Случи ми се нещо странно X

• 132 423
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Не знам как да коментирам, Хексе.... Rolling Eyes
При мен беше по-различно. Винаги, когато ми предстоеше неприятност, разболяване, някакво премеждие, през което трябваше да премина, дори без да засяга лично мен, винаги сънувах дядо ми. Щом се появеше насън, си знаех, че нещо лошо ще става, беше ми като знак. Години наред беше така. Вече не го сънувам. Никога последните години. Знам твоето мнение за това, което си говорим в другата тема, но имам свое обяснение защо дядо ми изчезна от сънищата ми. Просто не е бил той. А образът му вече не е нужен за създаване на връзка с моето съзнание. Тя става директно.

# 121
  • New Zealand
Няколко пъти съм сънувала починалият ми дядо, който ми каза неща, които се сбъднаха до най- малката подробност. От две години, обаче, сънищата ми с него изчезнаха...

# 122
Темата ми е интересна, аз като цяло обожават тези истории за странни неща! Искам да споделя нещо,което ми е много интересно и ми се случвало не веднъж... Отивам на място,на което никога преди не съм била, а ми се вижда страшно познато и сякаш съм го посещавала и преди...

# 123
И на мен ми се е слу4вало това със познатите места .
А за сънуването на мъртъвци съм сънувала само дядо ми ( не знам дали е е от зна4ение със дядо ми нямаме никаква кръвна връзка),но само той ми се присънва

# 124
  • Балчик
Темата ми е интересна, аз като цяло обожават тези истории за странни неща! Искам да споделя нещо,което ми е много интересно и ми се случвало не веднъж... Отивам на място,на което никога преди не съм била, а ми се вижда страшно познато и сякаш съм го посещавала и преди...

Че то това на всеки се случва и си има съвсем логично обяснение.

# 125
ония ден пътувах с влака и едни стари дядовци  Mr. Green си говореха за такива случки и единият подхвана история .. следната :

Навремето едно семейство вечерта лягат да спят .. Жената Бременна и сънува как идват орисници и си говорят над корема й : Да го оставим ли да живее ?? Хайде от нас да мине ще го оставим да се роди и да расте , та да видим колко хубав момък ще порасне !! Но помни ,че като навърши 23 г. ще се разболее и ще умре !! ..
След което жената разказала на мъжа й какво е сънувала .. Той не повярвал .. и така минали години .. Жената родила Момче - хубаво ,умно и всичко било наред !!
И ето ,че навършило 23 ,разболяло се и починало !!
Жената казала Видя ли ,че бях права преди години .. А Мъжът съжалил ,че на повярвал на Жена си ..

# 126
  • Балчик
Ама разказваш за 6+. Simple Smile

# 127

това как да го приемам  Laughing (правя преразказ)

# 128
  • Балчик
Като изключим грешките, все едно разказваш приказка. Simple Smile

# 129
Здравейте,искам да ви разкажа една странна случка от моя живот.Баща ми почина преди една година,беше много тежко изживяване за мен.Сънувах го един единствен път,почти веднага след погребението.В съня ми той само се усмихваше,за мен това беше някакъв знак,че е добре,но моята леля го сънува много често.Един ден дойде на майка ми на гости и започна да разказва поредния си сън,преминавайки покрай тях двете чух леля ми да казва -метнала си чантата на рамо и хич не и е на акъла.Майка ми се притесни защото наближаваше да струваме на татко една година и каза че не носи чантата си на рамо,аз тогава се замислих и в един момент ми светна,че моята чанта е постоянно на рамото ми.Не обърнах особено внимание,но след няколко дни точно в деня в който струвахме една година,аз катастрофирах.Не беше нещо сериозно,но излетях от пътя и наврях колата между една ограда и един стълб.Разстоянието е толкова тясно ,че в нормална ситуация много трудно ще премине кола,аз се отървах само със счупено огледало и много силна уплаха.След като ми премина първоначалния стрес,изтръпнах като си помисля,че можеше да оцеля стълба или оградата,но в този момент някой сякаш ми хвана кормилото и ме насочи точно там.След тази случка аз вече знам,че баща ми е винаги около мен и ме пази,опитал се е да ме предупреди,но аз не разбрах посланието от съня на леля ми.След време ми стана още по странно,защо не го сънувах аз след като предупреждението бе към мен и от къде е знаел,че точно в този ден в който леля разказа съня си аз ще бъда там и ще чуя разговора им тъй като не живея там,но ако не беше странно сега нямаше да ви го разказвам

# 130

На мен не се е,обратното обяснение какво е?

# 131

Аз също бих желала да разбера какво е обяснението Simple Smile)

# 132
  • Кьолн
Ами момичета това се казва Дежавю. Аз не веднъж съм го изпитвала да отида на място или да правя нещо и сякаш вече съм го преживявала

# 133
Ами момичета това се казва Дежавю. Аз не веднъж съм го изпитвала да отида на място или да правя нещо и сякаш вече съм го преживявала
JoyЗнаем,знаем.Питам защо на мен не ми се е случвало.

# 134
  • Кьолн
Ами не е много смешно. Просто не си спомняш.Все някога пак ще го усетиш

Общи условия

Активация на акаунт