Случи ми се нещо странно X

• 132 411
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
За мен най-странното нещо е свързано с най-хубавото събитие в живота ми. В края на бременността ми бях без работа и се чудех как да запълвам дните си, та един ден реших да си напиша на листчета дати - 30 дни преди и 30 дни след термина - станаха 60 листчета. Тегля си листче - 29.10, викам си - еее не, много е рано, термина ми е 22.11. Връщам и бъркам листчетата, тегля пак - 29.10. Казвам си - ха, какво съвпадение. И пак връщам, бъркам, тегля. Отново 29.10!!! Изтръпнах направо...
И така, минаха се доста дни, и като наближи датата, около 25.10 си приготвих аз багажа за болницата, макар уж да остава почти цял месец. Сигурно се сещате за края на историята Simple Smile На 29.10 към 1ч. посреднощ ми изтекоха водите и в 9ч. родих едно здраво и прекрасно момченце!
После и други странни неща са ми се случвали, като най-често е това да се обаждам на приятелка точно когато тя има нужда от мен (случвало се е много пъти), или си звъним с мама в абсолютно една и съща секунда (което също вече свикнах защото не е рядкост).

# 256
На мен не са ми се случвали подобни странни неща и по-добре, че съм такава пъзла.. Обаче приятелят ми ми е разказвал, когато бил на 18-19 години му се случило нещо много странно. Баба му тъкмо била взела пенсия и той й поискал да му даде 100лв, тогавашните 100лв не сегашните пари, на монети. Само че тя не му дала, казала че няма. На следващия ден починала, на по-следващия погребението. В деня след погребението приятеля ми се събужда сутринта и какво да види - на шкафчето до него оставени 100лв на монети, наредени на куличка. Разпитвал майка си, баща си дали те не са ги оставили, ама не. Така и до ден днешен незнае откъде са се взели тея пари.

# 257
Темата ми направи голямо впечатление и даже се върнах да чета и предишните. Даже като се чух с майка ми днес й разказах и на нея. И познайте тя какво ми каза:
Прабаба ми виждала души, поне така го обяснявала тя. С периферното си зрение постоянно виждала сенки, които се движат, а когато се обърнела там нямало никой. Но не се плашела - била свикнала. Разказвала на майка ми, че не всеки човек има тази способност да ги вижда. Е да, ама и майка ми ги вижда. Досега не ми го е разказвала, чак днес като отворих тази тема. И тя постоянно виждала сенки - как някой седи на дивана, а всъщност няма никой, как някой минава покрай нея. Дори ми разказа за последния път като видяла душа - било преди няколко месеца, на моя бал. Обадих й се сутринта да дойде да ме вземе от дискотеката. Тя станала, облякла се и се качила в колата. И докато се навеждала да си закопчае колана с периферното зрение видяла как някой бавно минал покрай вратата на колата, ама не му обърнала кой знае какво внимание. Запалила колата и светнала фаровете с мисълта да не сгази човека, който минал покрай нея като тръгне. Да ама човек нямало...

И сега като се сетя за всички онези пъти, в които съм виждала вкъщи сенки по стените или ми се е струвало, че някой мърда до мене, а всъщност като се обърна е нямало никой....  newsm43 newsm43

# 258
  • София-в сърцата на моите деца
Темата ми направи голямо впечатление и даже се върнах да чета и предишните. Даже като се чух с майка ми днес й разказах и на нея. И познайте тя какво ми каза:
Прабаба ми виждала души, поне така го обяснявала тя. С периферното си зрение постоянно виждала сенки, които се движат, а когато се обърнела там нямало никой. Но не се плашела - била свикнала. Разказвала на майка ми, че не всеки човек има тази способност да ги вижда. Е да, ама и майка ми ги вижда. Досега не ми го е разказвала, чак днес като отворих тази тема. И тя постоянно виждала сенки - как някой седи на дивана, а всъщност няма никой, как някой минава покрай нея. Дори ми разказа за последния път като видяла душа - било преди няколко месеца, на моя бал. Обадих й се сутринта да дойде да ме вземе от дискотеката. Тя станала, облякла се и се качила в колата. И докато се навеждала да си закопчае колана с периферното зрение видяла как някой бавно минал покрай вратата на колата, ама не му обърнала кой знае какво внимание. Запалила колата и светнала фаровете с мисълта да не сгази човека, който минал покрай нея като тръгне. Да ама човек нямало...

И сега като се сетя за всички онези пъти, в които съм виждала вкъщи сенки по стените или ми се е струвало, че някой мърда до мене, а всъщност като се обърна е нямало никой....  newsm43 newsm43
Това се получава при повечето  възрастни хора,когато не им се оросява мозъка.Трябва да пият повече вода и да имат повече социални контакти. Peace

# 259

Това се получава при повечето  възрастни хора,когато не им се оросява мозъка.Трябва да пият повече вода и да имат повече социални контакти. Peace
Хахахааа е майка ми е на 39години, никога не си стои вкъщи, винаги е по магазините. Колкото и да ми се иска да намеря логично обяснение за тези сенки, това някак не ми се вписва много-много.

# 260
  • в 1001-та нощ
Може да се консултира и с офталмолог  Peace

# 261
E айде сега! Кастанеда може да вижда сенки майка и не може!

# 262
Като дете има един много ярък спомен за присъствие в къщата ни. Нищо не виждах, но усещах присъствие, енергия, движеше се и се приближаваше до мен. Бях около 13-14 годишна. Бях изплашена, не знаех какво е. Помолих се да си иде. То се спря до леглото ми, в непосредствена близост и изчезна.

Докато бях бременна спорехме за името на детето. Реших да я попитам кое име си е избрала. Няколко вечери я молех да ми даде знак кое име иска. Нищо не последва и спрях. След около 2 седмици сънувах някакъв глас, който нашепва един от вариантите. Реших, че не е достатъчно и пак я помолих да ми даде ясен знак. След време сънувах едно прекрасно къдрокосо момиченце на не повече от 2 години да си играе в градинката, тича, скача ... а аз я виках по име "Ния, ела" "Ния, нетака!" Кръстихме я Ния. Като наближи 2 годинки приличаше точно на онова момиченце в градинката. 1 към 1 сън и реалност!

# 263
Момичета, а за тази така голяма новина какво ще кажете?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2482377

# 264
Монтаж.  Peace

# 265
  • Варна
Аз пък колкото и да се зверя не виждам абсолютно нищо.
Ми-ра,
това с името според мен е плод на подсъзнателното ти желание да кръстиш детето по определен начин, не виждам нищо странно в него. Молиш се да сънуваш нещо и накрая го сънуваш.

# 266
Момичета, а за тази така голяма новина какво ще кажете?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2482377
В България явно не са чували за photo bombing
Не знам защо уж сериозен ежедневник се занимава със сензации тип в-к Шок.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 11:13 от Burmette

# 267
Ама снощи в новините го показваха, аз за това и потърсих днес в нета

# 268
Аз пък колкото и да се зверя не виждам абсолютно нищо.
Ми-ра,
това с името според мен е плод на подсъзнателното ти желание да кръстиш детето по определен начин, не виждам нищо странно в него. Молиш се да сънуваш нещо и накрая го сънуваш.
Странното не беше, че съм сънувала името, а че детето което сънувах приличаше досущ на вече 2 годишната ми дъщеря!

# 269
  • софия
 #CrazyМоите странни неща се случиха след смъртта на майка ми и дядо ми преди три години.Двамата починаха в един ден с  няколко часа разлика,независимо един от друг,дори в различни къщи.Вечерта след погребението бях в дома на приятеля ми и тогава както си седяхме в хола на дивана,телевизора,който беше на бг канал,изведнъж смени канала на HBO-филмовия.Огледахме се всички(и брат му беше с нас)дистанционното на масата,взехме го и сменихме канала,неуспешно,така няколко опита и тв-то само минаваше на филмовият канал(така цяла вечер).Решихме,че дистанционното се е прецакало и че на другия ден ще го носим да го сменяме.Само да кажа,че две години откакто майка ми се разболя, стоеше само вкъщи и гледаше филми през всяка свободна минута!Като маниак беше.На следващият ден всичко с ТВ си беше нормално!
Следващата ми случка беше на 20 ден от погребението(да кажа,че 20 дена всеки ден ходехме на гробищата така се правело)бяхме на гроба и правехме помен след който не се налагаше всекидневно посещение.Тръгнахме си и се натоварихме в джипа аз,приятелят ми,сестрите ми и една приятелка на майка ми,след като минахме оградата на гробищният парк по ламарината на колата започна едно блъскане,спряхме,приятелят ми слезе,огледане видя нищо и потеглихме.След 5 метра отново,пак спиране,проверяване пак нищо след още 5 метра-всичко отначало!Така докато не напуснахме селото изобщо-тогава тропането окончателно спря!Все едно майка ни не искаше да си тръгваме!Бяхме уплашени всички. #Crazy

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 01:21 от andjelina djuliq

Общи условия

Активация на акаунт