Случи ми се нещо странно X

• 132 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Вътре само. Обаче това за връщането не мога да си го представя. Може ли да стане без да сме пускали водата?

# 511
  • В.Търново
Да, може.При нас така става.

# 512
  • Deutschland
Случка от петък. Дъщеря ми предната вечер сънувала, че съм умряла и се събужда с рев. Доста трудно ми беше да я успокоя, но и за собствено успокоение реших да ида до близките гробища да прелея на близките ми там. Имам баба и дядо там погребани и един колега, загинал при неизяснени обстоятелства. Та спирам аз до гроба на колегата, късен следобяд беше, на гроба му оставени шише и минерална вода и шише с вино. Взех шишето с минерална вода, развивам капачката и изведнъж тя полетя с такава скорост настрани, все едно някой я изтръгна със сила от ръцете ми  Shocked Потърсих я къде е, вече вцепенена от ужас, но така и не я намерих Shocked Имаше една бабичка наблизо, беше видяла всичко и ми подвикна " Жаден е, чедо, прелей му още". Друг е въпроса, че всеки път като съм била на гроба му, все едно нещо ме задушава, стиска ми гърлото, все едно има нещо около мен, тъмно, страшно......

# 513
Преди около две години се съдих с един доктор - успешно, но не в това е въпроса.
Странното беше, че след като получих призовката за делото (което предстоеше след цели 3 месеца) и на следващия ден - т.е. след един ден случайно срещнах доктора.
Беше събота, отидох до хипермаркета да напазарувам това-онова, както обикновено правя в почивните дни.
Влизам в магазина, разглеждам щандовете със стоките, и изведнъж гледам - въпросният доктор на няколко метра от мен!
Ужас, казах си, точно този ли трябваше да застане пред очите ми?!
Е, направих се,че не го виждам, то оставаше и да го поздравя, не знам дали той мен ме забеляза, а и не ме интересува.
Крайно неприятно е обаче, случайно да се засичаш с хора,които не искаш да виждаш.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 22:25 от krem-karamel

# 514
..
Имаше една бабичка наблизо, беше видяла всичко и ми подвикна " Жаден е, чедо, прелей му още". Друг е въпроса, че всеки път като съм била на гроба му, все едно нещо ме задушава, стиска ми гърлото, все едно има нещо около мен, тъмно, страшно......
Раздай за здраве любима храна/напитка на покойния и/или запали свещ в църквата.

# 515
  • Deutschland
 Естел Бързоход, благодаря. Ще го направя.

# 516
Здравейте, ще започна от по - далеч, за да ме разберете. Запознах се с гаджето ми преди малко повече от година. Разказвал ми е как в тях постоянно изчезват пари, дори когато е сам, обръща се и за секунди ги няма. Аз в началото си мислех, че ги оставя някъде и не помни, защото е доста разсеян. Но ето че се преместих да живея при него и за мой ужас се случва и на мен... Вече никакви пари не можем да опазим, всичко в банка, но все пак няма как да нямаме никакви в нас... Пак казвам, като съм сама за няколко дни също изчезват. Няма как да влиза някой толкова безшумно, бързо и невидимо, просто не е в човешките способности. Казва, че на няколко пъти свещеник е пръскал със светена вода и "кражбите" спират, но за кратко. В чудо съм се видяла... И все мисля, че трябва да има обяснение, някак си не си представям някой дух да си ги събира в шепа, абсурдно е. А, понякога парите са добре скрити или в портфейл, не просто сложени на масата. Тогава това "нещо" има способността да вдига и по - тежки неща... Ще се побъркам вече Cry

# 517
Заложете му капан. Снимайте го с камера /на компютъра например/ Wink

Уговорете се извън къщата, изтеглете програма, оставете парите и снимайте 24 часа.

Мисля, че ще се изненадаш от "полтъргайса" Wink

# 518
Заложете му капан. Снимайте го с камера /на компютъра например/ Wink

Уговорете се извън къщата, изтеглете програма, оставете парите и снимайте 24 часа.

Мисля, че ще се изненадаш от "полтъргайса" Wink

thumbsup

# 519
Запис и от мен  Peace
Странни неща ми се случват често, по скоро трудно обясними и нелогични. Имала съм пророчески сънища няколко, отдавам го на интуиция и свързаност на общо Висше съзнание някакво. Но това, което най-прясно ми се случи е да изчезне предмет, който след време се появява най-неочаквано. Това с предметите ми се случва за 4 път. Този път беше с моя предишен телефон. Малък, не от модерните, но пък със около 500 номера, повечето от които нямаше как да възстановя. Загубих го преди повече от година. Реших, че синът ми, който тогава беше на 2 години го е скрил. И преди ми е крил телефоните на най-необичайни места, та реших, че този път просто добре се е справил. Търсих го около седмица навсякъде вкъщи, както и на вилата, на която често ходим, никъде не го открихме. Телефона го прежалих лесно, номерата вътре не особено, но нямаше как, изкарах си нова карта и си продължих с нов телефон. Вчера идва синът ми от вилата и какво да видя, държи моя изгубен телефон. Отначало зарадвано го питам, къде го е намерил, той казва, че баба му и дядо му го намерили и му го подарили, решили, че е някакъв забравен телефон на прабабата, която скоро се изнесе от вилата и му го дали да си играе. Естествено първата ми работа бе да го отворя и да взема картата за да си прехвърля номерата. Отварям - няма карта. Казвам си , сигурно са я изкарали. Звъня им и ги питам къде е картата, те казват, че не са го отваряли и както са го намерили, така са го дали на малкия. Много странно ми стана. Разпитах ги и къде са го намерили, открили го в едно чекмедже за покривки, което и аз и свекървата многократно сме отваряли, отгоре и то върху покривките. Шок. Още не мога да разбера как се появи този телефон и къде е изчезнала картата. Детето не я е махнало със сигурност, защото много трудно и само с нещо остро може да се отвори телефона за да се вземе картата. И прабабата не знае нищо по въпроса. newsm78

# 520
  • София
Момичета, тази сутрин ми се случи нещо много много странно и необяснимо за мен. Имам един халат тъмносив,който от години е изцапан с бяла боя на единия ръкав.  Вчера и днес три пъти ми мина през главата ,колко грозно е изцапан и как ми се иска да го изчистя. Днес сутринта влизам в банята, закачам халата на вратата и почвам да се къпя. В един момент преди да си сложа шампоан и да си измия главата ( затварям си очите) гледах халата и пак си помислих за петното от боя,което ми беше буквално пред очите. Айде познайте след като си отворих очите какво беше станало-петното го нямаше  #Crazy Буквално се втрещих и загубих ума и дума. Няколко часа съм го въртяла и разглеждала този халат и съм се чудила какво стана с него ?! Кому е нужно да ми чисти петна от боя. Все са ми изчезвали вещи по странен начин ,но не и нещо подобно.

# 521
Записвам се и аз. Особено ми е интересно за полтъргайст-а на Belinda15.

# 522
  • bad@ss
Момичета, тази сутрин ми се случи нещо много много странно и необяснимо за мен. Имам един халат тъмносив,който от години е изцапан с бяла боя на единия ръкав.  Вчера и днес три пъти ми мина през главата ,колко грозно е изцапан и как ми се иска да го изчистя. Днес сутринта влизам в банята, закачам халата на вратата и почвам да се къпя. В един момент преди да си сложа шампоан и да си измия главата ( затварям си очите) гледах халата и пак си помислих за петното от боя,което ми беше буквално пред очите. Айде познайте след като си отворих очите какво беше станало-петното го нямаше  #Crazy Буквално се втрещих и загубих ума и дума. Няколко часа съм го въртяла и разглеждала този халат и съм се чудила какво стана с него ?! Кому е нужно да ми чисти петна от боя. Все са ми изчезвали вещи по странен начин ,но не и нещо подобно.
Пробвай да изчистиш и апартамента  Joy

# 523
  • София
Е апартамента си го чиатя нямам проблеми с това..

# 524
  • Sofia
flower girl,тренирай си подсъзнанието
набележи си нещо,мисли за него,пожелай си нещо и виж дали ще се промени по някакъв начин....

Общи условия

Активация на акаунт