри,близначки,умират в рамките на разстояние от 1-2 години. На следващата година, внучката  и жаната на внука на една от починалите близначките, в една и съща година, в рамките на два месеца и двете забременяват. До края на годината се родиха две момиченца, в едно семейство. Мисля си дали има нещо...нещо?! Две сестри близначки в предишен живот, сега отново се раждат в кръга на тази фамилия, но този път като братовчедки....И това ако е случайност?! Не мисля, че има случайност.

# 248
За близначките няма нищо странно. Аз имам много братовчеди набори, а сега и децата са ни набори, чиста случайност  Wink newsm78

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 15:40 от ira722

# 249
  • Балчик
За близначките няма нищо странно. Аз имам много братовчеди набори, а сега и децата са ни набори, чиста случайност  Wink newsm78

Ами тя си го е изкрещяла в подписа- вярва си в нещо, независимо дали е така.

# 250
  • В един копнеж!
Всеки си има свойте виждания и в какво да вярва..колкото до темата споделих, че за мен лично е странно това съвпадение...случайно или не! Flutter

# 251
  • Балчик
Всеки си има свойте виждания и в какво да вярва..колкото до темата споделих, че за мен лично е странно това съвпадение...случайно или не! Flutter

и аз винаги съм се удивлявала на невидимата връзка между близнаците , а на Джемма
не обръщай внимание , тя в този форум е като мирудията  hahaha
Джемма мир !  Peace

# 252
# 253
Здравейте!

И аз искам да споделя нещо странно, което ми се случи миналата нощ. По-гадното е, че ми се е случвало и преди и все още нямам обяснение. Все още не мога да определя дали е сън и какво съм сънувала, но усещането е адски кофти.

Заспивам си снощи най-нормално и по едно време като че ли се събудих. Ей така най-внезапно. Усещам се будна, спомням си всичко, но не мога да отворя очи и да помръдна. Чувствам, че зад мен от главата до края на торса има някакво присъствие, все едно някой се е настанил зад мен. Опитвам се да се обърна, но не мога. Нетленна фигура на мъж, това усетих. Все едно се опитваше да премине през мен и усещах силно напрежение в гърба и в корема, който се сви два пъти. Все едно някой те стиска отвътре.

Започнах наум да му крещя да се махне, защото нямах сили да извикам. Казвах "махай се, разкарай се". Изобщо не разбирах каква му е целта и какво иска. Само да ме уплаши или какво? това мъчение продължи няколко пъти на вълни все едно. После, може би сънувах, но умствено си представих, че се насилвам да стана и тичам по коридора до терасата. Отварям вратата и излизам на терасата и когато вдъхнах въздух това нещо все едно се махна.
После като че ли отново се събудих в леглото и се ослушах за чуждото присъствие, но го нямаше.
Във всеки случай беше отвратително. Случвало ми се е и преди: два или три пъти.

Днес разсъждавах дали пък това не е моето собствено астрално тяло, което се отделя докато спя и затова да ми се струва, че така тежи. Но пък имах усещане като да съм си в мойто си тяло, т.е. ако беше това сигурно нямаше да го чувствам като заплаха.

Още съм уплашена и още го мисля. И тъй като не се сещам в момента за някакви специализирани форуми, от които да получа мнение, реших да споделя тук. 

# 254
Здравейте!

И аз искам да споделя нещо странно, което ми се случи миналата нощ. По-гадното е, че ми се е случвало и преди и все още нямам обяснение. Все още не мога да определя дали е сън и какво съм сънувала, но усещането е адски кофти.

Заспивам си снощи най-нормално и по едно време като че ли се събудих. Ей така най-внезапно. Усещам се будна, спомням си всичко, но не мога да отворя очи и да помръдна. Чувствам, че зад мен от главата до края на торса има някакво присъствие, все едно някой се е настанил зад мен. Опитвам се да се обърна, но не мога. Нетленна фигура на мъж, това усетих. Все едно се опитваше да премине през мен и усещах силно напрежение в гърба и в корема, който се сви два пъти. Все едно някой те стиска отвътре.

Започнах наум да му крещя да се махне, защото нямах сили да извикам. Казвах "махай се, разкарай се". Изобщо не разбирах каква му е целта и какво иска. Само да ме уплаши или какво? това мъчение продължи няколко пъти на вълни все едно. После, може би сънувах, но умствено си представих, че се насилвам да стана и тичам по коридора до терасата. Отварям вратата и излизам на терасата и когато вдъхнах въздух това нещо все едно се махна.
После като че ли отново се събудих в леглото и се ослушах за чуждото присъствие, но го нямаше.
Във всеки случай беше отвратително. Случвало ми се е и преди: два или три пъти.

Днес разсъждавах дали пък това не е моето собствено астрално тяло, което се отделя докато спя и затова да ми се струва, че така тежи. Но пък имах усещане като да съм си в мойто си тяло, т.е. ако беше това сигурно нямаше да го чувствам като заплаха.

Още съм уплашена и още го мисля. И тъй като не се сещам в момента за някакви специализирани форуми, от които да получа мнение, реших да споделя тук. 

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0% … D0%B8%D0%B7%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт