Случи ми се нещо странно X

• 132 381
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
да,преди да си отидат от този свят и мои близки си разговаряха с въображаеми починали...баба ми,която е била на легло изведнъж станала и отишла до банята да се изкъпе,преоблякла се след това,като не спирала да си приказва с някой...след няколко часа починала...майка ми ми го разказа

а при кончината на татко ми също дни наред разговаряше,кога бълнувайки,кога с полуотворени очи,аз съм била почти денонощно до него и бях свидетел... Cry

# 496
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Попаднах случайно на темата и реших да споделя и моите странни сънища, според една приятелка може да съм медиум...ама тогава да ми кажат числата от тотото де  Laughing

Преди 3 години някъде сънувах починалия си дядо, яви ми се на сън и каза, че му е студено, помоли ме да му дам нещо да се завие и аз грабнах едно жълто одеялце на сина ми и му го дадох. Същото това одеалце го бях изпрала и простряла на терасата да съхне. Като се събудих сутринта одеалцето го нямаше - ей така целия ред дрехи си стои и на мястото на одеалцето - празно. Мъжът ми ходи, обикаля блока да не е паднало долу, но не го намери.

Съвсем наскоро сънувах и баба ми, тя си отиде мин. година на 15-ти април, та сънувам я аз, седнала на масата, с една зелена жилетка - любимата й, спокойна и ми говори: "и да кажеш на майка ти да не ми раздава дрехите", казвам го аз това на майка ми на следващия ден следобяд и тя ми казва" олеее ама аз сутринта оставих една торба до казаните" ... е как съм можела да знам или да си го нагодя подсъзнателно и после й казвам още, че баба ми ми е казала "и да ми сложите снимка на паметника", казвам го това на майка ми, а тя ми отговаря, че паметника е поръчан, но ще е готов за годишнината. На другия ден майка ми решила да провери какво става с паметника и се оказало, че от фирмата са го направили и сложили на гроба, но не звъннали на наш'те, за да не ги притесняват с плащането...

Айде кажете ми сега какво е това според вас?!

# 497
  • София
 И татко, преди да почине е махал и си е говорел с някой.

Друго ми е интересно, скоро се убедих,че е вярно,че рано или късно истината излиза наяве.

Не знам съвпадение ли е, но седем години след като прекратиха трудовия договор на дъщерята, тя говорейки си с една жена от съседен блок, разбра защо така внезапно и безпричинно и е бил прекратен договора.

Седем години си блъска главата и накрая се оказа,че тази жена и разказала как дъщеря и си е намерила работа.И коя мислите,че била тази работа, работата на моята дъщеря.Та тази жена помолила сина си,който бил приятел на шефа на дъщерята, да намери работа на сестра му.И понеже дъщерята е току-що е назначена, било решено нея да уволнят, а да вземат другата.И жената се хвали,как дъщеря и си е намерила работа,и ,че колко било хубаво,защото  била самотна майка с дете, и то точно пред човека,който са махнали,също самотна майка с две годишно дете.

Когато дъщеря ми и казала,че нея са махнали, за да сложат нейната дъщеря, жената се разревала и започнала да се извинява. Но молбата на една майка за дъщеря и, съсипа живота на чужда дъщеря, съсипа и самочувствието, докара и панически атаки, защото мислеше,че се е провинила в нещо и не можеше да преживее това уволнение...

Прибира се дъщерята и казва, аз казах ли ти ,че рано или късно ще разбера защо ми прекратиха договора! А уж се заговорили покрай кучетата.

# 498
  • Хасково
Баба ми почина преди 6 месеца в страшни мъки.. РАК  cry
Цялата една седмица преди да почине викаше на баща ми: "Баща ти ме чака. Баща ти ме вика." (т.е. моя дядо, който не съм виждала, тъй като е починал много млад). А два дена точно преди това супер много настояваше да си я приберем в нейната къща на село (ние я бяхме взели при нас, за да можем да я гледаме). Което значи че мъртвите знаят, кога идва края.

Друго необяснимо, дори повече от това е, че като ходихме до село след като баба почина, една лампа на двора светваше, а после я гледах беше изключена от ключа. Като тръгвахме загасваше, а като отивахме слветваше. Сигурна съм в това, баща ми каза, че е някакво късо, но аз мисля че баба ни посрещна и изпрати. Това се случи само на 3 и 9 ден. Повече не се е случвало.

# 499
  • Sofia
казват,че до 40-ия ден са до нас Cry душата им...

# 500
  • Хасково
Сигурно е така Simple Smile Аз все пак вярвам че близките ни винаги бдят над нас Simple Smile

# 501
  • В.Търново
Сигурно е така Simple Smile Аз все пак вярвам че близките ни винаги бдят над нас Simple Smile

Не е винаги.Само, ако им е отредена ролята да са ангели хранители.Но иначе напускат земята и отиат в отвъдното.Не може по всяко време да са при нас.

# 502
Намерих снощи някакви зелени листа в тоалетната... Какво може да е и защо?

# 503
  • Варна
Намерих снощи някакви зелени листа в тоалетната... Какво може да е и защо?

Някой ги е изхвърлил там? Thinking

# 504
  • София
Или е ял салата!

Преди години бяха ми донесли риба, аз я изчистих и хвърлих вътрешностите в тоалетната.Дъщерята без да знае, става от тоалетната и започва да пищи,че са и изпаднали вътрешностите, изкара си акъла.Те нали мехурите не потъват, изкарах и акъла.Беше дете,а и не знаеше,че съм хвърлила там мехурите от рибата.

# 505
Да хвърлил ги е някой. Обаче не сме ние с ММ. Сутринта като тръгвахме за работа ги нямаше. Не приличаха на салата, по-скоро като листа от смрадлика - някакви такива стрити.

# 506
  • Варна
Да хвърлил ги е някой. Обаче не сме ние с ММ. Сутринта като тръгвахме за работа ги нямаше. Не приличаха на салата, по-скоро като листа от смрадлика - някакви такива стрити.

Ами кой друг има достъп до тоалетната?  Rolling Eyes
Как очакваш да познаем кой е, като не даваш подробности. Да разбираме, че не са свежи листа, а тип подправки?

П.П. Детето си е изхвърлило марихуаната?

# 507

Ами кой друг има достъп до тоалетната?  Rolling Eyes
Как очакваш да познаем кой е, като не даваш подробности. Да разбираме, че не са свежи листа, а тип подправки?

П.П. Детето си е изхвърлило марихуаната?

По-скоро бабата си е хвърлила марихуаната  hahaha Дете няма налично. Ключ от апартамента по принцип свеки и лудата й майка не би трябвало да имат... ама вече не съм много сигурна

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:38 от zai4eee

# 508
  • Sofia
разсмяхте ме с тези догадки и предположения Joy

преди около 10 год. и аз имах загадка относно листа в банята...имахме гости,които останаха да пренощуват у нас,нещо се наложи да излязат вечерта,дадох им ключа,за да не ни будят когато се прибират....на сутринта ставам и цялата баня и тоалетна/общи са/,мивка, в полепнали кафяви листа,клонки...в първия момент се стреснах,после започнах да си мисля откъде може да са...изчистих ги, беше късна есен,влажна,дъждовна.... помислих ,че гостите са си почиствали обувките в мивката...ама чак пък такава несъобразителност да не си почистиш след това....нищо не им казах на сутринта,но останах с много лошо впечатление от тях Crossing Arms

# 509
  • В.Търново
Може да е върнал канала.От горните етажи, ако са изхвърляли нещо такова и е избило във вашата тоалетна чиния.При нас се е случвало.
Нали говорим вътре за тоалетната чиния или са били по пода в тоалетната...?

Общи условия

Активация на акаунт